Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.22  13:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

tms/wl.....teď jsem mluvil s borcem z Audi a řekl mě, že "moje" bílá je už prodaná, ale je zpožděná a dodaná bude až koncem příštího roku. No a objednávky už neberou a ty poslední co objednávali jsou k dodání až v roce 2024. Tož tak. Na tu Daytonu se jedu podívat zítra. Ano, má alcantarové sedadla a jezdil ji nějaký V.I.P.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.11.22  13:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

pd7
    Ta Daytona není špatně nakonfigurovaná, teda až na ty lyžiny.
    Konečně tam někdo nechal alcantaru a kožený volant. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.11.22  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

Ale joo, Jarda není špatnej, zatím stále jezdí, ikdyž moje soudružka s ním jede tak jednou za týden. Ale už jela 2x sama bez dozoru >:-[] Občas s ním jezdím do práce já, přece jen to po městě baští asi polovinu co Tigouš! >:D Jen bych potřeboval sedadlo ještě tak o 5cm dozadu a volant taky o kus vytáhnout. Jen nás aktuálně trápí, že to nemá ty vyhřívaná sedadla (o volantu nemluvě), ale co se dá dělat, to je život. Potřebuji aby se naučila pořádně řídit, nebála se Tiguana a mohli jsme za pár měsíců Jardu prodat a měli chechtáčky na Caymana >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.22  10:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

tms....tož kamaráde, kdyby sme měli v garáži místo na 3 auta nebo se 1er prodala za 1.1mil, tak Yariska vůbec neprodáváme....a bacha, soudružku sem na tu cenu (kámošovi) eště musel ukecat >:-[] Ona měla jinou představu a bylo to její auto. Takže klídek. Koupili jste moooooc dobré auto....moooooc dobře.... >:-[] ;-)
    A Caymana nekupuj. Kup si na svá záda Macana GTS a nech si M2C na driftování. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.11.22  09:21

Tak jestli tě rozdíl 10% v ceně RS3 zase tak moc netankuje (200 tisíc), tak to jsi nám toho Yaríska mohl nechat výrazně levněji ;-) >:-[] >:D Teď mi nezbývá na Caymana GTS :-O :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.11.22  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

tms.....já věděl, že to s tema slevama nebylo jen tak..... ;-) Vloni v listopadu byla situace taková, že žádné slevy dávat nemuseli. Takže si myslím, že i těch mých 8% byl celkem úspěch. V Top Centrum car se mezitím objevila další ojetina RS3 v Daytona šedá. Cena dobrá. Musel s tím jezdit nějaký jejich papaláš nebo jeho manželka, protože jako předváděčka pokud vím, nefungovala. Pojedu se ni podívat. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.11.22  18:42

Jooo to střešní okno u té Pradědovi bílé RS3 taky vidím jako zbytečnost a možný problém pro další prodej >:-[] >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.11.22  16:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

Na koľko si vy ceníte vaše jazdenky, naviac vybavené zbytočnosťami, ďakujem, neprosím. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.11.22  14:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

V jednom případě jsem viděl fakturu a známej dělal prodejce u Audi, takže vím kde jsou možnosti a psal jsem ti to. V Kyjově se drží výše, ale když chtějí, taky umí >:-[] Teda před půl rokem a rokem uměli. Nevím jak nyní. Ale tvoji objednali za staré ceny... Myslím, že kdybys za ním přišel a řekl, že se slevou 18% to vezmeš, ať si to promyslí, tak pokud tam stojí ještě ty 2 zelené, tak by do toho mohli jít aby neměli starý sklad :-)
    P.S.: Rok se povozíš a pak to prodáš IUDEXovi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.22  17:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

tms....hmmm....viděl jsi kupní smlouvu?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.22  17:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

Mám kolem sebe 3 lidi co dostali před rokem slevu 18-20% na RS3 >:-[] Jako vážně, bez keců.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.22  16:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

tms.....tak s takovou slevou bych už byl "nahlodaný". Já se loni v listopadu dostal (s malou tlačenkou) jen na 8%. Možná kdybych ji tak "nevybavil", tak by byli s tou slevou teď povolnější.... ;-) Ale 20% slevu by ti dnes nedal ani vlastní brácha.... :-!
    V tuto chvíli tam už skoro rok čučí jen tato zelená...a za tu dobu nezlevnili ani halíř....
    [odkaz]
    Právě jsem zjistil, že RS3 už není na našem Audi konfigurátoru...ale na německém stále je....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.22  13:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

Takže když ti ji dají konečně se slevou 18-20%, jak jsem od začátku říkal že to umí, tak si ji konečně vezmeš?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.22  11:53

« Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

EV news....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.22  20:19

tms...."moje" bílá RS3 by měla dorazit do Top Centrum car každým dnem. 2 zelené RS3 se jim nedaří prodat, ale cena je stále "našponovaná"..... :-!
    Ano, s bílou nebo stříbrnou se dají dělat "akce". Proto i já většinou selektuju bílou.
    Nicméně si myslím, že ty polepy Rothmans nebo Martiny jsou "slepá ulička"...... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.11.22  18:17

« Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

Praděda- výhoda fádní stříbrné metalízy je v tom, že až mě nebude bavit polep Rothmans, mohu nechat zase jen stříbrné, nebo dát jen menší pruh dole pod dveřmi nebo na dveřích, jak může mít z výroby. Nebo dát polep Martini atd. Jako uvidíme, ten Ibalgin je taky ve hře >:-[] Ale černý kola.. Nakonec můžeme to rozebírat celou zimu, jako loni RS3 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 07.11.22  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

Thom, jasné, záleží ako sa to bude používať. Výrazná váhová výhoda a mäkšie naladený podvozok by mohli byť plusy pre Česko/Slovenské okresky. Alpine nemá na šírku ponuky Porsche, punc prestíže a zrejme ani nebude tak držať cenu...
    Hypoteticky by som tiež skončil u Porsche. Skúsiť by som to skúsil, no.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.11.22  14:22

Jako jooo, asi to zkusím, ale A110S nemá zdaleka tak dobré upovídané řízení jako Cayman (jakýkoliv). Naopak je takové mrtvější :-( Už mi to vadilo u A110 a u verze A110S se to prý o moc nezměnilo. Navíc to nemá moc kufr, těch 190 litrů v součtu není mnoho a na týden do ALP se tam nesbalíme.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 07.11.22  12:48

« Re: Re: Re: Cayman GTS 4.0

Alpine. Ja By som to aspoň skusil

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.22  09:50

iu....mýlíš se. Červená barva je nejrychlejší..... ;-) >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…