Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.10.13 22:29
« Re: Přihlášení do fotosoutěže - iudex
Ešte malý okec k mojej fotke: budova vľavo je Šľachtický konvikt v Trnave, súčasné sídlo arcibiskupského úradu, postavená za vlády Márie Terézie. Kostol v pozadí je Dóm (bazilika) sv. Mikuláša (jeden z množstva kostolov, pre ktoré dostala Trnava prezývku "malý Rím").
Okolo chodím každý deň do práce i z práce, ale zakaždým sa tam niekto motá a je veľký problém vystihnúť čas, kedy tam nik nie je. Nakoniec sa mi to podarilo, aj keď dojem nie je taký, ako som očakával. Pokúsil som sa historický ráz miesta zvýrazniť stiahnutím farieb.
Zvažoval som aj ten istý dóm zozadu (tentokrát ako HDR), ale zdala sa mi taká obyčajnejšia (aj keď možno pre oko ľúbivejšia): [odkaz] -
woody-alien 25.10.13 22:15
« Zahájení hlasování
Zahajuji hlasování. Hlasovat můžete až do 28.10.2013 do 22.00 hodin a to ve známém formátu pro tři nejlepší. Přihlášeni jsou:
Leg - [odkaz]
Thomson93[odkaz]
gero - [odkaz]
eliot[odkaz]
poterienko - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
Bully - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
white label - [odkaz]
iudex - [odkaz] -
iudex 25.10.13 21:57
« Re: Přihlášení do fotosoutěže - iudex
wl: to isté som si povedal aj ja: veľa fotiek a mnohé slušné, takže tentoraz k tomu nepristúpim olympijsky a svoju núdzovku len tak do počtu ani nedám; v tejto konkurencii by nezískala zrejme ani bod.
Ale na druhej strane: nejde o zlaté trenky, aby som netrhal partu, ten núdzový cvak dám: [odkaz] -
white label 25.10.13 21:43
« Přihlášení do fotosoutěže - white label
Tak jsem si dneska říkal, že už je tu fotek dost a i dost povedených, takže bych mohl klidně jedno kolo vynechat. Ale teď o půl deváté večer, mě to zase chytlo a kolem deváté už jsem se zase pokoušel exponovat..., vzhledem k pokročilému času nemůžu čekat až mi fotky "uschnou", takže přihlašuji jednu ještě "mokrou":
[odkaz]
P.S. Pokud se vám na výšku nevejde na monitor, sjeďte si s ní kousek dolů/nahoru, ať nepřijdete o ten stožár lampy s odrazem světla z ní, nebo naopak o "podlahu". -
woody-alien 25.10.13 12:32
« Přihlašování do soutěže
Přihlašovat své fotky do soutěže za Říjen 2013 můžete až do 25.10.2013, tedy do dnešních 22.00 hod. Téma je "Moje auto a budova". Přihlášeni jsou:
Leg - [odkaz]
Thomson93 - [odkaz]
gero - [odkaz]
eliot - [odkaz]
poterienko - [odkaz]
Kubass - [odkaz]
Bully - [odkaz]
anti99 - [odkaz]
Dobře, pánové, dobře....vypadá to na silnou účast. Ovšem je trochu deprimující vědět, že jsem ještě ani nic nevyfotil a už jsem jenom do počtu. ;-\ >:D -
white label 25.10.13 10:58
« Re: aj ja sa hlasim do sutaze
a99
Nezbylo ti trochu toho kvalitního "matroše" co sis dal před focením? >:D
Že bych to pak líp pochopil. >:-[]
Vypadá to skroro jako na kapotě 911ky.
P.S: Nápad z Bud-ovou je z mé "nespoutané" hlavy, takže pokud vyhraješ, požaduji 10% z finanční hodnoty výhry... a jak to uhraješ s Bud-em a jeho ženou už pochopitelně neřeším. >:D ;-) -
Thomson93 25.10.13 07:31
« Re: aj ja sa hlasim do sutaze
Dnes, v brzkých ranních hodinách, jsme dostali (my zatím přihlášení) ránu v podobě tvrdého útoku od konkurence >:D Tím chci říct, že se mi fotky od nově přihlášených moc líbí. :yes: Konkrétně Bully, Anti99 a přidávám k nim i Kubasse ze včerejška...
Moc pěkné, hoši! -
anti99 25.10.13 05:18
« aj ja sa hlasim do sutaze
keby nebolo tej diskusie co tu zacala s pani budovou, tak sa asi ani neprihlasim. Ale kedze bud nereagoval, tak reaguje ja a pani budovu som nafotil s mojim autom, teda napad sa vyvinul z Vasej diskusie a ja som ho len zrealizoval pod vplyvom okolnosti... dnes vecer. V mojej fotorealite je pani budova modrooka, jemne vlhka na povrchu a mrazivo chladna ako vodopad emoocii v style havajskej tanecnice....proste idealna k tv, aj ako spravna volba k teplemu "lonestar" veceru. vychutnal som si ju celu az znej ostala anorekticka.
tu je [odkaz]
dost bolo pisania, idem spravit anorekticku aj z jej segry >:-[] >:-[] >:-[]
p.s. nikon p300 sa mi podarilo opat spojazdnit vymenou baterie, nie je sice vodotesny, ale stale este foti; zajtra vecer by mi uz konecne mali priniest novu zrkadlovku.

Leg: Velice příjemné světlo, ale oči mi to tahá pořád na barák v pozadí a sochu vlevo.
Thomson93: Jak jsem již psal, moc se mi to líbí. Celkově bych asi nic nevytkl, protože se slunečníkem jsi nemohl nic dělat.
Gero: Nápad zajímavý, ale škoda zpracování.
Eliot: X3 tam vypadá parádně, jen trochu přišťavit.
Poterienko: Mohl sis to auto trochu zašpinit, aby se ti tam neleskla ta obloha a nedělala přepal. Taky mě na první pohled nemuselo napadnout, co to je. :P
Kubass: Foto, úhel, auto - paráda. Bohužel přeupravováno.
Bully: Technicky parádní fotka, hezky tam hrajou linie auta a budovy. Osobně bych možná nějak zvýraznil auto.
Anti99: prostě produktovka. Zpracování na jedničku, škoda těch dvou fleků.
Woody: Ty máš u mě 100 bodů za komentář k fotce a nápad, super.
White Label: osobně mne to nijak nezaujalo. Btw pěkně ti to zmenšilo auto :D.
Iudex: Opět taková skoro produktovka, ale dost šedá.
Než napíši výsledek, tak chci poznamenat, že se jedná čistě o můj názor a chápu, že s ním nesouhlasíte :D. Jen takové malé nakopnutí kozla - je zakázáno i retušovat, ale co vyretušované SPZ? :-!
takže:
1) Thomson93
2) Anti99
3) Woody-alien