Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.11.13  22:32

« Hlasování

gero: Nejdřív si splním svoji nepovinnou hlasovací povinnost a až potom něco málo napíšu....

Moje hlasování:
    1.AnGeor
    2.Mates81
    3.wl

1.Tvá fotka mne zaujala hned na první pohled ,má v sobě správnou dávku určité akčnosti a taky si výborně vystihl téma . Pro mě jednoznačně 1.příčka
    2.Oceňuji originální nápad ,který pasuje do tématu .
    3.Líbí se mi jednoduchost fotky a atmosféra, i když tam tolik ruchu asi není..
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.11.13  22:22

« re: prihlásenie

Sorry woody, cvakol som to pri večernom nákupe a uploadoval z manželkinho služobného notebooku, kde mi trochu trvalo zorientovať sa.
    wl: netuším, fotku som nemal nielenže čas upraviť, ale ani poriadne pozrieť, asi to bude len odlesk objektívu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.13  22:16

« Zahájení hlasování

Zahajuji hlasování ve fotosoutěži za měsíc Listopad 2013 - téma Moje auto v ruchu (velko)města. Přihlášeni jsou:

Vranis - [odkaz]
    AnGeor - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

Takže jak by nejspíš řekl Gandalf - Devítka už vyjela ;-) a můžete začít hlasovat.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.13  22:08

« Re: Ukončení přihlašování

iudex: Ještě ti to vezmu, ale sakra chlape, nemohls to přihlásit o chvilku dřív ? Jsem si tady nemusel dělat ostudu jenom proto, aby bylo víc účastníků. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.13  22:08

iudex
    Co je to žluté "dvojité" úplně vlevo nahoře?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.11.13  22:05

Ešte by som skúsil pridať svoj príspevok: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.13  22:04

« Ukončení přihlašování

Ukončuji přihlašování a zahajuji hlasování. Prosím o chvilku strpení než vytvořím seznam.

Kubass - lidi čuměj pořád, já si ten kontajner musel přitlačit k autu a myslím, že mě mnozí kolemjdoucí podezřívali, že ho hodlám do Mondea naložit a odvézt domů. >:D >:D Aspoň se tak tvářili. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.11.13  22:03

« Re: 24 hodin do konce přihlašování

šmoula: slyšim prvně, ani sem nedokoukal...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.13  22:02

Jak jsem viděl ten Globus, hned jsem si vzpomněl na film "Křídla Vánoc", který jsem nedávno viděl. Ideální film na období A(d)ventu... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.11.13  22:00

« Přihlašování

No tak já tedy budu ctít barona Coubertina a přihlašuji taky takovou znouzectnost. Je to už klasika, nápadů bylo tentokrát dost, realizace nevyšla. Takže foto s podtitulem "Město aneb popelnice na popelnici". ;-) [odkaz]
    Seřazeno zleva dle důležitosti. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.11.13  21:43

Kubass: Tak k tomu snad jedině...: [odkaz]
    I když... prvně jsem ji slyšel jako úplnou novinku alba Inzerát (první od konce). No, dobrý, říkám, tohle by moh´bejt slušnej hit. A taky že jo. Ale trvalo to. A teď, když si všichni vyzpěvují, já strkám prsty do uší, kolikrát to mám ještě slyšet?! 8-s :-!
    Tak když už, šoupneme tam nějakou parodii. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.11.13  21:21

Tak já se teda taky hlásím, ale páč mi téma teda nesedlo, tak dávám jednu dopočtovou.
    Ftip měl být v naleštěnym autě mezi Euroškatulema ktery jsou špinavy, a jak je oproti nim maly, ale né zrovna 2x se mi to povedlo, navíc lidi blbě koukali >:D
    takže přihlašuju totok :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 25.11.13  21:16

eliot: Napíšeš nějaké svoje postřehy z jízdy s X5? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.11.13  15:21

Šmoula: Máš pravdu ... Není to sice ideální ,ale tak aspoň něco v rychlosti : [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.11.13  15:05

eliot: Nejlepší panoráma by bylo tohle.
    [odkaz]
    Ale to abys už vyrazil...
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.11.13  14:45

Přiznám se ,že tohle téma mi vůbec nevyšlo a nesedlo ,nebyl jsem schopný něco dobrého vytvořit , ani moc příležitostí nebylo ,protože ruchem (velko)města moc často neprojíždím...Ještě mám sice pár hodin ,ale brzo jedu vyzkoušet X5 ,takže už asi nestihnu splácnout ani ohyzdnou nouzovku.
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.11.13  03:51

« prihlasenie

dnes som dorazil k Bruins / 3900 mil a tri tyzdne jazdy po east coast :-! /

prihlasujem nudzovku z dnesneho vecera z New Londonu v CT, nedela vecer musel som asi 2 minuty cakat na iduce auto, aby fotka mala efekt premavky >:-[] >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.11.13  00:32

« Přihlášení - white label

Vzhledem k tomu, že nebydlím ani v Praze, natož někde v L. A. apod., uvažoval jsem o variantě tohle kolo vynechat. Pak jsem si ale řekl, proč hned házet flintu do žita, když skoro každý víkend jezdíme na pár hodin do nákupního centra některého z okolních krajských (moravských) měst, kde je ruch (velko)města (zvlášť teď, měsíc před Štědrým dnem) nezpochybnitelný... a tak mě nakonec napadlo zvěčnit jeden z takových "městských úlů" zvenčí. A když šlo (v tomto konkrétním případě) o motiv kruhů, nemohl u toho chybět (alespoň staticky) ani allroad, viz foto (snad ho tam najdete, když tak zvětšit fotku):

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 24.11.13  22:27

Kvuli nedostatku casu (hlavne dokoncit vyrobu sveho takoveho specialnejsiho stativu) to bohuzel nestiham ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.11.13  22:14

« 24 hodin do konce přihlašování

Ještě dnes a zítra 25.11.2013 do 22.00 hod můžete přihlašovat svá dílka do soutěže za Listopad 2013 - téma je "Moje auto v ruchu (velko)města". Přihlášeni jsou:

Vranis - [odkaz]
    AnGeor - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…