Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.08.13  23:57

« Re: A zase ty HotHatche :-)

Ach jooo, ty naivko >:-[] Ale nechám tě při tom, určitě to bude dálniční raketa !! Už to zrychlení z nuly na sto tomu odpovídá ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.08.13  23:10

iudex: Dnes se na to vyspím a ráno řeknu definitivní rozsudek, jestli 1,5 dCi nebo 1,6 dCi, ale asi budu volit silnějšího brášku, trochu turboefektu přežiju výměnou za kultivovaný chod a trochu větší výkon. A mělo by to být nové, ne roční. Roční jsem prvně zvažoval u Oktávky, ale ta by byla v podstatě základní výbavě rok stará jako nový Megane 1,6 dCi v Dynamique, což nedává moc smysl.
    No a nabídka místního prodejce Renaultu je úderná, v podstatě za cenu menší než 1,2 TCe nabízí 1,5 dCi 81 kW a za cenu 1,2 TCe v Dynamique mi nabízí 1,6 dCi.
    No ještě negratuluj, až zítra budu rezervovat a objednávat a pak budu chvilku čekat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.08.13  22:59

Thomasino: Dobrý joke >:D 320 Nm vz 130 Nm, to je oprovdu srovnatelné :-) Jel jsem oboje, jak 1,6 od Hyundai (dokonce i lepší 1,6 GDI) i 1,6 dCi v Meganu a 1,6 dCi je jiná liga, konkurenčně výkonný motor ani do i30 nedávají ;-) Mrkni na auto.sme.sk na srovnávačku dieselů a pochopíš.
    Jel jsem ještě v rámci posledního rozhodování v sobotu krátký Megane 1,6 81 kW, který už byl zajetý - 90t km, což je konkurent pro tvé Hyundai, tyhle motory jsou dneska spíše brzdou provozu :-)
    Když chceš mluvit o jednašestce, která konkuruje mé chystané, tak 1,6 THP nebo Ecoboost, to už je jiná liga než to ořezávatko na tužky, co máš v i30. Vím, že teď naběhne řada vysvětlujících vět proč jsi volil i30 atd., my to víme, tak se s tím sžij a nesnaž se nám vsugerovat, že to je super uber auto.... Taky jsem do dnešního rána jezdil pomalý a slabým autem, ale nedělal jsem z něj nikdy raketu, která konkuruje v táhlém dlouhém 2,0 TDI, to bych se za takový názor musel stydět :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 18.08.13  21:26

woody: Aha a já myslel, že díky spolupráci to budou do MB dodávat :-) Jak to Ron myslel s tím MB?
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 18.08.13  21:23

Ron: Tak pokud ti to vyjde, bude to supr a hlavně mladší >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.08.13  21:21

Bud: Do Áčka pokud vím dávaj 1.5 dCi, pochopitelně prémiově úplně překopanej, tam nezůstal na kameni kámen... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.08.13  21:18

« Re: tema srpen

iudex: No vidíš, konečně má tvoje Mondeo hezkou barvu. Od toho množství zeleně chytla Lunar Sky odstín jako Parkside ve stínu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.08.13  21:08

Rovnako ako woody: cvaknuté mám (z dnešného výletu), ale originalita nula bodov, takže to dávam ako nesúťažnú (ak sa ale nepodarí do deadlinu zrealizovať nápad, ktorý mám v hlave a má i nejakú pointu, tak ju pretransformujem na súťažnú): [odkaz]
    Ron: tak to veľká gratulácia, stál si na okraji priepasti zvanej mierne jazdená Oktávka f TéDéÍčku a skoro si do nej spadol, ale našťastie si to zvrátil. >:-[] >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 18.08.13  21:04

No a jak je to s tím motorem od Mercedesu? Snad to, že to budou dávat i do Mercedesu A?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.08.13  21:00

Kubass: Já už mám. Téma splněno ale nápad nebo moment překvapení veškerej žádnej. ;-\ Tak si to nechávám v záloze a ještě zkusím něco jiného.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.08.13  20:57

Thomasino: To víš, Renault není Hjondééé, ten se o třídu výše vyloženě urval z řetězu a nasadil těžkej kalibr - 1.7 CRDI. :yes: >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.08.13  20:52

iudex: Pod recenzí na Ronova Fanouše se dnes objevilo:
    "Tak a jsem bez auta... právě si ji odvezl nový majitel... no, něco mále přes 60t km spolu, 2,5 roku... a těch pěkný a i nepěknějších vzpomínek... fůůůha...

No co, jdeme dál... a tentokrát do NOVÉHO vozu Pokud vše klapne, tak už tento nejpozději příští týden budu opět motorizován."

Woody - private investigator, k Vašim službám. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.08.13  20:28

Ron: takže keď zosumarizujem informácie, ktoré tu po troche púšťaš, kupuješ Megane Grandtour 1,6dCi, asi rok starú predvádzačku?
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 18.08.13  20:10

« tema srpen

tož co, kdo už má odfocíno?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.08.13  18:59

Ale tak aspoň trochu to pojede, když to má 130 koní (96kW), 320 Nm a z nuly na sto za 10,1 sec ;-)
    Provozní hmotnost 1395 kg je taková normální.. Jaká barva a výbava?

Ale dívám se, že se dělali i silnější diesel ;-)
    [odkaz]

P.S. To na tom budeš s tou rychlostí ale stejně "průměrně" (mizerně) jako ta moje i30 1.6i se skromnými 120 koníky, nižší váhou a zrychlením za 10,5 sec ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.08.13  18:38

Thomasino: Jo, u nás ano, v Německu je ještě dvoulitr. Tohle má ale 320 Nm, což je stejně jako 2,0 TDI a jízdně se to i tak chová... jel jsem to tak před rokem a byl jsem překvapený, co to umí. Mrkni na testy, třeba na auto.sme.sk

No uvidíte, pravděpodobně během příštího týdne by mělo auto už být, do té doby to nějak přežiju i pěšky, když to mám 50 m do práce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.08.13  17:39

To jako že ta 1,6 je nejsilnější v nabídce ?? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.08.13  17:20

Bud: Tak vypadá to, že zůstanu věrný značce s nejsilnějším dieselem v nabídce :-) Taková nabídka se asi nedá odmítnout :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.08.13  14:51

« Re: A zase ty HotHatche

Thom: možno je čítanie priveľkého množstva testov, kde spievajú chválospevy na GTI nakoniec kontraproduktívne: Potom pôjdeš nabudený s prehnanými očakávaniami na testovačku a možno nakoniec trochu sklamane zistíš, že to auto je len o niečo lepšie, ako Tvoje staré GTI. Aspoň ja som išiel na predvádzačku s podobnými očakávaniami a nakoniec sa žiadne očakávané K.O. smerom k ST nekonalo (teda až na K.O. v interiéri).
    Sám sa budem pred definitívnym rozhodnutím musieť ešte raz na obe autá pozrieť.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 18.08.13  14:03

Rone - tak co to vlastně kupuješ? ... :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…