Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
eliot 27.05.13 20:35
« Re: Co říkáte na tohle?
Bud : [odkaz] , zřejmě dal odkaz z mobilního netu , stačilo na začátku adresy smazat písmeno m. ;-)
šmoula nešika STOP ekošovinismu! : Aspoň nějaká věc v čem Veloster konečně opravdu vyniká a zároveň se ukázal další pádný důvod ,proč Ford radši nebrat .
>:-[] -
šmoula nešika 27.05.13 19:52
« Dnes
Jsem měl, co do nápadů, vcelku plodný den. Trochu jsem se inspiroval woodym...
Jeden můj známý šel dnes na GOLF. Leč začalo pršet, a tak se změnil spíše ve vodní POLO. Do toho začal foukat PASSAT, nebo BORA, já se v tom nevyznám. Šel se proto schovat do baru, kde pouštěli staré hity. A že brali to hodně ze SCIROCCA! Od Elvise Presleyho až po BEE/aTLEs. -
Bud 27.05.13 19:11
« Re: Dětská výtvarná soutěž
anti99: jestli bude architekt, to nevím, teď se rozhoduje co po gymplu, ještě má čas, nemá ještě 17. >:D A jaká byla konkurence, to nevím. :-) Ale pokud se dozvíme, že nízká,nevadilo by, nedávno vydražili její obraz namalovaný akrylama na plátno za 4500Kč >:D Dali jí z toho 400Kč v poukázkách. ;-\ . Koupil ho někdo nám neznámý z Ostravy. Ještě že jí to plátno a barvy poskytla škola, aspoň tolik >:D >:D -
woody-alien 27.05.13 08:44
Bud: Moc pěkné :yes: Že má tvoje dcera pro malování vlohy si dovolím (kromě jiného) usoudit i na základě těch teček (kaněk) na pozadí, které buď samostaně nebo spojeny v různě tvarované čáry, dotvářejí celek. To je malířské myšlení. Mě jakožto absolventa technického institutu by mozek nutil vzít žiletku a dostat to z pauzáku dolů. >:D -
anti99 27.05.13 05:08
mas talentovanu dceru :yes: :yes: :yes: podla mna kvalitne zvladnute a na poslednu chvilu... dufaj ze z nej nebude architekt, lebo to bude mat vsetko na poslednu chvilu... >:D neviem kolko ma rokov a aka bola konkurencia, ale jej tahy posobia istym dojmom, mozno to bolo tym nedostatkom casu, ze nemala cas vymyslat >:-[]

A ještě k Velosteru ..Dá se zvolit, na jakou stranu chceš dvoje a na jakou jedny dveře? >:D Asi ne co?