iudex 26.09.22 08:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
OK, každému sa páči iné, mne sa páči aj Isle of Man, každopádne alfácka zelená Montreal je jasne krajšia.
Keď už riešime farbičky, unikla nová M2, a to v bazénovej bledomodrej. A nielen farba, ale najmä tie tvary sú teda na prvý pohľad desné, najmä zozadu: [odkaz]
Snáď realita (alebo aspoň ofiko fotky) budú milosrdnejšie. 8-s -
iudex 26.09.22 08:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Dany: a si si vedomý, že to je stále tá istá farba (Verde Montreal)? ;-)
Ako pri každej výraznej farbe jej zobrazenie na fotke silne závisí od svetla (jas, teplota) a nastavenia foťáku. Každopádne opakujem, v reále je úplne famózna.
Palcovači sú až dvaja (možno prišiel aj Mig), keď ich palcovanie uspokojuje, nech sú šťastní. -
Dany 26.09.22 07:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Afrika. Slušne jej naložil. ;-\
green: ja tým zelenomodrým odtieňom nemôžem prísť na chuť. To už radšej British racing.
Toto vyzerá lepšie: [odkaz]
Pravdepodobne by som to rozdýchal. Jak zuby na M3, tak aj odtiene >:-[]
PS: pozerám, že sa sem prepašoval nejaký frustrovaný palcovač -
white label 26.09.22 00:20
« GS vs AT
sf
Estetické cítění máš určitě, jen asi trochu jiné, než já, což je samozřejmě v pořádku.
Trikolóra + zlato + perleť je právě pro mě ten "cirkus/kolotoč", resp. ta perleť je jeho nedílnou součástí. Příliš mnoho zdobných prvků na jednom "fleku". Ale jak jsme psal, kupcům se to zjevně líbí. Cena je bez diskuse, ale i přes ni je GS mimořádně populární. -
iudex 23.09.22 16:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Dnes som videl naživo fungl novú Giuliu Quadrifoglio v tej novej zelenej farbe. A tá farba je úplne úžasná, asi úplne top farba, akú som kedy na aute videl. Úplne som sa zamiloval. :-)
Aj zelená Isle of Man na M3 je pekná, ale táto alfácka ju predčí. Plus pri Giulii netreba prekúsnuť bobrie zuby ako na M3. Mať prachy na QV a gule na silnú zadokolku, nerozmýšľal by som ani chvíľu.

Ale asi by som s tym vedel zit :-)
Kupovat to ale nejdem, TYGeR mi momentalne uplne staci...