Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.10.13  15:48

« Re: Vtípek na večer

iudex: Zdejší debaty jsou takové předvídatelné. Pohybují se v periodách soutěž-foťáky-soutěž-mobily-hot hatche-soutěž-hot hatche-soutěž-mobily atd. >:D Ani ty ženský tady nemaj moc šanci. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.10.13  15:41

Zase telefónna debata. :-) Mňa na iOS štve hlavne tá ich uzavretosť a snaha o výlučnosť v štýle "enem pro nás a naše dítky", čo sa napr. prejavuje aj v obmedzenej konektivite s inými prístrojmi vyjma Apple.
    Ale keďže sme vo fotosúťaži, ja by som momentálne uprednostnil Sony Xperia Z1, ktorý má špičkový foťák a senzor veľkostne rovnaký, ako povedzme woodyho Panasonic (1/2,3" a teda by mal robiť kvalitatívne podobné fotky). A ak by mi vyhovoval Windows mobile (čo mi nevyhovuje), tak jednoznačne Nokiu Lumia 1020, ktorý má foťák so senzorom väčším, ako väčšina profikompaktov (1/1,5") a čo do fotiek s prehľadom drví konkurenciu vrátanie ajfónu.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.10.13  15:37

Taky brácha je hrozně rád, že si tu pětku koupil. Jsme v Čechách, operátoři se nás snaží oškubat, co to jde, ale té americké euforii kolem Applu se (teď už) vůbec nedivím.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 02.10.13  15:32

Já měl W800 neboli převlečený K750i. Ad iPhone - defacto od 4S, které bylo dost levné, zdražují a už to i mne začíná štvát. 4S jsem měl rok a půl a super mobil :).
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.10.13  15:23

S tím iPhonem mě trochu naštvali. Brácha má pětku (koupenou na základě skvělých zkušeností s iPadem a neblahých s Galaxy W) a nemůže si ji vynachválit (no, písničky by tak drahé být nemuseli), ač hardware nebude asi úplně špička, celé to funguje tak nějak lépe, rychleji, intuitivněji, než Android v sungách, kdy S4 začalo výrazněji klesat pod cenu iPhonu 5 až později (tedy alespoň myslím). A skvěle vypadá. Leč představili 5S s tou zbytečností na otisk prstu a, myslím, jiným procesorem. Hned o jeden dva tři tisíce dražší a jasná volba - 5 - končí. Tu akorát udělali místo z hliníku z plastu a pojmenovali to 5C...
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.10.13  15:11

Já měl íčko.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  23:12

Takže jabkaři fabulovi a první S(have) model byl už dávno od SE. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.13  22:59

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.13  22:56

WL: Teď jsi mi něco připomněl. Ještě za dob střdověku tu byl SE K750i. Skvělý mobil, ale měl jen GPRS a nikoli EDGE. A najednou se objevila EDGE verze, jenže to nebyla technologie edge, ale žiletka nalepená na zádech :D. Tenkrát to bylo na mobilmanii :D.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  22:49

pot
    Taky mi to zase nedá...
    To jsem netušil, že to (5)S je eS jako "Shave". Co už dneska všechno ty chytré mobily neumí... a jabko je zase popředu (včetně ceny), jako za starých časů Steva. :yes: ;-)
  • 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.13  22:40

« Vtípek na večer

...mě to nedalo >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 01.10.13  22:09

« Re: Babí léto a nové téma

Aha. Ovšem alkohol za volantem je sviňa, hlavně když se o tom ví, jako v jeho případě. Že jsou ti lidé tak hloupí a hned utíkají. Kolikrát se stačí rychle dohodnout.. No nic, kdo chce kam, pomozme mu tam... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  22:05

Bud
    Ty brďo, to už je pěkně dávno. Ani nevím, toho si řešila hlavně pojišťovna, která nám hradila škodu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  22:01

pot
    Mě naopak ano. Jak jsem už psal, asi mě častěji napadají i jiné spojitosti, než ostatní soutěžící...
    Kdybych měl nick Bud, šel bych do toho a nic vám teď neřekl. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 01.10.13  22:01

wl.: Vidíš, to je dobrý nápad :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 01.10.13  21:59

Ja,ja,ja.... Budiž >:D
    Vzpomněl jsem si na toho týpka, co vám tehdy v opilosti nacouval do toho Pola. Jak to s ním nakonec dopadlo? Měl už toho z minulosti nasbíráno víc? Možná, že už jsi to psal, ale asi mi to uteklo.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.13  21:57

WL - to by mě nenapadlo :D. Až bude auto a zelenina, stačí mi autoportrét :D.
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  21:55

Velkou vyhodu bude mit tentokrat Bud, staci kdyz postavi
    svou zenu ("Bud-ova") vedle auta a ma tema v suchu. :-O >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 01.10.13  21:51

WL - no s babčou u auta nás bylo více :D. Ale ty jediný jsi to dotáhl :).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.13  21:49

Bud
    Já už přece dávno vím co vás (jednotlivě) napadne, a proto už teď uvažuji nad něčím úplně jiným, než vy... :-O >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…