Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 09.09.13 20:45
« Re: Až se zima zeptá...
Thomasino: Ta Limestone nevypadá vůbec špatně, jak už jsem ostatně psal. I když u těhle "nádechových" barev to stejně člověk musí vidět na vlastní oči. Iudexova Lunar Sky mění na fotkách vzhled neustále a ta moje "zelená" vlastně taky. Když jsem nedávno řešil se svou polovičkou barvy na HH a její výběr Rallye Green pro Octavii RS komentoval slovy "vždyť už jedno zelený auto máme", tak se mi vysmála a poslala mě na vyšetření zraku. Jak prý můžu tu khaki-šedivou vydávat za zelenou... >:D
Nj, ale stejně si stojím za tím, že CSG je pro GTI nejlepší... -
Thomasino 09.09.13 15:59
Rozměr 205/50 R17 na zimu je přímo ve velkém techničáku, pokud se nemýlím. Mrknu se ti pak. Ale jsem si tím téměř jistý, také WL tento rozměr má a doporučuje, pokud vím >:-[]
Jinak tady máš odkaz na 4 fotky Golfu VII který je prý dle popisu za sklem v barvě Limestone. Je tam nádech do kávové, ale třeba se ti to bude líbit. Teď jsem se vrátil z umývání auta, zase je tam spousta černých teček od asfaltu :-O :'-( Příští barva prostě nesmí být moc světlá, ale spíše tmavší ;-\
[odkaz]
- a další 3 fotky za ní -
iudex 09.09.13 13:37
Thom: popravde mi ani nenapadlo, že by som mohol ísť až na takýto rozmer. Viem, že na GTI sú základ 225/45R17 a extra 225/40R18 (resp. i 235/35R19), neviem ale, či môžem dať 205/50R17; podľa nejakej prepočítavacej tabuľky, čo som našiel je akceptovateľný rozdiel v obvode pneu do 2% a 205/50R17 je úplne identická, t.j. nulová odchýlka, ale neviem, čo dovoľuje výrobca (a to je rozhodujúce pre STK či políciu). Každopádne tie ceny gúm daného rozmeru ma moc nepotešili (napr. i posun rýchlostného indexu pri rovnakom rozmere znamená pneu drahšiu o desiatky eur). -
Thomasino 09.09.13 12:27
Na GTI rozhodně nějaké z těch TOP pneu, navíc to poznáš i na komfortu či hlučnosti. Taky bych volil asi ty Contíky 850, ale šel bych do rozměru 205/50 R17. Měl jsem na GTI na origi discích 17" 225/45 abych je mohl použít a zbytečně se od toho špinilo auto. V zimě není nutné mít na efekt ty kola až tak ke krajům, takže bacha na číslo ET ;-)
Viz. fotosoutěž DW. Vysvětlil jsem ti to tam pak, nejdříve to vypadalo na slabou účast a pak se ukázalo že pár lidí jede v prvním týdne na dovolenou, tak jsme posunuli a ve finále během posledních dvou dnů se přihlásilo spousta moc pěkných fotek. -
iudex 09.09.13 11:55
Th: už som tam hlasoval. Inak to fungovanie a zverejňovanie fotiek je tam dosť neaktuálne, ja som dal zo solidarity a do počtu takú slabú fotku, mysliac si, že sú prihlásení len dvaja, ak si uvádzal a napokon vysvitne, že je desiatka zaujímavých fotiek z alpských výletov. 8-s
Ad gumy: tiež som sa rozhliadal, aké zimné 17ky na Golfa a sú v zásade len dve možnosti: človek chce šetriť a uspokojí sa s pneu typu Matador/Barum, alebo chce to najlepšie (Continental, Dunlop, Goodyear) a tam sú ceny veľmi vyrovnané a teda najlepšie je voliť podľa výsledkov testov (kde väčšinou vyhráva Conti CWC 850). -
white label 08.09.13 10:41
Ron
Ve tvém rozměru je výběr velký, doporučil bych aktuálně několikanásobného vítěze srovnavaček ContiTS 850. Pokud bys trval na jiné značce, potom ještě starší, ale výborná Dunlop 3D.
Woody
Ve tvém rozměru ti nedoporučim nic (např. CWC 810 je slabota), jdi raději do 185/60/15", kde se nově nabízí také Conti TS850. Na vyškrábání do zasněženého kopce je výborná i starší TS800, ale není celkově tak kultivovaná jako TS 850 za podobnou cenu.
-
Thomasino 07.09.13 20:03
[odkaz]
a můžeš změnit období na zimní a rok na 2012 nebo 2011 ;-) Dlouhodobě jako NEJ na zimní pneu je GoodYear, Continetal a Dunlop ;-)
P.S.: Jinak facelift Meganu je celkem zdařilý, alespoň co se týká R.S. modelu. Nejlépe se povedla ale verze GT, ta vypadá fakt pěkně. U normálního Megana překombinované LED svícení vedle mlhovek. -
woody-alien 07.09.13 18:40
« Až se zima zeptá...
No a už je to zase tady. Musím koupit zimáky na Swifta Nesport. >:-[] Rozměr 175/65 R15. Tak Vás zkušení "gumaři" (snad to nezní urážlivě ;-) ) žádám o radu. Co požaduji: Velmi bezpečné jízdní vlastnosti hlavně na směsi mokrého sněhu a vody, zkrátka v takových těch mydlinkách nebo v břečce. Ostatní parametry (hlučnost, opotřebení) vzhledem k užívání ustupují trochu do pozadí. Co nabízím: Část obsahu své kreditní karty a slušné zacházení. Pravidelné venčení a údržbu. >:D -
iudex 07.09.13 17:57
« Re: Depeche Golf
woody: :yes:
Pýtaš sa: What´s your name? Som Golf. Golf GTI. Nie som žiadna Little 15, mám už 37 rokov. Napriek tomu sa nemusíš Nothing to fear. Zanechaj všetko In your room, so mnou Ti nebude nič chýbať, tak Leave in silence a nasadni. Naštartuj a vychutnaj silu 230 koní, cítiš to? Vravíš, I feel you a tak to má byť, auto a jeho šofér, človek a stroj, keď ma šoféruješ, si Somebody. Len so mnou Everything counts. Vyrazme a ukážem Ti World in my eyes. So mnou nikdy nebudeš musieť povedať: It´s no good. :-) -
woody-alien 07.09.13 14:18
« Re: Depeche Golf
iudex : V tom případě už nelamentuj nad lepším zvukem Focusu ST a Enjoy the Silence v GTI. Koneckonců dobře víš, že People are People a stačí nevšímat si jejich Blasphemous Rumours. Občas si s Golfíkem zahrajete na Master and Servant a určitě to nebude žádná Strange Love. Je jen A Question of Time, kdy dokážeš Shake the Disease a ještě rozespalej a Stripped nasedneš. Zašeptáš Never Let Me Down Again a pak si Behind the Wheel užiješ svojí Black (CSG) Celebration a bude se ti zdát že Just Can´t Get Enough. GTI bude tvůj Personal Jesus, zkrátka Love, In Itself. ;-) >:D

Inak dnes som hovoril s webpajom a čumel som, ako dokázal ten stlačiť cenu na svoje dve nové autá, musím sa ním inšpirovať a možno ušetrím aj na to obutie. :-)