Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 02.10.13 15:41
« Re: Vtípek na večer
Zase telefónna debata. :-) Mňa na iOS štve hlavne tá ich uzavretosť a snaha o výlučnosť v štýle "enem pro nás a naše dítky", čo sa napr. prejavuje aj v obmedzenej konektivite s inými prístrojmi vyjma Apple.
Ale keďže sme vo fotosúťaži, ja by som momentálne uprednostnil Sony Xperia Z1, ktorý má špičkový foťák a senzor veľkostne rovnaký, ako povedzme woodyho Panasonic (1/2,3" a teda by mal robiť kvalitatívne podobné fotky). A ak by mi vyhovoval Windows mobile (čo mi nevyhovuje), tak jednoznačne Nokiu Lumia 1020, ktorý má foťák so senzorom väčším, ako väčšina profikompaktov (1/1,5") a čo do fotiek s prehľadom drví konkurenciu vrátanie ajfónu. -
šmoula nešika 02.10.13 15:23
S tím iPhonem mě trochu naštvali. Brácha má pětku (koupenou na základě skvělých zkušeností s iPadem a neblahých s Galaxy W) a nemůže si ji vynachválit (no, písničky by tak drahé být nemuseli), ač hardware nebude asi úplně špička, celé to funguje tak nějak lépe, rychleji, intuitivněji, než Android v sungách, kdy S4 začalo výrazněji klesat pod cenu iPhonu 5 až později (tedy alespoň myslím). A skvěle vypadá. Leč představili 5S s tou zbytečností na otisk prstu a, myslím, jiným procesorem. Hned o jeden dva tři tisíce dražší a jasná volba - 5 - končí. Tu akorát udělali místo z hliníku z plastu a pojmenovali to 5C... -
poterienko 01.10.13 22:56
WL: Teď jsi mi něco připomněl. Ještě za dob střdověku tu byl SE K750i. Skvělý mobil, ale měl jen GPRS a nikoli EDGE. A najednou se objevila EDGE verze, jenže to nebyla technologie edge, ale žiletka nalepená na zádech :D. Tenkrát to bylo na mobilmanii :D.