white label 23.05.13 18:01
« Re: Vyznání
Bud
Začalo to už včera v diskusi (pod evropskými prodeji s A3 v první desítce), která končila mou reakcí: "GRó je v tom, že STačí si neSeděT na vedení a najednou máš z "Gde nic Tu nIc", rovnou GTI. Ale to poReSíme zase až ve 3ech, jako zástupci Cech moRavy a Slovenska u "CUPpaccina",
Co TRadičně nabízíme..."
A dnes to vyvrcholilo woodyho miniautorománem. >:-[] -
Bud 23.05.13 13:00
« Re: Asi hloupá a zbytečná otázka.
Legacy: Tak zavírat oči s odporem pokaždé, když bych se blížil ke svému autu, to bych asi nepřežil >:D Ale protože ze skušenosti vím, že vypíraného chleba největší kousek, tak už nebudu psát, že "nepřežil", ale rději bych něktré auta třeba nechtěl. Např. Thalia- ta se mi tak nelíbí, KA- stejně škaredé (v mých očích), a různé podobné. Tak snad mi bude dopřáno a nebudou mi někdy, třeba "za trest" přiděleny. 8-s :-) -
woody-alien 23.05.13 09:17
« Vyznání
Včerejší diskuse s WL mě inspirovala k tomuto pamfletu. Byl bych skutečně nerad, kdybyste o takovou perlu krásné literatury přišli. >:D >:D
NěGTI mívám pocit, že dokážu otřáSTI světěm. K tomu mi STačí abych sedl do auta, vyrazil z města, kde je MaX-5o km, na cestě CU PRAze našel slušnou oCReSku s pěknými serpentinami, GTe 86 km/h je smrtelná rychlost, a do kOPCe to pořádně osolil. Ten pocit, když tam vraziM 3ojku a zapomenu na BRZdy, mi dává svobodu. Nikdy nemám doSSSt. Je pravda,že z toho blbnuTTí občas potřebuju zaTAJPovat Rameno, ale tohle ježdění se mi vážně neoMRSí. Když to vezmu trochu ze SCIROCCA, je jedno jak jezdíte. 130 i dvěstě, ve dne nebo pod světlem laMP Si to užijte podle chuti, podle povahy. Možná přijde den, kdy budeme jezdit elektrickými vehikly a řídit za nás bude počítač, ale dneS To nebude. Proto vás vyzývAM, Gdo máte trochu nadšení, nEVOpruzujte u televize a jděte se projet. ;-) -
woody-alien 23.05.13 08:35
Legacy: Brilantní analýza. ;-) :yes:
Bud: Legacy i wl ti to řekli jasně. Nepochybuj,zkoušej a vybírej jen a jen podle sebe a své rodiny. To co se píše, to co se říká je jen vzduch...maximálně si můžeš nechat poradit,když něco nevíš, ale nenech se oblbnout diskusemi typu "francouzskej šmejd/korejská plečka/seroucí se koncern" atd.A už vůbec nehleď na to, co si o tobě kdo pomyslí,když si koupíš auto XY. Jistě, jsou lidi, kteří i tohle hledisko musí zvažovat, ale to je přece jen jiná kategorie. -
Leg 23.05.13 08:03
« Re: Asi hloupá a zbytečná otázka.
Bud: moc to riešiš, dôležité je čo sa páči tebe, čo do ruky sadne tebe a čo vyhovuje tvojim potrebám. To že si ťa tu následne budeme kvôli tvojmu výberu doberať, vôbec nehrá rolu. :-)
Existujú tri množiny áut: tie, čo si môžeš dovoliť, tie čo sa ťa chytia za srdce s rôznych dôvodov (estetické, tým ako jazdia, imidžové...) a nakoniec tie, čo spĺňajú tvoje objektívne potreby (priestor, prevádzkové náklady...). Ak sa nájde auto, ktoré sa nachádza vo všetkých troch množinách, stačí vyraziť do showroomu a objednať. Ak také auto neexistuje, treba pristúpiť na kompromisy. A toto je veľmi citlivá hra, aby človek nespravil príliš veľký kompromis v jednej kategórii (napríklad nesoplácal auto ďalších desať rokov či nesnažil sa narvať kočík do Mini Coopera, prípadne nemusel s odporom zatvárať oči zakaždým, čo sa blíži k svojmu autu...).