pradeda777 03.11.22 17:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
iu.....GR 86 by bylo fajn. Ale v černé? Měl jsem černá auta, ale jen služební a umývali je pro mě v podnikovém servise. Sám bych se o to starat nechtěl. No a v Austrálii černá barva.....???
Jinak budu čekat co nám Rasťo řekne o autě příště. Cena je na dnešní dobu víc než dobrá. Protože jsem několik Celica už měl, tak by nástupce Celica, GR86 vedle C-HR v garáži pasoval. Určitě víc než RS3..... ;-) >:D >:-[] Ve Zlíně zatím předváděčku nemají, tak klídek. Ale konečně dali do prodeje jejich předváděčku GR Yaris.....na rohlíkový express by byl ok. ALE. Je černý..... ;-\ :-! 8-s
Thomasino 03.11.22 16:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
Na tebe že je něco moc ??? :-O >:-[] >:D
Tak uvidíme, co budete říkat, až nechám polepit stříbrného Caymana GTS ve stylu ROTHMANS závodních Porsche :-) Ale jen tak do poloviny výšky dveří, zároveň to bude ochrana proti kamínkům a jinému bordelu.
[odkaz] A další fotky..
Tady celý polep od známého, tohle konkrétní GT4 jsem řídil:
iudex 03.11.22 15:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
Tak to si úplne skromný, že GT4. Ale samozrejme oproti tej GT3 RS je to relatívne! skromná voľba. Ale keď sa bavíme o naozaj dostupných kupé, tak by stačila aj Toyota GR86, ktorú si ide Rasťo kúpiť, viď: [odkaz]
A inak troška kritika na Rasťa, tie posledné videá sú nejaké slabšie, ten jeho rečový prejav je taký slabší, zjavne si nič nepripraví a len spontánne kecá, čo ho napadne, no a keďže nemá rečový talent Mata Watsona, tak je to niekedy také rozpačité. -
pradeda777 02.11.22 17:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
H.o.w.n.o driftoval....vyhýbal sem nešikovně propadlému kanálu.....a 3 týdny na to podruhé, když sem manévroval na úzké silnici s vysokým rantlem. Ještě štěstí, že sem čekal až na ten druhý škrábanec a nenechal to spravit hned po tom prvním. :-! -
pradeda777 02.11.22 12:13
« Re: Re: Re: Civic type R to nebude
iu .....3er se bliští jak psovi kulky..... ;-) Co tak nějaká jiná větší kola? Když si ji chceš ještě nějakou dobu nechat? :-! CTR? Já bych nelitoval. Mě se tato nová CTR jak známo nelíbí. To už raději tu GR86. A nebo GR Yariska....to by byl super rohlíkový express. Ale M140i se mě prodávat nechce. Ráfek už mám spravený, tak si budu muset od teď dávat na obrubníky velkýho bacha. ;-) Když ono je na ten pravý přední roh tak špatně vidět...a ani ten levý přední roh není žádná výhra...zlatý Yarisek.... ;-) -
Thomasino 02.11.22 10:48
« Re: Re: Re: Civic type R to nebude
Přesně to se dalo s tím CTR čekat, po tom co byly nějaké informace začátkem léta, že do ČR bude jen pár kusů. Na Slovensko tipuji že dostanou tak 4-5 ks na rok >:-[]
Neříkali kolik kusů na rok Slovensko dostane? Jinak v ČR jsou na prodej nějaké GR86, samozřejmě od spekulantů s navýšenou cenou >:-[] >:-[] -
iudex 02.11.22 08:24
« Re: Re: Civic type R to nebude
Tak kauza Civic je uzavretá. Na dopyt mi z Hondy oznámili, že CtR je vypredaný do konca roka 2024. Síce je to trochu zvláštne, keďže nie je známy štart predaja na Slovensku, ani cena, ale ľudia vraj zložili zálohy na blind.
Ad GR86: jo, to by asi pripadalo do úvahy.
Takže uvidíme, aká bude situácia takto o rok, kedy by som začal riešiť kúpu. A ak to bude stále takto zlé, tak proste zainvestujem trochu do 3ky a budem si ju užívať ďalej. Stále vyzerá ako nová, keď som ju teraz nechal nablýskať: [odkaz] -
pradeda777 31.10.22 14:00
« Re: Civic type R v USA
iu....GR Corolla je jen tříválec a v EU se prodávat nebude. Alespoň ne oficiálně.
Jinak pokud jsi již vzdal tu M2 i M240i xDrive, tak potom jak Ti radí tms....frkot k Hondě a dát cash deposit na dřevo.... ;-) Jestli Ti to vezmou?????
Civic benzín už není v nabídce na Honda stránkách.