Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 27.07.13 15:07
« Re: prihlasujem sa
wl: Je to tak. Nevím, jestli se můžu považovat za Forďáka, když do legendárního Chcíplýho výtahu mám opravdu daleko >:D , ale to protahování kolem uvedení nového Mondea do Evropy o Fordu a jeho vztahu k těmhle končinám ledacos napovídá. Na druhou stranu evropská divize vykazuje ztrátu za ztrátou, tak ten vztah vyplývá možná i z toho. Jde spíš o to, aby v roce skutečného uvedení už Mondeo nepřišlo s křížkem po funuse. Dnes už nikdo v Evropě na Ford čekat nebude a koupí něco jiného. A případný počáteční prodejní neúspěch Mondea pak může být jen další záminkou pro utlumování evropských aktivit Fordu. -
Leg 27.07.13 11:56
« Re: prihlasujem sa
Antiho žena v plavkách je vystavená v okne jedného z tých panelákov. Bohužiaľ fotka nemá také rozlíšenie, aby to bolo vidieť. :-)
Ja veľkorysú ponuku predĺženého prihlasovania nevyužijem, jednak nestíham a jednak som urazený že som sa minule prihlásil a kolo sa zrušilo. >:D
OT hlavne pre "forďákov" - zaujímalo by ma, prečo sa to nové Mondeo ešte u nás nepredáva. -
iudex 27.07.13 11:28
« Re: Fotosoutěž - Červenec 2013
Ja sa teda ešte cez víkend pokúsim niečo cvaknúť. Na nedostatok času sa vyhovárať nemôžem, skôr na nedostatok príležitostí, dovolenkovať pôjdem až v auguste a na ceste z domu do práce moc tematických fotolokácií nemám. Ale zabojujem. ;-)
@Anti: na Tvojej fotke vidím pred vami Mondeo (am. Fusion). Ale nechcem z toho poradia vyvodzovať nejakú symboliku. >:-[] -
woody-alien 27.07.13 07:32
« Re: Fotosoutěž - Červenec 2013
Protože nepadly žádné jiné návrhy a mlčení znamená souhlas >:D , posouvám uzávěrku přihlášek na neděli 28.7.2013 -22.00 hod. Doufám, že tento slunečný víkend ještě někdo využije a přihlásí soutěžní fotku. Legacy, iudex, hb93, Hynku, Viléme, Jarmilo....vždyť trefit se do takového tématu by zvládl i slepej. ;-) -
woody-alien 26.07.13 14:31
« Fotosoutěž - Červenec 2013
Omlouvám se za absenci, popravdě jsem nemyslel, že se ještě někdo přihlásí. ;-) Zde je tedy seznam přihlášených.
woody-alien - [odkaz]
white label - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
Za sebe navrhuji posunout uzávěrku přihlášek až do neděle 28.7. do 22.hod. Pokud to neprojde, zahájím hlasování dnes večer. -
white label 26.07.13 12:48
« Re: Přihlašení do soutěže white label
Tady to fakt žije, zvlášť na to, že je 26.tého... >:D
Čus Matheas, změnilo se u tebe všechno možné, ale "zachvíli" je u tebe pořád krutě dlouhá doba... >:-[]
Kde teď makáš, jestli to není tajné (když tak SZ). Co děcka rostou jak z vody? ;-) -
Matheas Ropak 25.07.13 22:31
« Re: Přihlašení do soutěže white label
Kubass
za mne proč né , jde přece o to aby soutěžilo co nejvíce lidí
zachvíli udělám soupis soutěžících a pokud se někdo ještě do rána přihlásí tak ho ráno rád přifám
co a jak to jde jinak u mě už je to OK ale vše je jinak práce domov kompletně vše

Manžel naší prodavačky se svým kamarádem zprovozňovali pojezdovou benzínovou sekačku. Nechtěla vůbec startovat. Prozkoumali všechno možné, svíčku vyměnili a pořád nic. Nakonec ještě něco poštelovali a chystali se na další pokus startu. Ten kamarád sekačku držel, jenže ta najednou "blafla" na první pokus a on jak se lekl zmáčkl páčku pojezdu. Sekačka vyrazila vpřed a než se kdo nadál, narvala to do poblíž postaveného auta naší prodavačky - pěkně udržovaného Scénika 1.9 dCi. Dokonce snad několikrát než se konečně ten kamarád vzpamatoval a umravnil ji. A tohle je výsledek. 8-s [odkaz]