woody-alien 16.05.13 06:54
« Re: HH
Legacy: Pravda, ale jeden drobný rozdíl tam je. Ty můžeš svého Quasimoda nechat z pod plachty koukat aspoň částečně, Thomasinovi v takovém případě hrozí obvinění z veřejného pohoršení. ;-) >:-[] Jen doufám, že se nepleteš a tahle "kariéra" se netýká pouze bývalých majitelů Fordů. Ford - HH - i30, až mě lehce zamrazilo. 8-s >:D -
Bud 16.05.13 00:07
« Re: HH
Legacy: >:D Dík za ujištění, že je fajn kára :-) to uklidňuje. :-) No kdyby se něco takového později našlo, jak píšeš o těch důchodcích...Vlastně i tohoto Focuse jsem koupil od 62 leté paní. Škoda jen, že si teď pořídila 3008. Ta má od HH hodně daleko, ale zase by se s tím dobře vozili vnuci. Má to v plné palbě a moc toho nenajezdí :-) -
Leg 15.05.13 23:56
« Re: HH
Bud: ojazdené hothatche majú výhodu, že sa s nimi väčšinou jednalo v rukavičkách, kupujú si ich zväčša dôchodci, čo s nimi chodia v stredu do lekárne a v nedeľu do kostola a zvyšok týždňa sú pod plachtou v garáži, nikto ich nelágruje na okruhu, vytáčajú sa maximálne do 2500 ot. a brzdia len ľahkým pošteklením pedála. Proste čo kus, to bazárnikov sen. >:D
Inak tvoj Focus je fajn kára na vozenie, s ozajstným hothatchom si aj tak najviac zábavy užiješ pri výbere farby, čoho dôkazom je predchádzajúca pomerne babská diskusia. >:D >:-[] -
Bud 15.05.13 23:55
« Re: HH
w-a: kdyby aspoň stejné a stejných kvalit, ale ono ani to ne. Vypadá to, jako by měli všichni ceny schválně nadsazeny, aby bylo z čeho smlouvat, jako ve starých kulturách, nebo jsou opravdu tak naivní a myslí si, že to někdo koupí. A možná to fakt někdy někdo koupí.... :-O -
Bud 15.05.13 23:41
« HH
Hlapi vy jste mně s těmi řečmi o HH úplně zbláznili! >:D Najednou jsem si začal vybavovat chvíle, když jsem se úplně naložený s celou rodinou rozjížděl do kopečka, jak jsem si uvědomil, že by bylo dobré něco silnějšího, najednou si myslím, že mi moje dobré spolehlivé auto už moc radosti nedává, že už jsem pro něho udělal snad vše a už není co bych ještě a už druhý den hledám vhodnější a silnější auto :'-( :-O Paradox je v tom, že jsem zatím na netu nenašel ani nic lepšího, ve stejné kategorii a za stejné prachy, za jaké bych prodal to svoje. Buď to jsou samé rozpadající se šunky, nebo malé slabé autíčka. Je mi jasné, že bych musel řádně připlatit, o tom žádná, ale chci jen podotknout, že koupit dobré ojeté auto, není jen tak. Je to velký rozdíl, koupit od někoho o kom víš, jak se o auto staral, nebo od překupníků a hlavně podvodníků. To je hnus, co se nabízí. Nakonec můžu být rád, za to co mám :-) .Ale přece, někdy ta výměna možná přijde..
Jinak s tím hokejem, to je fakt hokej >:D -
eliot 15.05.13 22:31
« Re: Přihlašování fotek do soutěže
Tak jsem dal něco dohromady a přihlašuji fotku:
...a stručný a jasný popisek: Ikstrojka probuzena (budíkem) vycházejícím sluncem pod pomalu dokvétající třešní .
Když teď tak o tom tématu přemýšlím ,tak to mělo být spíš skomírající jaro a než jarní probuzení >:D . Jak rychle jarní probuzení přišlo ,tak hned skončilo . Letošní jaro se sice opozdilo , ale teď už to venku vypadá spíš na léto a rozkvetlýho už toho moc není. -
Leg 15.05.13 22:19
« Re: Přihlašování fotek do soutěže
wl: tá plachta nemá len rovnakú farbu (aj keď samotný odtieň je úplne iný) ale aj tvar. Dokonca mám aj foto - nenechal som si ujsť unikátnu príležitosť odfotiť ju na aute za denného svetla. [odkaz]
woody: tvoju tradičnú narážku prejdem pomyselným mlčaním, sám si sa v predstihu vytrestal v inej oblasti svojho života. To vieš, karma si ťa vždy nájde. ;-) :-! -
white label 15.05.13 21:36
w-a
A já si pořád říkal, že jsem si dřív nevšiml jak je to jeho kára vlastně krásná..., tím se to vysvětluje. Legacy odkoukal taktiku (pouze částečného odhalování) od iudexe, jen na to jde snad ještě rafinovaněji. Nebo, že by se inspiroval mou přírodní kožešinovou pokrývkou kapoty. >:-[]