Thomasino 16.10.13 23:07
« Re: Fotosoutěž Říjen 2013 - Přihlašování
Jo, jo, bylo tehdy dost špinavé, protože jsem absolvoval pár pěkných projížděk s novým autem a když ty světla svítí a jsou zaprasená, vypadá to hůře, to je fakt. Navíc jsem pak vyměnil žárovky za bělejší a vypadalo to o trochu lépe. Je pravda, že za ty 4 roky doba pokročila a dneska bych objednával GTI včetně Xenonů a zadních park.čidel. A v této generaci také 18" kola - nyní mi ke GTI sedí více než u šestkové generace. Ale tehdy šlo taky hodně o výslednou cenu a nechtěl jsem po slevě moc překročit hranici 700 tisíc s DPH. A Xenony s čidly a 18" koly bylo dalších 60 litrů navíc :-O -
white label 16.10.13 12:11
« Re: Fotosoutěž Říjen 2013 - Přihlašování
iudex
Protože pokud s nimi GTI6 nesvítí, není to moc vidět (na rozdíl od GTI7, nebo GTI5).
Ono to není jen těma halogenama, ale i 17" Denverama (to platí i dnes u 17" Brooklynů), červ. barvou, 5dveřmi a v neposlední řadě kosmetickou nečistotou vozu... >:D >:-[] ;-) -
Leg 15.10.13 19:32
« Súťaž!
Dnes správca (plurál v tomto prípade už asi nemá zmysel používať :-( ) predpokladám odpáli prihlasovanie do súťaže. A ja sa vás pýtam: už máte nafotené? Ja, ako som už deklaroval, mám. V úzkom finále mám tri fotky, každá je iná a každá má iné kvality a nekvality a ani za otca si neviem vybrať tú súťažnú. Možno budem takticky čakať, s čím prídu súperi. -
Bud 14.10.13 20:31
« Re: Guten Tag mit Individualität
wl.: A ty se te známé divíš? Narodil ses, jak ses narodil. Ale dostát k tomu ještě dvakrát stejné číslo, je sranda. Napadá mně, jestli se to nestává lidem častěji, ale nevšimnou si toho, protože jsou s nimi spojená jiná čísla (která nic neznamenají). Ale ty tvoje jsou zmámá po celém světě :-) -
Thomasino 14.10.13 19:59
« Re: Guten Tag mit Individualität
Leg - časem to dojde třeba i lidem na Slovensku, jen to tam všechno o něco déle trvá ;-) >:-[]
No čekal bych na GTI prostě nějakou speciální výraznou barvu, ne jen šedou :-( Třeba jako je ta modrá pro Golf R. Focus má dokonce dvě speciální barvy, ikdyž tou novou verzí oranžové si také nejsem moc jistý. Každopádně výrazná modrá vypadá dobře. Megáne na tom ale také není o moc lépe (ikdyž částečně ano), už jsem se dnes dozvěděl že nové barvy na Megana RS nebudou, zůstaly ty původní, takže jen bílá, bílá perleť, stříbrná, šedá, červená nemetalická, černá a ta příplatková zářivá žlutá. No aspoň jedna specifická barva, hodně pěkná, ikdyž ne moc praktická a je samozřejmě celkem drahá. Ale aspoň něco pro umývače typu WL a Mojita ;-) Bohužel před rokem odebrali modrou a nechávají se ji zřejmě pro limitované edice RedBull či možná chystané TOP verze. -
Leg 14.10.13 19:25
« Re: Guten Tag mit Individualität
Tom: a ktorá farba prosím ťa vyzerá dobre keď nie je naleštená? Každé auto sa aj pod vrstvou prachu mení na sivú myš, bohužiaľ. Aj electric orange.
Zaujímavé, koľko skúseností z rôznymi GTI a GTD, ktoré ste stretli dakde na ulici, máte vy, pritom u nás zbadať novšie GTI sa rovná malému sviatku. Zrovna nedávno sme sa s iudexom svorne sťažovali, niečo v zmysle, že žijeme v krajine pozérov, kde je plno áčiek, céeláčiek, jednotiek a átrojok, ale keď človek náhodou spomenie, že si chce kúpiť Golf za nejakých 30000, tak je hneď za mimoňa... Pritom, aj keď každé auto má svoje prednosti, all-in-all ten Golf nie je o nič horší ako svätá trojica. ;-\ -
woody-alien 14.10.13 12:44
« Re: Guten Tag mit Individualität
iudex: ad disky: Zkrátka nebe a dudy. Austiny jsou Austiny. Mimochodem tvoje investigativní činnost potvrzena:
"Takže ještě jednou dobrý den pane Vejvodo,
mluvil jsem s produkťákem a pokud objednáne bixenony BEZ led denního svícení, tak nebudete mít taková ta "účka", ale na denní svícení tam prostě bude obyčejná žárovka...Moc dobře si uvědomuji, že je to úspora 10.000,- Kč, ale je fakt, že to bude vypadat o dost hůř... "
Nicméně těch 10.000 pochopitelně není jen za to denní svícení ale taky za dynamický přisvěcování. -
Thomasino 12.10.13 22:50
« Re: Guten Tag mit Individualität
woody - už to tak vypadá, asi jsou stejné jak 18" tak 19"
Vzhledem k tomu, co všechno má eRko již v základu (bi-xenony, 18 kola..), tak ta cena není až tak přehnaná jako u minulé generace... Zkusím pohledat nějaké testy. V nedávném srovnání S3 - M135i xDrive a A45 AMG z toho S3 moc dobře nevyšla... -
woody-alien 12.10.13 22:27
« Re: Guten Tag mit Individualität
Thomasino: Mrknul jsem do konfigurátoru (jasně, nevěříš, já vím ;-) ) a po volbě 19" Cadizů se typ kol na náhledu nezměnil, ale disky se viditelně zvětšily. Takže už i podle stejného názvu jsem přesvědčen, že se jedná o stejný typ disku, jen v jiné velikosti. Ještě jsou tam ty 19" Pretorie a ty vypadaj docela jinak. Takže oboje ty Cadizy vypadaj jako na tom tvém odkazu, jen jsou v jiném rozměru.