Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.05.13  06:54

« Re: HH

Legacy: Pravda, ale jeden drobný rozdíl tam je. Ty můžeš svého Quasimoda nechat z pod plachty koukat aspoň částečně, Thomasinovi v takovém případě hrozí obvinění z veřejného pohoršení. ;-) >:-[] Jen doufám, že se nepleteš a tahle "kariéra" se netýká pouze bývalých majitelů Fordů. Ford - HH - i30, až mě lehce zamrazilo. 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.05.13  06:49

Legacy: >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 16.05.13  00:49

>:D Co dodat. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 16.05.13  00:07

Legacy: >:D Dík za ujištění, že je fajn kára :-) to uklidňuje. :-) No kdyby se něco takového později našlo, jak píšeš o těch důchodcích...Vlastně i tohoto Focuse jsem koupil od 62 leté paní. Škoda jen, že si teď pořídila 3008. Ta má od HH hodně daleko, ale zase by se s tím dobře vozili vnuci. Má to v plné palbě a moc toho nenajezdí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 16.05.13  00:02

woody: Thomasino má už éru hothatchov za sebou, takže každého majiteľa hh tam niekde čaká jeho vlastná i30. Ale keď sa nad tým tak zamyslím, 130i a i30 je skoro to isté, takže to hádam nebude až také zlé. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.05.13  23:56

Bud: ojazdené hothatche majú výhodu, že sa s nimi väčšinou jednalo v rukavičkách, kupujú si ich zväčša dôchodci, čo s nimi chodia v stredu do lekárne a v nedeľu do kostola a zvyšok týždňa sú pod plachtou v garáži, nikto ich nelágruje na okruhu, vytáčajú sa maximálne do 2500 ot. a brzdia len ľahkým pošteklením pedála. Proste čo kus, to bazárnikov sen. >:D

Inak tvoj Focus je fajn kára na vozenie, s ozajstným hothatchom si aj tak najviac zábavy užiješ pri výbere farby, čoho dôkazom je predchádzajúca pomerne babská diskusia. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 15.05.13  23:55

w-a: kdyby aspoň stejné a stejných kvalit, ale ono ani to ne. Vypadá to, jako by měli všichni ceny schválně nadsazeny, aby bylo z čeho smlouvat, jako ve starých kulturách, nebo jsou opravdu tak naivní a myslí si, že to někdo koupí. A možná to fakt někdy někdo koupí.... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.05.13  23:54

« Re: Přihlašování fotek do soutěže

wl: Já opravdu nevím, jak Ron dokázal ten "přenos" utěsnit. :-O >:D To není žádná sranda, jak se ostatně nedávno přesvědčili i v Praze v Divadelní ulici.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.05.13  23:51

Bud: Jj, je to tak...že si za peníze získané prodejem svého starého auta koupíš auto nové, mnohem silnější a zábavnější - to si snad myslí jenom Thomasino. ;-) >:D
  • 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 15.05.13  23:41

« HH

Hlapi vy jste mně s těmi řečmi o HH úplně zbláznili! >:D Najednou jsem si začal vybavovat chvíle, když jsem se úplně naložený s celou rodinou rozjížděl do kopečka, jak jsem si uvědomil, že by bylo dobré něco silnějšího, najednou si myslím, že mi moje dobré spolehlivé auto už moc radosti nedává, že už jsem pro něho udělal snad vše a už není co bych ještě a už druhý den hledám vhodnější a silnější auto :'-( :-O Paradox je v tom, že jsem zatím na netu nenašel ani nic lepšího, ve stejné kategorii a za stejné prachy, za jaké bych prodal to svoje. Buď to jsou samé rozpadající se šunky, nebo malé slabé autíčka. Je mi jasné, že bych musel řádně připlatit, o tom žádná, ale chci jen podotknout, že koupit dobré ojeté auto, není jen tak. Je to velký rozdíl, koupit od někoho o kom víš, jak se o auto staral, nebo od překupníků a hlavně podvodníků. To je hnus, co se nabízí. Nakonec můžu být rád, za to co mám :-) .Ale přece, někdy ta výměna možná přijde..

Jinak s tím hokejem, to je fakt hokej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.05.13  23:37

w-a
    Takže o plynu už víš své..., "plyn už syčí z karmy ven", čímž nenápadně narážím na známý Ronaultův přenos fazolového plynu do nádrže jeho vozu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.05.13  23:34

wl: Karma už mě dostihla před léty. Od tý doby plynu nevěřím, ať si Ronault říká co chce. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.05.13  23:27

w-a
    Jsi nikdy nepsal, že máš "karmu", myslel jsem, že máte doma spíš bojler... :-O >:D ;-)

Místo: MACZ
    Zbraně: Klávesnice a ostrovtip
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.05.13  23:16

Legacy: Žádám satisfakci, pane, zvolte si místo a zbraně. ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.05.13  22:48

eliot
    Taky pěkné, hned první dvě fotky a pomyslná laťka letí proklatě vysoko...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.05.13  22:45

Leg
    Tuhle fotku si schovej, až budem soutěžit o nejhezčí auto, byl bys žhavý favorit. >:-[] ;-)
    Na té soutěžní fotce vypadá ten odstín "pyžama" hodně podobně jako lak 130i...
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 15.05.13  22:31

Tak jsem dal něco dohromady a přihlašuji fotku:

[odkaz]

...a stručný a jasný popisek: Ikstrojka probuzena (budíkem) vycházejícím sluncem pod pomalu dokvétající třešní .

Když teď tak o tom tématu přemýšlím ,tak to mělo být spíš skomírající jaro a než jarní probuzení >:D . Jak rychle jarní probuzení přišlo ,tak hned skončilo . Letošní jaro se sice opozdilo , ale teď už to venku vypadá spíš na léto a rozkvetlýho už toho moc není.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.05.13  22:19

wl: tá plachta nemá len rovnakú farbu (aj keď samotný odtieň je úplne iný) ale aj tvar. Dokonca mám aj foto - nenechal som si ujsť unikátnu príležitosť odfotiť ju na aute za denného svetla. [odkaz]

woody: tvoju tradičnú narážku prejdem pomyselným mlčaním, sám si sa v predstihu vytrestal v inej oblasti svojho života. To vieš, karma si ťa vždy nájde. ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.05.13  21:36

w-a
    A já si pořád říkal, že jsem si dřív nevšiml jak je to jeho kára vlastně krásná..., tím se to vysvětluje. Legacy odkoukal taktiku (pouze částečného odhalování) od iudexe, jen na to jde snad ještě rafinovaněji. Nebo, že by se inspiroval mou přírodní kožešinovou pokrývkou kapoty. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.05.13  21:29

Legacy: :yes: No vidíš, zakryješ to z velké části plachtou a hned to vypadá líp. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…