woody-alien 02.05.13 21:37
« Re: tema
HugoBoss93: Jak už psal docent wl >:-[] , můžeš si vybrat "probouzení auta" třeba jeho očistou nebo auto v probouzející se přírodě atd. Už mám na zítřek připravenou "tématickou" fotku do titulky. A víš co jsem vybral ? Fotku ze Svěrákova filmu Jízda. Takhle na mě to téma působí. Jasně - nemáš kabriolet a asi ho z Feldy kvůli fotce dělat nebudeš >:D , tak zkus nějak jinak zachytit radost z konce zimy ve spojení s tvým autem. A ta láska tam může taky být.
PS: Jen doufám, že se to už načnuté jaro zase vrátí a nebude věčně pošmourno a s prominutím ch.cát jako je to právě teď. 8-s :no: -
white label 02.05.13 20:32
« Re: tema
Vidíš, "bossý Hugo", jak je vše relativní, jeden považuje výklad za téměř vyčerpávající a jiný je z něj naopak zmatený ještě víc, než ze samotného znění tématu. ;-)
Sakra chlape, ve dvaceti už bys přece měl slušně tušit "vo co go".
Vyber si z toho všeho (o čem píšeš) klidně jen jednu jedinou věc a tu se pokus zachytit.
Třeba jen to auto v probouzející se jarní přírodě, když si jarní probuzení auta nedokážeš nijak (ani dle vzpomínaného výkladu) představit. :-) -
Leg 02.05.13 19:45
« Re: tema
Hugo: musíš to vidieť vo viacerých rovinách, vymyslieť si nejakú interpretáciu ... proste z toho nejak vykorčuľovať. Ja napríklad tentoraz mám celkom reálnu predstavu, dúfam že sa mi to podarí zrealizovať a že sa pri tom nezosmiešnim. :-)
Idem kuknúť na tvoje autá, ale hodnotiť tuším nemôžem, to môžu myslím len ľudia, čo tu majú zverejnené svoje autá. -
HugoBoss93 02.05.13 19:10
« tema
Tak tému ste vybrali veľmi zvláštnu a kvôli tomu sa obávam nízkej účasti, sám som stále neprišiel na nič, ako tému splniť a to si nad tým lámem hlavu už od jej zverejnenia. Téma totiž znie "moje auto a jeho jarné prebudenie", no ja fakt neviem, ako sa auto môže prebúdzať po jari, veď máloktoré autá cez zimu spia :-) A v tom vysvetlení sa spomínalo prebúdzanie prírody tak som teraz zmätený, že kto sa to má vlastne prebúdzať, či auto alebo príroda :-) a ešte sa do toho zatiahla aj láska, tak ja už fakt neviem a nerozumiem... -
woody-alien 01.05.13 23:30
« Re: Nové téma Květen 2013 - podrobnější výklad tématu (na požádání)
Takže já děkuji docentu white labelovi za velmi podrobný a řekl bych téměř vyčerpávající výklad >:D a předávám slovo inženýru Bezectnému, který nás seznámí s plánem sběru borůvek v Brdských lesích na 3.kvartál...děkuji. ;-)
PS: wl - vážně díky. -
white label 01.05.13 21:47
« Nové téma Květen 2013 - podrobnější výklad tématu (na požádání)
Tak je to opět poměrně dost široké téma. Lze ho uchopit jednak podobně, jak tady třeba nedávno dával iudex fotku svého prokouklého "tátoše", tedy auto, které prošlo jarní (kosmetickou) očistou (včetně přezutí na letní kola), nebo můžete svoje auto (ideálně po té jarní očistě) vyvézt někde blízko k jarní přírodě (např rozkvetlá alej apod.), no a romantičtější soutěžící si mohou k tématu klidně dopsat podtext, "Máj, lásky čas..." a může to být jak láska "životná", tak "neživotná", tedy jak mezi lidmi, nebo zvířaty, tak i mezi lidmi a auty (není žádným tajemstvím, žen spousta autofandů považuje svůj vůz skoro za člena rodiny), případně mezi auty navzájem (abstraktně). :-)
Takže téma je snad široké dostatečně a bude tomu doufám odpovídat i (opět dvouciferná) účast.
