woody-alien 16.08.13 12:01
« Re: ST vs. GTI
wl: Co na to říct ? Jsi prostě bystrej... ;-) Pokud ten výlet můžeme považovat za jakousi delší zkušební jízdu, tak musím konstatovat, že byla úspěšná a byl projeven velký zájem o nákup "zánovního vozu s garantovaným nájezdem a jasnou servisní historií". :-) -
Leg 16.08.13 11:44
« Re: ST vs. GTI
woody: aha, tak to je. Otázkou je, či si tvoje dámy po roku s automatom budú chcieť opäť zvykať na spojkový pedál a šaltrpáku. Keď sa hovorí, že ak raz skúsiš automat, nechceš nikdy inak, platí to hlavne o vodičoch z povinnosti. Držím ti palce, aby si si svoju voľbu doma obhájil. Alebo kúpiš GTI s DSG a všetko bude v cajku, budeš tu taký druhý white label s veľkým kombi a GTIčkom. A možno sa nakoniec pridá i iudex.
iudex: kde ty na tie testy chodíš? Netušil som, že v našej malej krajine je toľko automagazínov... :-) -
woody-alien 16.08.13 11:34
« Re: ST vs. GTI
šmoula: wl má pravdu. SSS se díky možnosti 5 dveří vlastně jako jeden z mála malých HH přehoupl i do varianty č.1. A zároveň má pravdu v tom, že ten kufr je hodně malej. Tam už by musela nastat kombinace obou variant - tedy častěji bychom si auta střídali. -
šmoula nešika 16.08.13 11:27
« Re: ST vs. GTI
Nechci to woodymu celé rozmlouvat, ale jestli to dobře chápu, tak bude muset a) přežít nářky manželky o velkém a nemotorném autě + nějaké ty škrábance na „svém“ autě, nebo b) přežít dotěrné otázky manželky, kolik za ten **** *** vlastně zaplatil. -
woody-alien 16.08.13 11:27
« Re: ST vs. GTI
wl: Souhlasím, k té první variantě by 5dv. GTI padlo jak "pr.del na hrnec". ;-) Pro manželku nezáludné, praktické a pohodlné, pro mě zábavné. Jen s tím DSG mám trochu problém, resp. s výší příplatku, což jsem tady vlastně i psal. Záleží na rozpočtu.

Ale lepší je to bez průvlaku. Lyže sice cestují, ale v případě cesty na dovolenou máš dostatečně velkou odkládací schránku na převoz toho nejnutnějšího občerstvení.
P.S. Mám tu ještě něco pro tebe: [odkaz] >:-[] >:-[] >:D