Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 21.10.22 16:10
« Re: Zimní kola na 1er
Borbet Y, obľúbené to disky, mám ich ja na zimu na Mazde a má ich aj Dany na Meganovi. :-)
Neviem presne ako 140i, ale moja 340ka má na zimu ofiko možnosť rovnakých koliesvpredu aj vzadu, takže ja mám na zimu vpredu aj vzadu 225/45 R18. A s určitosťou si spomínam, že M140i, čo som mal požičanú, mala tiež na oboch nápravách rovnaké zimné obutie 225mm R18. -
pradeda777 21.10.22 15:59
« Zimní kola na 1er
....jelikož to vypadá tak, že budu potřebovat zimáky, tak se dívám a přemýšlím, že bych koupil na zimu kola i s pneu. Tady borci nabízí balíček za celkem rozumnou cenu. Tvrdí, že je to všechno pro 1er, ale nejsem si jistý s rozměry, protože předek a zadek na 1er mají rozdílnou šířku ráfků, FR 7.5J x 18 (pneu 225x40) a RR 8J x 18 (pneu 235x35) a ET ráfků je také rozdílné. FR 45 a RR 52. A oni nabízí jen stejnou velikost Co vy na to?
Celoroční pneu? Pneu, co jsou na voze jsou už 6 let staré....
[odkaz] -
Dany 21.10.22 10:16
« Re: Moto okénko
Hornet: kone, sila, váha, cena - všetko super. Ja nemám nič ani proti dvojvalcu. Čo sa mi nepáči, tak je design. To, že spravili väčšiu 500. Mne sú oku lahodiace krivky neo kávičkového racera. Nepáči sa mi sedlo (teda vizuálne áno) plytké s ostrými hranami. Neviem čo je to za módu. Sadol som na 5 min na nové XSR a to je tiež jak trestná lavica. Viem, že to nie sú diaľkové krížniky, ale prečo by som sa mal dávať po 200 km trase tri dni dokopy?
Urobil si dobre, woody ;-) -
iudex 21.10.22 08:45
« Re: Moto okénko
wa: aj ja ako laik som nového Horneta zaregistroval. Vcelku zaujímavé moto, hlavne cena dobrá. Ale asi iný charakter ako Tvoja 650ka, je to dvojvalec s nižším výkonom a vyšším krútiakom, teda papierovo viac cruiser ako Tvoj vysokootáčkový štvorvalec.
Inak bodaj by si to solídne nacenenie Horneta Honda zopakovala aj pri Civicu type R (aj keď Thomasino straší, že bude vypredaný skôr, ako sa oficiálne dostane do predaja). -
woody-alien 20.10.22 23:06
« Moto okénko
Nějak mi v běhu posledních dní a týdnů uniklo, že Honda představila dlouho očekávanou novinku - CB750 Hornet. Takže ve stručnosti dvouválec, 755 ccm, 92 koní, 75 Nm. Hmotnost 190 kg s plnou nádrží a cena 189.900 Kč (uvidíme, jak dlouho vydrží) jsou milým překvapením. :yes: V sérii jsou i jízdní režimy a za příplatek obousměrný quickshifter.
Po stránce vzhledu to za mě teda žádná bomba není, spíš bych řekl, že "jen" větší bráška CB500F. Rozhodně nic, co by mělo vrhat stín na mou objednanou CB650R. Nicméně pokud Honda zvládne dodat Horneta v dostatečném množství na showroomy, budou si nejspíš u konkurence hodně drbat hlavu.
[odkaz] -
Thomasino 20.10.22 21:21
« Re: Re: farbičky
Dobře, řekněme že jsem ochoten za sportovní auto utratit 3,25 až 3,5 milionu (jako že u mě je to o mega méně). Proč bych si měl koupit 911 Carreru T, kde to trochu kazí to Turbo na šestiválci, a proč si nekoupit jako víkendové auto Cayman GTS s atmosférou, případně ostřejší GT4 (na mě až moc tvrdé už) ?? Spíše je podle všeho ta 911-tka takový větší GéTéčko pro pohodlnější ježdění a hlavně 992 je už hrozně široká. Zlatá 997 :-!

Preslýcha sa všeličo... ;-)