woody-alien 02.07.13 11:02
« Re: HH na pokračovanie
mojito: Svatá pravda ;-) ,proto mám dodávku (se 6 místy), rodinnej naftovej kombík (ale příliš malej, jak soudí moje žena :-O >:D ) a ještě benzínový "pískle" do města. Všechny je mám rád, žádné z nich nezlobí...Ke spokojenosti mi tedy chybí jediné auto - to OPRAVDU MOJE. >:-[] I když tys to možná myslel trochu jinak. Něco na okruh, něco na okresky, něco pro levej pruh dálnice a něco na "osmičky" na parkovišti před Lídlem. ;-) -
šmoula nešika 01.07.13 21:47
wl: >:D >:D >:D
Taktéž jsem v cliu nejel, ale stížnosti novinářů docela chápu. Minulé R.S. byl hothatch tělem i duší, dvoulitrová atmosféra, Recara... - v testu AT Sportscars se Cup o první místo dělil s krásným DS3 Racing. A teď - žádné vyboulené blatníky, žádné anatomo/skořepiny, k tomu turbomotor, jakási dvojspojka, žádný hlasitý výfuk... Určitě ještě krátké měkké pružiny a našponované stabilizátory, takže to bude německé dálnice žehlit jedna radost, ale na českých tankodromech bude poskakovat a na okruhu projede první zatáčku rovně... Staré Clio R.S. mělo pověst poctivého kusu staré techniky pro skalní fanoušky hothatchů. U nového se holt nemůžu ubránit dojmu, že je kompromisem, že je stavěné jen pro zájemce o svižný malý vůz. Což je smutné, jelikož k tomuto účelu slouží různé edice nebo pakety, a ne legendární sportovní varianty. Tedy alespoň za mě. -
Leg 01.07.13 15:25
« Re: Soutěž
Veru, tiež mi to pripadá ako auto.cz vs zbytok sveta. A ako hovoríš, každý má právo zavolať si do Renaultu, požiadať o zvezenie a spraviť si názor sám. Inak toho obľúbenca mám zafixovaného tuším ešte z čias výberu tvojho auta do mesta, kedy ti Clio myslím celkom sadlo. Aj keď rs bude "asi" trochu iné auto. ;-) -
woody-alien 01.07.13 14:17
« Re: Soutěž
Legacy: Oblíbenec, neoblíbenec - ta kritika se mi zdá až přehnaná, dvě hvězdy v rámci konkurence - to mi spíš připadá, že měl autor zrovna "své dny" a s autem si vyloženě nesedl. Ale nechci soudit, když jsem nejel. Jinak Clio RS to asi teď bude mít v testech složitější při srovnávání s předchůdcem, což ovšem vůbec nemusí znamenat, že by mi nevyhovovalo. Já přece nehledám žádnej sportovní "hárdkór". Na druhou stranu v konkurenci Fiesty ST a 208 GTi Cliu značně přitěžuje sebevědomá cena, a to si řekněme na rovinu je docela podstatná věc. To, že CRS "naloží" 208GTi při sprintu je pro mě celkem nezajímavé, svojí cenovku musí obhájit jiným způsobem. Ledaže by reálná cena byla někde úplně jinde, pokud totiž CRS pořizovací cenou zespoda téměř atakuje G-GTI, pak není o čem mluvit. -
woody-alien 01.07.13 14:05
« Re: Soutěž
wl: Nj, právě proto píšu "fajnovější"- po roce 2002 pojišťovny všechny platné pojistky týkající se povodní vypověděly a nadále se dá proti povodni pojistit jen ve velmi omezeném rozsahu. Např. omítky ano, jakékoliv zařízení ne. Proti požáru pojištěni jsme, avšak kdyby jim někdo "náhodou" ;-) poskytl fotku dokazující majitelovo lehkomyslné počínání s otevřeným ohněm, tak je výsledek zřejmý. >:-[] -
Leg 01.07.13 12:20
« Re: Soutěž
