Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 25.08.13 00:49
« Re: Prihlasujem sa
Všimli jste si taky, jak (kromě barevné shody) výraz vozu na fotce (minimálně částečně) koresponduje s výrazem "UFOuna" za volantem? >:D ;-)
iudex
Zrovna tvoje fotka se v tomto kole velmi povedla, takže nemáš žádný důvod "obávat se" role pouhého statisty z důvodu jakékoli konkurenční fotky. A ostatní samozřejmě taky ne. :-) -
white label 25.08.13 00:38
« Re: Prihlasujem sa
Tak jeden z nápadů jsem zrealizoval před chvílí a druhý bude na řadě zítra. Podle toho jak se povede zítřejší realizace vyberu finální soutěžní fotku:
Takže tady je předochutnávka mé dnešní noční "studie", podotýkám, že se nejedná o žádný photoshop, je to poctivě nasvíceno upraveným reflektorem a foceno v nočním režimu "iluminace" pro zdůraznění efektu nasvícení do zelena.
[odkaz] -
iudex 24.08.13 20:16
« Re: Stále probíhá přihlašování do soutěže
Bud: marí sa mi, že v nie dávnej debate o foťákoch si plánoval kúpu nového okrem woodyho (ktorý už kúpil) aj niekto iný, tak preto som sa pýtal. Práve pre to, že S100 je celkom slušný stroj (ktorý klame telom: vyzerá ako obyčajný kompakt typu "stlač a o nič sa nestaraj", ale v skutočnosti disponuje parametrami ako väčšie profikompakty a keďže stál vyše 400 eur, je mi ľúto nechávať ho len tak nevyužitý.
Ale idem radšej vybrať fotku do súťaže. -
iudex 24.08.13 17:15
Ja som nápodobne nechcel dať len cvak auta v zelenej prírode (ktorú však mám ako zálohu, ak by sa nepodarilo zrealizovať môj nápad), teraz som dofotil a hoci to nie je úplne to, čo som mal v hlave, aspoň je to lepšie, ako moja záložná.
Btw. nemá niekto záujem o môj Canon S100? Zisťujem, že naposledy som s ním fotil cez Vianoce, keď som čakal na zrkadlovku a odvtedy odpočíva na polici, čo je škoda s ohľadom na jeho kvality. -
white label 24.08.13 16:04
Bud
Nejdřív jsem "chvilku" čekal na nápad (dokonce jsem měl tentokrát dva) a teď ten nápad zkouším (pokud možno, co nejpřesvědčivěji) přetavit do soutěžní fotky... Někdy je to přetavení nápadu překvapivě snadné a někdy je to přesně naopak (ta snadnost/nesnadnost nemusí být vždycky na dané fotce reálně vidět). A zrovna v tomto případě to úplně snadné nebude... -
kubass11111 24.08.13 13:31
Já přihlašuju totok, fotek sem měl víc, pořád sem nemohl žádnou vybrat, ale tak přece se nějaká našla, po čase sem si říkal že vyfotím civilní povoz ať furt nefotím Fištrona :-).
Takže přihlašuju totok!
[odkaz]
PS: snad je tam dost zelené >:D