Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 07.11.22 08:14
« Re: Re: Cayman GTS 4.0
tms....hádám, že s těch "historických" polepů by si byl tak za 3 měsíce sick.... :-! S tou Aventuri bys byl nenápadný a dalo by se s ní dožít až do krematoria. Ale v automatu...
:-! Já bych investoval do karmínu nebo do křídy, kdyby byl dostatečný budget. Ale jinak základní červená je taky pěkná....pěkně jasná a nápadná... ;-) [odkaz] -
Thomasino 06.11.22 18:54
« Cayman GTS 4.0
Tak jsem o víkendu konečně vyzkoušel Cayman GTS 4.0 a na okreskách je to fantastický auto! To upovídané řízení, to umí fakt jen Porsche. Tady je M2 o poznání horší. Přirovnal bych to snad jen k Meganu III R.S. 265 Cup, ten měl taky skvělé řízení. Čtyřka už ho má horší. Umístění motoru a vyvážení auta v Caymanu je pecka! Nejdříve mě svezl majitel, jel s ním hroznou kudlu, ve vracákách kolikrát vytočená jednička, žádný problém. Dají se zapnout automatické meziplyny, které tomu hodně pomohou. Ten motor když se točí k těm 7500 otáček, se krásně rozezpívá, ještě jak je hned kousek za vámi, prostě jedinečné! Pak jsem to asi půl hodiny řídil já, samozřejmě mnohem opatrněji, taky jsem si chvilku zvykal na manuál, ale k tomu atmosférickému motoru se ten manuál skvěle hodí. Jedinečné auto, takovej krásnej OldSchool. Podvozek naladěný výborně na okresky, je mírně měkčí jako v M2, dokonce i v režimu tlumičů Sport, ale to už jen o trochu. A jak je to o pár centimetrů užší, taky asi o 150kg lehčí, tak se na úzkých okreskách skvěle umisťuje na silnici, když jedou auta v protisměru, co se nedrží na svém kraji. Takže asi máme rozhodnuto, potřebuji GTS 4.0 v manuálu!! :-! -
-
pradeda777 03.11.22 17:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
iu.....GR 86 by bylo fajn. Ale v černé? Měl jsem černá auta, ale jen služební a umývali je pro mě v podnikovém servise. Sám bych se o to starat nechtěl. No a v Austrálii černá barva.....???
Jinak budu čekat co nám Rasťo řekne o autě příště. Cena je na dnešní dobu víc než dobrá. Protože jsem několik Celica už měl, tak by nástupce Celica, GR86 vedle C-HR v garáži pasoval. Určitě víc než RS3..... ;-) >:D >:-[] Ve Zlíně zatím předváděčku nemají, tak klídek. Ale konečně dali do prodeje jejich předváděčku GR Yaris.....na rohlíkový express by byl ok. ALE. Je černý..... ;-\ :-! 8-s
[odkaz] -
Thomasino 03.11.22 16:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Civic type R to nebude
Na tebe že je něco moc ??? :-O >:-[] >:D
Tak uvidíme, co budete říkat, až nechám polepit stříbrného Caymana GTS ve stylu ROTHMANS závodních Porsche :-) Ale jen tak do poloviny výšky dveří, zároveň to bude ochrana proti kamínkům a jinému bordelu.
[odkaz]
[odkaz] A další fotky..
Tady celý polep od známého, tohle konkrétní GT4 jsem řídil:
[odkaz]

Tvoje jazdné dojmy znejú presne tak, ako si to ja teoretik predstavujem, že by malo jazdiť malé RWD kupé s motorom uprostred a s nadupaným atmosférickým šesťvalcom. Tiež mám chuť sa aspoň previezť, keď už na to nemám.
A pri CGTS je farba fakt úplne podružná, ten hoci aj v tej nemožnej tabletkovej ružovej.
Cayman GTS :yes: