Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.11.13 22:00
« Přihlašování
No tak já tedy budu ctít barona Coubertina a přihlašuji taky takovou znouzectnost. Je to už klasika, nápadů bylo tentokrát dost, realizace nevyšla. Takže foto s podtitulem "Město aneb popelnice na popelnici". ;-) [odkaz]
Seřazeno zleva dle důležitosti. >:D -
šmoula nešika 25.11.13 21:43
« Re: 24 hodin do konce přihlašování
Kubass: Tak k tomu snad jedině...: [odkaz]
I když... prvně jsem ji slyšel jako úplnou novinku alba Inzerát (první od konce). No, dobrý, říkám, tohle by moh´bejt slušnej hit. A taky že jo. Ale trvalo to. A teď, když si všichni vyzpěvují, já strkám prsty do uší, kolikrát to mám ještě slyšet?! 8-s :-!
Tak když už, šoupneme tam nějakou parodii. [odkaz] -
kubass11111 25.11.13 21:21
Tak já se teda taky hlásím, ale páč mi téma teda nesedlo, tak dávám jednu dopočtovou.
Ftip měl být v naleštěnym autě mezi Euroškatulema ktery jsou špinavy, a jak je oproti nim maly, ale né zrovna 2x se mi to povedlo, navíc lidi blbě koukali >:D
takže přihlašuju totok :-)
[odkaz] -
eliot 25.11.13 14:45
Přiznám se ,že tohle téma mi vůbec nevyšlo a nesedlo ,nebyl jsem schopný něco dobrého vytvořit , ani moc příležitostí nebylo ,protože ruchem (velko)města moc často neprojíždím...Ještě mám sice pár hodin ,ale brzo jedu vyzkoušet X5 ,takže už asi nestihnu splácnout ani ohyzdnou nouzovku. -
white label 25.11.13 00:32
« Přihlášení - white label
Vzhledem k tomu, že nebydlím ani v Praze, natož někde v L. A. apod., uvažoval jsem o variantě tohle kolo vynechat. Pak jsem si ale řekl, proč hned házet flintu do žita, když skoro každý víkend jezdíme na pár hodin do nákupního centra některého z okolních krajských (moravských) měst, kde je ruch (velko)města (zvlášť teď, měsíc před Štědrým dnem) nezpochybnitelný... a tak mě nakonec napadlo zvěčnit jeden z takových "městských úlů" zvenčí. A když šlo (v tomto konkrétním případě) o motiv kruhů, nemohl u toho chybět (alespoň staticky) ani allroad, viz foto (snad ho tam najdete, když tak zvětšit fotku):
[odkaz]
-
-
šmoula nešika 24.11.13 08:40
« Re: Nový mobil
woody: Jj, jen tak se mnou laškuje, ale zas raději kdyby se fakt urazil... To jste vy fordisti - dlouho upřímní, a pak najednou přijde ostrá ironie. Jak ty někdy rok zpět v diskusi ke škodovce. To bylo hodně přesvědčivé i se smajlíky. ;-) -
woody-alien 22.11.13 21:03
šmoula: Mám dojem hraničící s jistotou, že mrkacím smajlíkem by zhrzený a uražený iudex svůj text nezakončil. Vždyť má dost nadhledu na to, aby mohl vlastnit hned dva Fordy, to už vyžaduje na diskusích kůži hroší. ;-) >:D A o barvách se tady můžem bavit donekonečna a stejně budem mít názory různé. A to je dobře, nerad bych se dočkal doby, kdy budou jezdit auta jenom v mých okulibých barvách. Ztratil bych pomyslného nepřítele a neměl bych se vůči čemu vymezovat - hrozná představa. 8-s >:-[] -
Dylan McKay 22.11.13 19:25
Jel jsem si dnes koupit mobil, a... nekoupil. Vyzkoušel jsem si S4 ZOOM, a ten by se mi hodil. Na palubě lodi, na dovolený, kdekoli. Tahám s sebou mobil, tahám foťák, teď i kameru (Toshiba Camileo revolver). S4 ZOOM je vše v jednom, navíc micro SD může být opravdu maxi.
Čtu recenze, koukám na youtube, a přemýšlím... -
šmoula nešika 22.11.13 19:18
iudex: Mně tahle role vyhovuje. Ale až někdy uploaduju tu jednu fotku že Sungu, to se teprve pokocháte... A s tou barvou - napsal jsem, že není hezká pro mne, hlavně jelikož vím, že jsi puntičkář a pokoušíš se o objektivitu, a celkově nemáš stejný vkus, já se snažím být uctivý, ne jako "prosťáček" GTI - pokud jsem tě nějak urazil, pak se omlouvám. -
Mates81 22.11.13 15:40
« Přihlášení fotosoutěž Listopad
Ahpjte všichni >:-[] po letní odmlce nastalo opět trochu volnější časové období, inu ráno si tak vztanu, a první co je, rozhodnu se, že dám něco do fotosoutěže (velká pochvala všem co to tady udržují, hlavně admin :yes: za příkladné aktualizace a dodržování termínů), mrknu na MACZ na téma, no přiznám se, moc mě nepotěšilo a už ráno jsem věděl, že fotit budovy či normální město určitě nechci >:-[] po chcilce bádání mě to trklo...opět sem to pojal trochu v uvozovkách >:D ale na své dílo jsem patřičně hrdý >:-[] bohužel počasí ani technika zatím nepřeje lepší kvalitě, ale jelikož se konec vkládání bliží, není nač čekat >:-[] PS: Při nakládání komparzu do auta, si rodiče mysleli, že sem narvaný jak autobus do Kyjova a nevím co dělám >:D
Inu, doplňuji tedy řady soutěžících pro tento měsíc >:-[] aneb - "auto a maloměsto"
[odkaz]
PS: Vozidlo s číslem 3 je samozřejmě Renault, v pravo s kloboukem kdo jiný než Chuck Noris a nad vozidlem číslo 3 je vietnamská trhovnice >:-[]