Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 03.11.22 15:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
Tak to si úplne skromný, že GT4. Ale samozrejme oproti tej GT3 RS je to relatívne! skromná voľba. Ale keď sa bavíme o naozaj dostupných kupé, tak by stačila aj Toyota GR86, ktorú si ide Rasťo kúpiť, viď: [odkaz]
A inak troška kritika na Rasťa, tie posledné videá sú nejaké slabšie, ten jeho rečový prejav je taký slabší, zjavne si nič nepripraví a len spontánne kecá, čo ho napadne, no a keďže nemá rečový talent Mata Watsona, tak je to niekedy také rozpačité. -
pradeda777 02.11.22 17:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
H.o.w.n.o driftoval....vyhýbal sem nešikovně propadlému kanálu.....a 3 týdny na to podruhé, když sem manévroval na úzké silnici s vysokým rantlem. Ještě štěstí, že sem čekal až na ten druhý škrábanec a nenechal to spravit hned po tom prvním. :-! -
pradeda777 02.11.22 12:13
« Re: Re: Re: Civic type R to nebude
iu .....3er se bliští jak psovi kulky..... ;-) Co tak nějaká jiná větší kola? Když si ji chceš ještě nějakou dobu nechat? :-! CTR? Já bych nelitoval. Mě se tato nová CTR jak známo nelíbí. To už raději tu GR86. A nebo GR Yariska....to by byl super rohlíkový express. Ale M140i se mě prodávat nechce. Ráfek už mám spravený, tak si budu muset od teď dávat na obrubníky velkýho bacha. ;-) Když ono je na ten pravý přední roh tak špatně vidět...a ani ten levý přední roh není žádná výhra...zlatý Yarisek.... ;-) -
Thomasino 02.11.22 10:48
« Re: Re: Re: Civic type R to nebude
Přesně to se dalo s tím CTR čekat, po tom co byly nějaké informace začátkem léta, že do ČR bude jen pár kusů. Na Slovensko tipuji že dostanou tak 4-5 ks na rok >:-[]
Neříkali kolik kusů na rok Slovensko dostane? Jinak v ČR jsou na prodej nějaké GR86, samozřejmě od spekulantů s navýšenou cenou >:-[] >:-[] -
iudex 02.11.22 08:24
« Re: Re: Civic type R to nebude
Tak kauza Civic je uzavretá. Na dopyt mi z Hondy oznámili, že CtR je vypredaný do konca roka 2024. Síce je to trochu zvláštne, keďže nie je známy štart predaja na Slovensku, ani cena, ale ľudia vraj zložili zálohy na blind.
Ad GR86: jo, to by asi pripadalo do úvahy.
Takže uvidíme, aká bude situácia takto o rok, kedy by som začal riešiť kúpu. A ak to bude stále takto zlé, tak proste zainvestujem trochu do 3ky a budem si ju užívať ďalej. Stále vyzerá ako nová, keď som ju teraz nechal nablýskať: [odkaz] -
pradeda777 31.10.22 14:00
« Re: Civic type R v USA
iu....GR Corolla je jen tříválec a v EU se prodávat nebude. Alespoň ne oficiálně.
Jinak pokud jsi již vzdal tu M2 i M240i xDrive, tak potom jak Ti radí tms....frkot k Hondě a dát cash deposit na dřevo.... ;-) Jestli Ti to vezmou?????
Civic benzín už není v nabídce na Honda stránkách. -
iudex 31.10.22 09:56
« Civic type R v USA
Tak Civic type R už má cenu v USA, je to 42895$, t.j. o 5000$ viac, ako predchodca: [odkaz] Takže tak nejak čakám aj zdraženie v EU, keď stál starý CtR 36590€, tak nový bude niekde okolo 42t€.
Inak aj v tej Amerike je CtR teraz pomerne drahý v porovnaní s konkurenciou, jediná výhoda, že netreba nič priplácať, je komplet vybavený.
GR Corolla stojí od 36t$, s nevyhnutnými samosvormi a farbou je to 38t: [odkaz] To je stále cca. 5t menej, ako Civic.
A pre kontext, BMW 230i v Amerike vyjde (v mojej skromnej konfigurácii) 38775 eur: [odkaz]
Naopak Golf R tam vyjde 44290$ (a zaujímavosť, je to manuál). -
pradeda777 30.10.22 09:20
« Re: Re: Re: Re: Nové PORSCHE Centrum v Brně
Neodolal sem ..........z diskuze na FB.........Martin Reiser
Toyota CH-R je hipsterské auto, které není pro konzervativní a lidi 40+ až na výjimky. Jinam něco, co bylo dávno jasné, mimo lidí, co hráli třetinu dospělého života hry, je to, že klasická tlačítka jsou jasně lepší, předeším bezpečnější. Tedy pro ty, pro které je auto užitečný nástroj pro dopravu z A do B, pro ty, kteří vidí pokračování her na mobilu/PC to tak být nemusí, ovšem i tito mohou být nebezpeční okolí a někoho zabít/zmrzačit. -
Dany 28.10.22 12:12
« Re: Re: Re: X-ring
wl: kde si bol s borovičkou? Niečo som zmeškal? :-!
Fred, ne že není, budem to mať dlho a hlboko vryté ;-)
PS: bol som presvedčený, že budem jazdiť vlastným autom. Spustené tlaky, natankovaná stovka, dokonca aj krytky nábojov som zhodil, lebo som ich tam posledne nechal (to tá odstredivá sila). Jak som sa previezol na Xku, tak som uznal, že by to bolo ...asi smiešne