Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.13  12:25

« Re: Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky

Jj, díky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.13  12:07

iudex - Díky, neztrácej čas hledáním dobré točené až někde u Košic apod. a přijeď rovnou k nám, kde to máš navíc blíž. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.13  12:01

w-a
    Nejvyšší cena (okolo 30 tis. euro) těm dvěma posledním určitě taky slušně "pomohla" k celkovému výsledku. Naopak první Fiesta ST je nejlevnější (20 tis.euro) ze všech testovnaných. Cupra/CRS/GTi stojí (v Německu) prakticky stejně a jsou o cca 3-4 tis. euro nad ST. Nismo (26.400,-) je tak třetí nejdražší v testu.
    Pošlu ti dneska na mail podrobný výsledný dvojlist.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.13  11:51

HB93
    A to je točená zmrzlina?
  • « 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 29.04.13  11:18

ak hľadáte vynikajúcu zmrzlinu tak odporúčam Nováky pri Prievidzi, chodí tam bezmála celý okres, ľudia tam idú na zmrzlinu aj 20-30 km jedným smerom, každý jeden krát keď idem okolo tam sú rady ľudí a biznis im ide tak dobre, že otvárajú v apríli a zatvárajú v novembri...ak by ste tam niekto išli tak mi napíšte a môžme sa stretnúť, bývam neďaleko :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.04.13  10:15

woody, ja by som v tom žiadnu náhodu nevidel, proste vaše etalóny nemajú konkurenciu a logicky teda nemohli na nejaké lepšie umiestnenie pomýšlať.

Ale gratulujem medailistom (5 medailí - kto iný to má? >:D ) i ostatným zúčastneným, dúfam že nabudúce sa pridám aj ja. :-)

iudex: pátranie po dokonalej točenej zmrzline na Slovensku: to mi pripomína hladanie Yetiho (nie škodovku), akurát, že o ňom človek aspoň niečo počul. Ale ak nájdeš daj vedieť. Dúfam, že to nebude niekde v Trebišove pri Jednote.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.13  09:40

wl: Tak podružnosti (fotosoutěž >:D ) máme za sebou, můžeme se vrátit k "bychování". >:-[] Zmiňovals tady test malých HH, kde vyhrála Fiesta ST před Cuprou a "až" třetí bylo CRS, následně 208GTi a JCW někde na chvostu. Můžeš mi stručně shrnout, co o tomhle možná i překvapivém výsledku rozhodlo ? Resp. jak velkou roli sehrála v konečném pořadí cena, u JCW jasně vysoká a vlastně i třeba u CRS vs. Fiesta ST.
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 29.04.13  09:22

« Výsledky fotosoutěže - Duben 2013

Takže ještě jednou opakuji výsledky za měsíc Duben 2013.

1.-2. eliot, white label - 15 bodů
    3.-4. matii, gero - 10 bodů
    5. Mates81 - 9 bodů
    6. HugoBoss93 - 7bodů
    7. Kubass - 6 bodů
    8. woody-alien - 3 body
    9. anti99 - 2 body
    10. iudex - 1 bod

Vítězové se laskavě dohodnou na novém tématu, fotky v titulce Fotosoutěže na počest úspěšných budou zveřejňovány v abecedním pořadí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.13  08:59

iudex: S tou zmrzlinou velkej souhlas. Mě ještě čeká porovnávání, ale zatím jedinou zmrzlinu, která by podle vašich referencí na tu rožnovskou, teoreticky mohla konkurovat mají v Turnově. Jinak bída a utrpení. A s kávou to samé, ve většině případů se provozovatelé cukráren/kaváren přizpůsobili českému (ne)vkusu v podobě kýblů hnědé tekutiny.

PS: Doufám, že sis všiml, že majitelé střednětřídních etalonů, nositelů těch nejvybranějších jízdních vlastností, se hezky seřadili na posledních třech místech. Jaká náhoda... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.04.13  08:54

Blahoželám víťazom i množstvu ostatných "bedniakov". >:D Inak vďaka Eliotovej víťaznej fotky sa z čiernobielej stáva pomaly trend (tri víťazné fotky v rade sú č&b, keby sa tam nemotal ten farebný wl >:-[] ) Každopádne pekná účasť, je fajn, ak absentujúcich skalných zdatne nahradia nováčikovia. :yes:
    @ wl: nakoľko začala zmrzlinová sezóna, pokračujem vo svojom pátraní po dokonalej točenej zmrzline na Slovensku, žiaľ bez úspechu. Nielenže si najúspešnejší fotograf fotosúťaže, ani v zmrzke Ťa zatiaľ nik nedobehol.
    @Thomson: šťastnú ruku pri ťahaní maturitných otázok. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.13  08:48

« Re: Hlasování Duben 2013

Bud: V tohle ohledu bývala super Praha. Bydlel jsem na Vinohradech, na střední chodil do Betlémský (kousek od ND), na vejšku na Albertov nebo na Karlák, taneční na Žofíně, koncerty v Lucerně, hospoda na každým rohu >:D .To všechno se v pohodě odchodilo pěšky. Vždycky bylo něco zajímavýho na trase. Ne, že bych nevlezl do metra, ale nachodil jsem toho kvanta. K tomu čundry, každej rok jsme dali Prčice - takže chodit mi vážně nevadí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 29.04.13  01:12

« Re: Hlasování Duben 2013

w-a: Není nic krásnějšího, než se sem tam projít. Určitě bych to za nic nevyměnil (dokud to jde), i když se v robotě nachodím daleko víc "kiláků". Ale proti gustu žádný dišputát :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  23:18

Děkuji všem za hlasy i přihlášené fotky. No teda..., to hlasování vzalo v samotném závěru nečekaně rychlý spád . Na zlato (ani dělené) jsem dnes vůbec nepomýšlel. Velmi vyrovnané kolo, čemuž odpovídají i minimální bodové odstupy. Každopádně velká gratulace všem soutěžícím za slušnou a kvalitní účast. :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.13  22:21

« Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky

Vážení soutěžící a hlasující, toto kolo bylo tak vyrovnané, že nikdo nezůstal bez bodu. Ba co víc - máme tu hned dvojici dělených míst a na "bedně" tak bude pořádná tlačenice. Takže chlapi, laskavě zachovejte počestnost. >:D

1.-2. eliot, white label - 15 bodů
    3.-4. matii, gero - 10 bodů
    5. Mates81 - 9 bodů
    6. HugoBoss93 - 7bodů
    7. Kubass - 6 bodů
    8. woody-alien - 3 body
    9. anti99 - 2 body
    10. iudex - 1 bod

Velká gratulace vítězům a ostatním "hošům" >:D na bedně. Poděkování patří ostatním účastníkům, jakož i těm kdo hlasovali. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.13  22:04

« Hlasování ukončeno

Ukončuji hlasování a vrhám se do náruče slečny matematiky. Výsledky za oka mžik, no spíš několik oka mžiků... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 28.04.13  21:58

« Re: Hlasování za Duben 2013 finišuje

1.eliot
    2. HugoBoss93
    3.w-a
    uff,snad jsem to ještě na poslední chvíli stihl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.04.13  21:56

1. Matii
    2. White label
    3. Eliot

Ale bylo to těžky, toto kolo jsem měl problém vybrat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.13  21:47

hlasování:

1.) Mates81
    2.) HugoBoss93
    3.) White Label
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.04.13  21:31

« Re: Ještě 30 minut hlasování

Tak kdopak nám ještě nehlasoval? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.13  21:27

« Ještě 30 minut hlasování

wl: Díky za hlasování a všem připomínám, že rádi vidíme, když hlasují všichni soutěžící. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…