white label 28.05.13 22:20
« Re: Vyhlášení výsledků
Já už se pomalu začínám "stydět" za tu stálou "rezervačku" na bedně. Chtěl bych vám poděkovat za trpělivost a vyjádřit vám obdiv za vaši vůli odolat logickému pokušení "sestřelit" mě jakkoli z bedny. :*)
Gratuluji spolubednářům k umístění i krásným fotkám, stejně jako bramborovému "zahradníkovi". Všem děkuji za účast! :yes: -
woody-alien 28.05.13 22:09
« Vyhlášení výsledků
Takže vážení soutěžící, vážení hlasující. Svým hlasováním, které jste jako obvykle natahovali až do konce >:D , jste rozhodli o tomto pořadí.
1. white label - 20 bodů
2.Legacy
3.anti99
4.Kubass
5. HugoBoss93,iudex,Mates81,
Legacy- Tahle fotka naplňuje téma ,pěkné probuzení na jarní louce a k tomu jako bonus ladí modrá plachta k laku a tak trochu i ke znáčku na kole. Vlastně ze začátku mě napadlo provést něco podobného , ale tys byl prostě první a já už měl nafocenou zase tu svou fotku a pak už jsem neměl čas na nějaké jiné další realizace. Moc se ti fotka podařila :yes: .
anti99- Tmavé nebe tak trochu evokuje příchod nějaké zkázy , ta fotka na mě trochu působí jako podivný klid před bouří a tu podivnou atmosféru o to víc dotváří právě ty barvy ,které fotce dávají až lehce magický nádech . Jde o poněkud zvláštní druh „probuzení“ :D ( ale myslím ,že americká tornáda by dokázala probudit i to auto) . Zkrátka tvoje fotka se mi něčím líbí , i když nenaplňuje úplně téma měsíce.
Mates81- Takovýto skleník pro probouzející se „rostlinky“ vážně nemám ,to bude zřejmě tím ,že nemám Ford >:[] . ;) :) , no jo ,ale auto a JEHO jarní probuzení to prostě není , spíš naopak >:[] .
Kubass- Tvoje fotky mají vždycky svůj vlastní styl ,z této fotky číší velmi pozitivní atmosféra (jako vždy u tvých typických fotek) ,která je podtržená i tou úpravou fotky a zároveň tvá fotka přivádí tak trochu bezstarostný pocit a k tomu ještě spíš relax než probuzení a vlastně mi to celkově více připomíná takovou až skoro letní pohodu než jarní probuzení ,to je ale pouze můj pohled . Jinak vydařená fotka ,ale nakonec v mém hlasování skončila těsně pod stupni vítězů .
iudex-Je každopádně škoda ,že ta fotka jako celek není moc výrazná . Téma by se z toho ještě vyždímat dalo ,ale vidím v tom spíš jenom tu ranní rozcvičku ;) , vlastně i proto ,že to byla možná taková nouzovější fotka na poslední chvíli . Chtělo to o něco větší důraz na něco ,co by více symbolizovalo dané téma.
white label –Ty prostě víš ,jak na to . Jak z čistě fotografického hlediska , tak dokážeš snad vždy zachytit dané téma a často míváš celkem zajímavé nápady ,které hlavně umíš převést v realitu a to může být pěkný oříšek. Tato fotka se blýskne atmosférou dotvářející celkový charakter a k tomu probouzí chuť hned vyrazit ven ;) . Prostě jsi ostřílený účastník a tvoje fotky by se měli vystavovat mimo soutěž ,jako vzor a symbol kvality pod tradiční značkou „white label“ :D.
HugoBoss93- Na první pohled tvá fotka tolik nezaujme ,ale úplně bez nápadu také není . Tuším , podle světla ,které svítí spíš na bok auta ,že slunce je níže nad obzorem a jaro- probuzení/čerstvost alespoň tak trochu symbolizuje voda v pozadí . Fotka by však mohla být o něco výraznější nebo barevnější ,aby z toho bylo víc cítit téma a dokázala zároveň zaujmout.
white label 28.05.13 21:44
« Re: Hlasování white label
šmoula
Vyrovnané to asi opět bude, ale spíš mě znepokojuje že ještě nehlasovali dva soutěžící (eliot a HugoBoss93), přičemž zrovna eliot bude určitě žhavý kandidát na bednu a podle pravidel by tak o ni zbytečně přišel. Ale ještě na to mají čtvrthodinu, tak snad.

A pozvánka na blog z Vídeňského představení Superbu: [odkaz]