woody-alien 12.10.22 13:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1er RFS
iudex: Úplná shoda, takhle nějak bych si představoval konečný výsledek kutila, co si doma po nocích hraje s laminovací soupravou, aby se blejsknul se svojí letitou konfekční "bramborou" před chlapama v hasičárně. >:D Je to příšerný. -
woody-alien 12.10.22 13:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1er RFS
Dany: FoST hatch aktuálně u nás stojí milión a dva tisíce. A jak celkem trefně nedávno napsal Emel při rekapitulaci testů na auto.cz, je to momentálně jedno z mála aut, který na to,co nabízí, není drahý. Milión dneska stojí kdejaká trochu vybavená blbá škatule typu Caddy.
Jinak jsem v ceníku našel, že normálně by měl být FoST obutý na Michelin Pilot Sport 4S 235/35 R19, do příplatkové sady ST pak dávaj Pirelli P-Zero Corsa "pro optimální přilnavost". Tak nevím. ;-) -
iudex 12.10.22 08:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1er RFS
Deda: možno práve preto, že ľudia to počasie využívajú a jazdia. Ja som bol v sobotu s webpajom v Západných Tatrách, Dany brázdil v nedeľu západné Slovensko na mašine, speedfred včera jazdil na okruhu v Brne so svojou plackou (aj s webpajom)... ;-)
Inak čo hovoríte na novú M2? [odkaz]
Za mňa je to dosť zlé, priveľmi hranaté, trošku moc hmoty a zbytočných hrán na nárazníkoch, zbytočné prvky a línie, proste trochu štýl type R minulej generácie. Aj ke´d je pravda, že červená Toronto pomáha, v uniknutých fotkách v Zandvoort blue to bolo ešte horšie: [odkaz]
Tu je dizajnové porovnanie s M2C. Novinka jasne prehráva: [odkaz]
Na druhej strane technické údaje sú parádne, 338 kW/460k je ešte viac, ako mala minulá M2CS, a to ide iba o základnú M2 (Competition príde budúci rok). A manuál zostáva. :yes:
EDIT: manuál je štandard v Amerike, v EU bude automat a manuál za príplatok 500 eur (!) :-(
A hmotnosť je od 1700 kg, o 150 viac, ako minulá M2.
A napokon cena: v Nemecku 72800 eur. -
pradeda777 05.10.22 10:04
« Re: Re: Re: Re: M240i
Freddie....máš pravdu. Já už skoro zapomněl, že jsou teď výfuky zašpuntované a ani REMUS prý nemá moc dobré výsledky s jejich výfuky, co se týče vylepšení zvuku.
Teď jsem pátral a zjistil, že BMW už nemá MP výfuk v nabídce. Co nabízí na vylepšení zvuku je pouze umělý zvuk v kabině.
.ˇ The M Sport package Pro4 adds the finishing touches to your BMW in
terms of sportiness. In the exterior, elements such as the design features
in Black high-gloss ensure a sharper appearance. The Steptronic Sport
transmission and a sporty sound tuning in the interior contribute to an
exciting driving experience. -
pradeda777 05.10.22 09:35
« Re: Re: Re: M240i
Tady je zajímavá šance....řekl bych jedna z posledních v našem životě....M2C manuál, nízké km,.snad bude ještě i bez OPF.....[odkaz]
Až na ty sedadla v kůži....ale ty by se daly přečalounit do Alcantary, alespoň střední panel.
No a pak ještě ten tužší podvozek....