woody: vidím, že život ide ďalej a svojho malého sna o hothatchi sa nevzdávaš. :yes: BTW na hlavnej pekne sprdli tvojho obľúbenca, Clio RS, Aleš v texte a Lukáš vo videu si síce trochu protirečia o strmosti riadenia, ale inak sa celkom zhodli. Ozaj, a zaujímalo, čo sa stalo s niekdajším špecialistom na rýchle autá mr. Foktom, asi mu zobrali vodičák, keď teraz akurát rozdúchava hladinu úvahami na spoločensky citlivé témy typu mobilita budúcnosti, karcinogénnosť dízlov či Európska únia stokrát inak. -
white label 01.07.13 12:11
w-a
Plavat samozřejmě umím, ale když je příležitost zarajtovat si na hřebci, proč bych odmítal(a). >:D
Čubička je pěkná, ale nenaplňuje aktuální téma, nikdo ji zrovna nevytahuje z vody. >:-[]
Ty se můžeš pojistit proti povodním? Údajně pojišťovny následně proti povodním nepojišťují, pokud jsi v tzv. záplavové zóně. -
woody-alien 01.07.13 11:28
« Re: Soutěž
wl: Není za co se omlouvat. Ale koukám na tu fotku, že se držíš jako klíště. >:D Ty neumíš plavat ? :-O >:-[]
PS: Pokud si dobře vzpomínám, tak fotkou symbolizující velké povodně na Moravě v roce 1997 byl pes plovající "čubičku" v ulicích Zlína. ;-) [odkaz] -
white label 01.07.13 11:27
« Re: HH na pokračovanie
Th
Jo.
Četl.
Jet s TB i na dlouhý výlet (ve dvou!) např., přes Alpy apod. zábavné určitě bude, ale na takový výlet nejezdíš každý týden, takže tím denním ježděním jsem myslel spíš kodrcaní po městě, nebo po D1 apod., kde je GGTI s DCC jinde, nemluvě o vzpomínané prostornosti a jisté "prémiovosti" (na svou třídu) interiéru. -
woody-alien 01.07.13 11:22
« Re: Soutěž
Legacy: To bych musel mít fajnovější pojistku, abych to vzal tzv. "z jedný vody načisto". >:D Včetně požáru.
Jinak, škoda tvé a antiho fotky, ale taky bych tohle kolo "skrečoval"...malá účast, žádné vedení (já mimo a Matheas vždycky ohlásí comeback, ale pak už se neobjeví ) a téma taky dost nesnadné pro ty,kdo nemaj nějakou katastrofu u baráku. I když se s tím šlo vypořádat jinak, jak dokazují vaše fotky.
Jsem pro to dohodnout nové téma - nebo nechat volné - a začít znova. Teď už bych měl najít čas trochu tomu dát směr. Ale abych nezamluvil ty HH >:-[] , pokud se mi podaří narvat do svého diáře výlet do Prahy, tak mi tam můj lokální dealer domluvil během léta jízdy s oběma eSTéčky - Focusem i Fiestou. O jízdě s novým GTIčkem zatím níc nevím, ale je pravda, že teď se o to nějak programově nestarám. -
iudex 30.06.13 22:18
« Re: Soutěž
woody: predpokladám, že to je onen zázračný prístroj. Veľký palec hore, že v Tvojej situácii máš pomyslenie aj na účasť v súťaži, ja sa musím hanbiť, že tentoraz nič nedám. Tak aspoň pre pripomenutie sa jedna mimosúťažná (vybral som sa fotiť tzv. superspln, ale nič z toho nebolo, lebo bolo oblačno): [odkaz]

No a mezi HH nižší střední bych měl jediné dilema - GTI se mi vyloženě líbí a zatím soudě taky jen od stolu to není vykoupeno zaostáváním za schopnostmi Focusu ST. Možná že i naopak. Čili by zbývalo posoudit to na vlastní kůži. Náskok GTI v mé hlavě se sice o něco zmenšil díky radikálnímu snížení absurdních českých cen FoSTu, ale přesto tam je a to celkem zjevnej. O hot-kombi vůbec neuvažuju, čili by se Focus musel hodně dobře předvést, abych si zvykl na jeho "mořské plody" a další líbeznosti. ;-) Ostatní víceméně pomíjím... a kupátka typu Subota nebo RCZ jsou pro mě už trochu za hranou přijatelné (ne)praktičnosti. Ale kdo ví, co bude za pár měsíců..