Dany 29.09.22 08:14
« Re: Re: Grecale
woody, to je otázka. Aby si sa prebral po ránu a natlakoval na tie správne pracovné hodnoty ;-)
Parádne spracované video. Dal som si to k rannej káve, aby som nakoniec zistil, že som ani nesrkol. K dokonalosti mi chýba len porovnanie s Porsche, ale nie všetko musel skúšať. -
Dany 28.09.22 13:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto GP
Fred, na jednej strane by mi ten výkon nevadil. Na strane druhej by sa mi nechcelo čo 2t km meniť gumu a tankovať asi tiež nie. Keď som skúšal ja, tak to ešte nebolo celkom doladené, dávkovanie plynu, ovládanie v nižších rýchlostiach...
Testy tvrdia, že teraz už to majú vychytané.
Problémom zostávajú cena a prevádzkové náklady. Mojim problémom, nie problémom H2 -
speedfred 28.09.22 12:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moto GP
H2 som skúšal a už to mi vtedy prišlo cez čiaru >:D no masaker. A každý kto z nej zišiel tak nechápavo krútil s hlavou. Fakt stoji za vyskúšanie. Myslím že to malo "len" 215PS.
pd : mám bojler obojživelník tak elektrika ohrieva vodu a prebytky na spotrebu alebo do zeme. -
speedfred 28.09.22 12:00
« Re: Re: Re: Re: Moto GP
iu: keby si bol na Orave tak ti ju vybavím. :-)
FVE je fajn, ja ju mám (len 10 panelov) ale na teplú vodu celoročne to min stačí. Robil som to cez nejaký "zelený" program ale až budem pridávať dalšie panely tak si to zoženiem a spravím so švagrom sám, hlavne za menšie peniaze a bez papierovania. Švagor je macher na to a hlavne ho to aj baví.
Potom uz možno kúpim dcére aj nejaký EV.
Dany: zviesť by sme sa ale asi na moto GP chceli,či strach? -
iudex 28.09.22 11:32
« Re: Re: Re: Moto GP
Ja sa na cenu benzínu nesťažujem, odkedy je výrazne lacnejší, ako nafta (benzín priemer 1,64 €/l, nafta 1,84 €/l).
A pri tomto zdražovaní elektriny je jasné, že prevádzka elektroáut bude oveľa drahšia, ako sa avizovalo v počiatkoch. Jediné riešenie je mať doma fotovoltiku. Lenže ako som zistil, tam platí presne to isté, čo pri nových autách: nezoženiete firmu, ktorá by to namontovala v dohľadnej dobe. V lepšom prípade vám sľúbia budúci rok, v horšom ani neodpíšu. -
speedfred 26.09.22 20:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C63AMG
Mali by to robiť (BMW) ako u Porče, koncept chrobáka >:D dotiahli takmer k dokonalosti a nie vymyšlať furt niečo nové.
Videli ste posledné carwow? 2x moto KTM vs 911 Turbo S. Celkom som bol prekvapený že
u Moto GP to vytiahli na taký výkon, myslel som že majú menej.

Při sledování videa od Danyho (Grecale) mě zaujala zmínka o nízké palubce. To je něco, co bych moc přivítal v mé M140i.... :-!