Děkuji za pozornost, konec hlášení v podivném jazyce... >:-[] ;-) -
woody-alien 01.05.13 21:10
« Nové téma Květen 2013
Takže medailisté z dubnového kola soutěže se dohodli na novém tématu pro měsíc Květen 2013.
"MOJE AUTO A JEHO JARNÍ PROBUZENÍ"
Možná by nebylo od věci nastínit ostatním, jakou představu asi autoři měli při výběru právě tohoto tématu. ;-) -
Matheas Ropak 01.05.13 09:49
« Re: Srdečné pozdravy z Matheasova
Tak Vás tady všechny opět zdravím >:D
Gratuluji vítězům Dubnové soutěže koukal jsem na fotečky a moc se Vám povedly.
Tento měsíc už rozšířím řady soutěžících o své já a TDI (které je již v 100% kondici)
Pokud jsem dobře četl tak čekáme na nové téma ? tak chlapi šupšup dokud je venku hezké počasí :-)
Matheas von Slovakia -
HugoBoss93 01.05.13 09:32
« ohodnotenie
Ahojte, ďakujem všetkým za hlasy a blahoželám výhercom. Priznám sa, že jedným z dôvodov, prečo som sa do fotosúťaže zapojil, bola snaha zviditeľniť moje auto. Nakoľko mi však nepribudlo žiadne ohodnotenie môjho auta alebo aspoň koment k nemu, chcel by som vás o to požiadať takto dodatočne. Veľmi by ma to potešilo :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 01.05.13 08:56
« Srdečné pozdravy z Matheasova
Oficiální správce soutěže Vás všechny nechává pozdravovat a těší se, až se konečně bude moci znovu zapojit do dění. On sám, ale i jeho dehtová raketa by měli být už "v cajku"...bližší informace snad později.
A jak to vypadá s novým tématem ? ;-) -
white label 29.04.13 16:59
« Re: Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky
Legacy
Souhlas.
Já už taky častěji rezignuji a dovolím malé (když má hlad) jíst v autě třeba rohlík, ale určitě ne věci jako je čokoláda apod. Ony suché drobky sice vypadají hrozně, ale likvidují (vysávají) se poměrně snadno, podobně jako třeba popcorn v kině... >:-[] -
kubass11111 29.04.13 16:43
« Re: Fotosoutěž Duben 2013 - Výsledky
když sem měl Mercedesa tak sem myl poměrně často, defakto sem neměl auto špinavy [odkaz] , ale teď co mám žabožrouta, auto bez duše, prostě spotřebák tak sem myl zatím jenom 2x, ikdyž ta barva je vděčná [odkaz] , i špinavá vypadá z metru čistě :-). Ale teď mi pyluje před barákem křách, musím ho spláchnout :-).

Dnes som parkoval v našej hlavnej dedine v rade áut stojacej pozdĺž ulice dolu z relatívne strmého kopca. Zaparkoval som pred trojkové BMW, venoval mu asi desať sekúnd môjho "znaleckého" pohľadu a odišiel. Vracajúc sa som si všimol, že BMW je už preč, vykonal rutinný "walkaround" a vtom som na hornej hrane nárazníku (nakladecej hrane do bagáže) zbadal prasknutý lak, asi 50 cm. Bližší pohľad odhalil doškrábaný, "postriebrený" a prevalený nárazník. Tak som objazdil okolité ulice, vinník samozrejme nikde a šiel domov nasrštvaný jak brigadír ...
Týmto by som rád pozdravil majiteľa dízlového (asi, tipujem podľa koncovky výfuku čiernej jak uhol) šesťvalcového strieborného BMW E90 pred faceliftom s automatom a (asi) BA značkami, ktorý dnes parkoval na Šulekovej v BA. Cením si, že bol chlap a okrem pečate v nárazníku môjho auta po sebe nič nezanechal a proste odfrčal preč. Myslel som, že slušný človek ak nemôže počkať aspoň zanechá za stieračom kontakt, ale asi sa o slušnom správaní budem musieť ešte veľa učiť. 8-s :no: