Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.10.22  09:25

« Re: X-ring

Není za čo ďakovať a pekne napísané.
    Chcelo by to ešte jeden pokus o voľné jazdy ale tentoraz už od rána a na plno, a nie štýlom Jamesa Hunta pred nedeľou. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.22  01:06

« Re: Re: Nové PORSCHE Centrum v Brně

Th
    Takže "podvod", a já už se tam na ni chtěl jet podívat... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.22  22:59

« Re: Re: Nové PORSCHE Centrum v Brně

Ta zelená GT3 Touring tam dneska nebyla, tato fotka je převzatá z jejich webu a také byla poskytnuta novinářům při slavnostním otevření :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.22  20:33

« Re: Nové PORSCHE Centrum v Brně

Th
    Oni tam mají GT3 Touring!
    [odkaz]
    Zřejmě slušnej oddíl! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.22  20:16

« Re: Nové PORSCHE Centrum v Brně

tms....Ty se kamarádíš s člověkem co jezdí se žlutým autem..... :-O :-O :-O
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.22  18:42

« Nové PORSCHE Centrum v Brně

Tak jsem se byl dneska podívat na nové PORSCHE Centrum v Brně Slatině a trochu si pohovořit o konfiguraci Caymana GTS nebo GT4 >:-[] Tož pěkné to tam mají !! :-) Také jsem tam měl krátký sraz se známým, co si GT4 před 2 týdny převzal. Tady pár fotek ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.22  17:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Pomalu si na tu M2 s M Performance parts zvykám i zepředu.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.22  14:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.10.22  12:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

"Človek na chvílku zmizne a už ohovárajú"

A čo teprvá včul >:-[]
  • 10 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.10.22  10:43

« X-ring

Ako už tradícia káže, ráno na ringu sa začína s kocovinou a po prebdenej noci .
    Situáciu navyše komplikovala vlezlá hmla a oslizlý asfalt.
    Ako sa hovorí, je to ako so ženou, keď zmizne, tak je krásny deň...
    A krásny naozaj bol, plný vzrušenia a tak. Vo vzduchu sa miešali výpary benzínu a alkoholu. Ale dosť bolo rozkoše, vyhodíme sedačku.

Ak by to bolo ešte pre niekoho tu prekvapením, tak rozuzlenie je dole v galérii.

Karbónový monokok z ktorého trčia placaté závesy, ovešaný karbónovými spojlermi, prahmi, difúzormi, ale neni to tuning zlatý pane.
    Motor z GTI/S3 spolu s prevodovkou s kratučkou pákou a superkrátkymi dráhami. Odnímateľný volant s tlačítkami.
    Už súkanie dnu s upínaním, nasadzovaním volantu a procesom štartovania (sám majiteľ ma v tom úplne iný šport) je zážitok, ktorý vám rozochveje ruky.
    Odkašle, odpľuvne ako správny chuligán a už zvezenie po parkovisku dáva tušiť o čom to bude.
    Ľahkosť, razancia, presnosť, tuhosť, úžasný zvuk ovtoreného sania. Už druhé kolečko po parkingu si dávam šmykom a prišlo mi to úplne samozrejmé, ako keby som mal na ňom najazdené tisíce.
    Výjazd na trať bol taký rozpačitý. Nikto z nás si nepamätá trať, natož správnu stopu. Brzdné body ťaháme z rukáva.
    Oslizlý asfalt si pýta svoju daň a chladné semislicky nedokážu preniesť výkon požadovaný jazdcom. Na trati bolo pomerne riedko, takže hodiny boli skôr zaujímavým spestrením, ako problémom.
    Ako hmla mizla a trať schla, tak už aj krúženie vyzeralo trochu okruhovo. Zabudnite na všetky plechovky, toto je úplne iný level. Zadok škŕkaš po asfalte, pred sebou iba odhalené pruženie, karbónom prekryté koleso, máš chuť šúchať v zákrute rukou po asfalte ako zo surfu po vode...
    Otvorená koncepcia tomu dáva iba korunu, všetko je ďaleko intenzívnejšie. Zrazu sa dostavujú prvé nevoľnosti, preťaženia krku a otlačené kosti.
    Zažili sme spolu štyri polhodinovky a myslím, že sme mali všetci tak akurát. Preťaženia sa postupne zvyšovali a keby som mal absolvovať ešte jeden výjazd, tak asi vrhnem tie dobré halászle.
    Chalan na modrom, mladšom, výkonnejšom (300k) kúsku hovorí niečo o zadných brzdách, veľkom krídle, slickoch, úpravách...
    Ja by som teda rozhodne nič viac nepotreboval. Už v tomto setupe by som sa hľadal pomerne dlho. Jazda po okreskách potom musí byť ďalší level zážitku, ale aj viac nebezpečný.

Fred díky

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.10.22  09:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Človek na chvílku zmizne a už ohovárajú >:D
    Dany vidíš na boxera som zabudol.
    PS1: jediný eko dopravný prostriedok čo som mal(bicykel) mi nedávno ukradli.
    PS2:robím papiere na loď.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.22  08:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Dany: Nečetl jsem pozorně... ;-) Ono u speedfreda chvilku nedáváš pozor a už má letadlo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.10.22  08:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

woody: aby sme si boli na rovnom. On pre istotu dvojvalec ani nezmienil
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.10.22  08:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Fred: Ty provokatér, že pokles na štvorvalec... v KTM! Taký pokles by sme tu všetci brali. A aj Dany si ten Tvoj "pokles" na Slovakiaringu pochvaľoval. Plus taký detail, tú V8 aj V6 furt máš, takže ide o doplnok.
    Woody: no možno som nereálny optimista a ako píšeš možno to automobilky radšej zarežú všetko. Aj keď asi si zaregistroval že Euro 7 výrazne zmäkčili, fakticky to pre benzíniaky nebude znamenať žiadne sprísnenie. Sám som zvedavý, čo bude o dva roky k dispozícii a ako dopadnem. Popravde pripúšťam čokoľvek od i30N cez M340i až po hybridnú Toyotu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.22  08:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Dany: Speedfred na to jde chytře. Společně s válci redukuje i počet kol. No a jestli hodlá v tomhle trendu pokračovat i s normou Euro7, pak bude další sraz v Mnichově Hradišti opravdu zajímavý. >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.10.22  08:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zimní kola na 1er

Iudex: mne by na ST vadila asi iba tá širokouhlá telka, všeovládanie dotykom a samozrejme mrznúci systém.
    Ale čo ja, ja by som si polepšil...
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.10.22  08:02

Thom: transporter na motorku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 27.10.22  08:01

>:D >:D >:-[]

nj, ani váhu to nemá poriadnu, každú chvíľu sa to šmýka...
    Mal by si to vrátiť >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.10.22  00:22

....tak pozri sa na mňa, dá sa tým celkom žiť. R6-V6-V8 a teraz R4, nesťažujem sa aj keď som trochu spadol.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.10.22  20:47

Woody, nějak mi to asi uniklo, jsem tu sporadicky, co máš objednaný?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…