Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 29.04.13 12:01
« Re: Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky
w-a
Nejvyšší cena (okolo 30 tis. euro) těm dvěma posledním určitě taky slušně "pomohla" k celkovému výsledku. Naopak první Fiesta ST je nejlevnější (20 tis.euro) ze všech testovnaných. Cupra/CRS/GTi stojí (v Německu) prakticky stejně a jsou o cca 3-4 tis. euro nad ST. Nismo (26.400,-) je tak třetí nejdražší v testu.
Pošlu ti dneska na mail podrobný výsledný dvojlist. -
HugoBoss93 29.04.13 11:18
ak hľadáte vynikajúcu zmrzlinu tak odporúčam Nováky pri Prievidzi, chodí tam bezmála celý okres, ľudia tam idú na zmrzlinu aj 20-30 km jedným smerom, každý jeden krát keď idem okolo tam sú rady ľudí a biznis im ide tak dobre, že otvárajú v apríli a zatvárajú v novembri...ak by ste tam niekto išli tak mi napíšte a môžme sa stretnúť, bývam neďaleko :-) -
Leg 29.04.13 10:15
woody, ja by som v tom žiadnu náhodu nevidel, proste vaše etalóny nemajú konkurenciu a logicky teda nemohli na nejaké lepšie umiestnenie pomýšlať.
Ale gratulujem medailistom (5 medailí - kto iný to má? >:D ) i ostatným zúčastneným, dúfam že nabudúce sa pridám aj ja. :-)
iudex: pátranie po dokonalej točenej zmrzline na Slovensku: to mi pripomína hladanie Yetiho (nie škodovku), akurát, že o ňom človek aspoň niečo počul. Ale ak nájdeš daj vedieť. Dúfam, že to nebude niekde v Trebišove pri Jednote. -
woody-alien 29.04.13 09:40
wl: Tak podružnosti (fotosoutěž >:D ) máme za sebou, můžeme se vrátit k "bychování". >:-[] Zmiňovals tady test malých HH, kde vyhrála Fiesta ST před Cuprou a "až" třetí bylo CRS, následně 208GTi a JCW někde na chvostu. Můžeš mi stručně shrnout, co o tomhle možná i překvapivém výsledku rozhodlo ? Resp. jak velkou roli sehrála v konečném pořadí cena, u JCW jasně vysoká a vlastně i třeba u CRS vs. Fiesta ST. -
Fotosoutěž Moje auto.cz 29.04.13 09:22
« Výsledky fotosoutěže - Duben 2013
Takže ještě jednou opakuji výsledky za měsíc Duben 2013.
1.-2. eliot, white label - 15 bodů
3.-4. matii, gero - 10 bodů
5. Mates81 - 9 bodů
6. HugoBoss93 - 7bodů
7. Kubass - 6 bodů
8. woody-alien - 3 body
9. anti99 - 2 body
10. iudex - 1 bod
Vítězové se laskavě dohodnou na novém tématu, fotky v titulce Fotosoutěže na počest úspěšných budou zveřejňovány v abecedním pořadí. ;-) -
woody-alien 29.04.13 08:59
iudex: S tou zmrzlinou velkej souhlas. Mě ještě čeká porovnávání, ale zatím jedinou zmrzlinu, která by podle vašich referencí na tu rožnovskou, teoreticky mohla konkurovat mají v Turnově. Jinak bída a utrpení. A s kávou to samé, ve většině případů se provozovatelé cukráren/kaváren přizpůsobili českému (ne)vkusu v podobě kýblů hnědé tekutiny.
PS: Doufám, že sis všiml, že majitelé střednětřídních etalonů, nositelů těch nejvybranějších jízdních vlastností, se hezky seřadili na posledních třech místech. Jaká náhoda... 8-s >:D -
iudex 29.04.13 08:54
Blahoželám víťazom i množstvu ostatných "bedniakov". >:D Inak vďaka Eliotovej víťaznej fotky sa z čiernobielej stáva pomaly trend (tri víťazné fotky v rade sú č&b, keby sa tam nemotal ten farebný wl >:-[] ) Každopádne pekná účasť, je fajn, ak absentujúcich skalných zdatne nahradia nováčikovia. :yes:
@ wl: nakoľko začala zmrzlinová sezóna, pokračujem vo svojom pátraní po dokonalej točenej zmrzline na Slovensku, žiaľ bez úspechu. Nielenže si najúspešnejší fotograf fotosúťaže, ani v zmrzke Ťa zatiaľ nik nedobehol.
@Thomson: šťastnú ruku pri ťahaní maturitných otázok. ;-) -
woody-alien 29.04.13 08:48
« Re: Hlasování Duben 2013
Bud: V tohle ohledu bývala super Praha. Bydlel jsem na Vinohradech, na střední chodil do Betlémský (kousek od ND), na vejšku na Albertov nebo na Karlák, taneční na Žofíně, koncerty v Lucerně, hospoda na každým rohu >:D .To všechno se v pohodě odchodilo pěšky. Vždycky bylo něco zajímavýho na trase. Ne, že bych nevlezl do metra, ale nachodil jsem toho kvanta. K tomu čundry, každej rok jsme dali Prčice - takže chodit mi vážně nevadí. ;-) -
white label 28.04.13 23:18
Děkuji všem za hlasy i přihlášené fotky. No teda..., to hlasování vzalo v samotném závěru nečekaně rychlý spád . Na zlato (ani dělené) jsem dnes vůbec nepomýšlel. Velmi vyrovnané kolo, čemuž odpovídají i minimální bodové odstupy. Každopádně velká gratulace všem soutěžícím za slušnou a kvalitní účast. :yes: :yes: -
woody-alien 28.04.13 22:21
« Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky
Vážení soutěžící a hlasující, toto kolo bylo tak vyrovnané, že nikdo nezůstal bez bodu. Ba co víc - máme tu hned dvojici dělených míst a na "bedně" tak bude pořádná tlačenice. Takže chlapi, laskavě zachovejte počestnost. >:D
1.-2. eliot, white label - 15 bodů
3.-4. matii, gero - 10 bodů
5. Mates81 - 9 bodů
6. HugoBoss93 - 7bodů
7. Kubass - 6 bodů
8. woody-alien - 3 body
9. anti99 - 2 body
10. iudex - 1 bod
Velká gratulace vítězům a ostatním "hošům" >:D na bedně. Poděkování patří ostatním účastníkům, jakož i těm kdo hlasovali. :yes: