Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bud 07.05.13 21:47
« Re: 1000 km na nádrž
Ronault: Tak dvojnásobné vítězství tě minulo, nemůžež mít všechno! >:D Vídeň, chlebíčky, buchtu a ještě největší spotřebu za nejnižší cenu... ;-)
wl: To víš, starostce za zadkem nechodím, čí spíš nejezdím i když ho měla vždy moc hezký :-) Teď si jen vyber který.. (Zvlášť když je její manžel plastický chirurg.)
Legacy: značka vskutku zvláštní: Acht A Acht..... -
kubass11111 07.05.13 21:05
Nečetl sem to všechno, ale já stou mojí nepěknou mrchou C5 II najedu na 60L nádrž 1000Km jak nic, onehdá sem otočil 700Km při max povolených rychlostech na dálnicích a tak při spotřebě 5.4 na 100Km, což je na auto se dvoulitrem HDi 100Kw celkem dobry, páč je celkem velky a těžky, ale je to dýzl, se nepočítá :-).
Když jsem měl ještě Mercedesa tak sem na 90L nádrž najel i 800Km, ale to byl můj osobák při cestě do Tater, jinak to bylo tak 550 >:D -
Leg 07.05.13 13:40
Bud: znenie moješ SPZ (po slovensky EČV) je mi vcelku ukradnuté a pravdupovediac, ani si vlastne číslo svojho auta nepamätám. Minule som ale videl v Prahe strieborný MB E minulej generácie so značkou 8A8 8888. To už ma celkom zaujalo. Inak u nás vraj čísla najnovšie prideluje počítač (tipujem za niekoľko miliónov eur) a vraj už nikto nemá možnosť ovplyvniť, aké číslo dostane (ha-ha), teda ak si nepriplatí za custom značky, tuším 166 e/kus.
Dylan: a načo ti je ten Prius, ak si na ňom ešte nenajazdil ani 1200 km? ;-) -
Ronault. 07.05.13 00:11
Sakra, tak jsem si řekl, že jedním tahem díky Laguně vyhraju dvě soutěže najednou, čili spotřeba a náklady na kilometr a zase prd... alespoň, že na rozdíl od tebe jedu do Vídně >:-[] >:D >:D :-! No to jsem zvědav, co tam budou za chlebíčky, jestli budou lepší než v naší kantýně >:D -
Ronault. 06.05.13 22:23
Tak pěkné Iudexi, pěkné... Mě teď ukazoval P207 dojezd (50l nádrž) 1260 km, což jsem tam ještě neviděl, ale těch 1000 km se dá zvládnou celkem v pohodě. Ve čtyřech lidech jezdím s P207 (pravda menší, ale lehká není a nízká taky ne) tak kolem 4,9-5,1 l/100 km a to včetně dálnic. -
Bud 06.05.13 22:08
wl: něco si vzpomínám, že tu někdo něco takového psal, ale až teď vidím, že máš stejné auto jako naše schopná starostka ;-) Sice si už nevzpomínám, jestli má čtyřkolku, ale na značce má 1111. Myslím ty poslední čtyři čísla. Když jsem tam byl zapisovat auto já, tak mi nic takového nenabídli 8-s , ale protože jsem někdy ukecaný a nebojím se o tématu pokecat, byl jsem úřednicí ujišťován, že by takovou značku nechtěla ani za nic. >:D Ale to nic a kolik ti to vůbec bralo? -
white label 06.05.13 21:05
6,95 l je na "mamuta" s benzínem slušné. Jak už jsem tu psal, když jsme jeli minule za sněhové kalamity na letiště do Prahy s allroadem, měl jsem průměrnou spotřebu ještě menší. Sice je to turbodiesel, ale zase 3L V6 s automatem a quattrem, navíc jsme jeli plně obsazení s kufrem naplněným zavazadly pro pět osob na 9 dní. -
Leg 06.05.13 20:57
To si ešte tých tri a pol kilometra mohol krúžiť okolo pumpy, najazdiť s benzínom oberstrednej triedy 1000 na jednu nádrž, tým sa len tak niekto pochváliť nemôže.
Ja spravidla nedám ani polku. >:D Ale je pravda, že zväčša tankujem "len" 40-50 litrov. Podobnú skúsenosť mám ja na R1, kde je v smere Banská Bystrica-Trnava jedna pumpa, ktorú som s dojazdom viac ako 100 km blahosklonne minul.Nakoniec sa mi na výpary podarilo "preliezť" cez most k pumpe prémiovej značky Jurki, čo bola v protismere - dojazd bol indikovaných 7 km. -
iudex 06.05.13 20:47
« 1000 km na nádrž
hokej, hokej...čo to je? >:-[]
Inak cez víkend som spravil rekord v dojazde na jednu nádrž: takmer tisíc kilometrov (presne 996,5 km). Síce nie až tak dobrovoľne, keď som po cinknutí kontrolky dojazdu nenarazil počas cca. 60 km na pumpu a k najbližšej som doplachtil tak, že do 70 l nádrže som natankoval 69,35 litra. Každopádne nie zlé na benzín (priemerná spotreba na nádrž 6,95 l); kto z vás toľko dal na jednu nádrž? :-) -
white label 06.05.13 19:58
« Re: Jízda...výsledek kvízu...a jedna novinka
Bud
Já jsem to editoval ještě než to Slováci s Němci obrátili. U nás to taky vypadalo na obrat, ale nějak to zase nedopadlo... 8-s
Jinak Slovákům bych fandil/fandím (samozřejmě kromě zápasů s námi) i bez moravskoslezského trenéra. ;-) -

Chodit pěkným ženským, jen tak zbůhdarma, za jejich pěkným zadkem je ztráta času, chce to naopak zbytečně neztrácet čas a rovnou "análizovat"... :-O >:D ;-)