Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.13  22:01

« Konec hlasování

....vyhlášení výsledků za chvíli. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.13  21:56

« Poslední minuty hlasování....

Kdo chce ještě ovlivnit pořadí v soutězi za Listopad 2013, má poslední možnost. Chválím všechny soutěžící, kteří si hlasovací povinnost splnili na jedničku. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 28.11.13  21:47

« Re: Hlasování pokračuje

1. AnGeor
    2. poterienko
    3. iudex
    --------------
    Dneska jenom stručně. Neměl jsem tento měsíc moc času sledovat diskuzi (ani fotit). Tímto se omlouvám za neúčast. Prohlédl jsem si fotky a vybral 3, které na mě nejlíp působily.
    AnGero - neskutečné zachycení atmosféry (i když máš výhodu, že to u vás, za velkou louží, ve městech pěkně svítí) >:D
    pot - pěkná kvalitní fotka (jenom bych asi nechal ty rozmazané světla barevně)
    iudex - dobře vybrané rušné místo, kvalitní foto, naleštěný focus a u mě třetí místo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.11.13  21:18

1. AnGeor
    2. White
    3. Vranis
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.13  20:45

pot: Velké činy by měly být připomínány... ;-) A co s tím stolkem, kdo momentálně vyhrává ? Drž se... :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.11.13  19:44

w-a
    Vidíš, málem bych na to sebeumístění na bednu zapomněl! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.11.13  18:47

WA: Do kdy mi to budeš připomínat.

WL: Původní fotku možná večer ukážu pro zajímavost, ale od pondělí se stěhujem a zrovna se peru s nočním stolkem :-D.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.13  18:36

wl: Tak já bych to (nedání AnGeora na bednu) chápal u AnGeora. Ačkoliv není to tak dávno, co nám poterienko dokázal, že to jde. Chce to jen chtít. >:D ;-)

ad PS: Cítím s tebou... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.11.13  17:39

1. AnGeor

2. poterienko
    3. iudex

Bral jsem to hodně podle splnění tématu. AnGeor má i u mě zlato se suverénním odstupem a upřímně nerozumím těm (i když jich není moc), kteří ho nedali na bednu vůbec, respektivě by mě moc zajímalo proč...
    Mé komentáře by se tentokrát nejvíce shodovaly s woodym a iudexem.
    Co se týče fotky poterienka, byl bych také zvědavý na původní barevný originál s nevytaženým kontrastem...

P.S Jinak od pondělka doma konečně malujeme. Termín ukončení prací je naplánován na začátek příštího týdne. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 28.11.13  16:36

AnGeor - to mi pripomína, ako sme s kolegom skúšali nové Hero. Ja som hrdinsky (jasne, kamerka bola jeho :-) ) navrhoval rovno to pricucnúť na kapotu či blatník, čo sme učinili. Na poslednom semafore pred zjazdom na Highway ale kolega vymekol a ja som sťa James Bond na červenej vyskočil z auta, strhol GoPro z kapoty a s nastupujúcou zelenou nasadol späť. Potupne som nainštaloval kameru na vnútorné sklo a tá asi po troch minútach odpadla mne do náručia. Predsalen to chce trochu grif na uchytenie. >:D

Inak dávno tu nebola moja obľúbená téma - farby a hothatche. >:-[] Ja som dnes videl prvýkrát tmavomodré estéčko - Fiestu a prvé čo mi napadlo - švestky! Mali ste pravdu, tá farba je fakt jemne dofialkova, celkom zaujímavá a pútavá, akurát na takto drsňácky sa tváriace auto trochu dievčenská. Ale musím povedať, že k vonkajšiemu vzhľadu nemám v podstate výhrady, v kombinácii so "športovým" bodykitom, peknými kolesami a akurátnym výfukom jej to v tejto modrej viac ako pristane - a to hovorím ako človek, ktorého aktuálny dizajnový smer Fordu nijako nenadchýňa, a to sa týka aj Fiesty Obyčajnej. Skúšal som aj vnútrajšok, potešiteľným zistením je, že niekto si tajne zistil moje miery a Recará ušil presne na mňa - nemajú chybu. Volant, šaltrpáka - super, čierny strop - paráda, zbytok no comment, radšej. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto AnGeor

AnGeor 27.11.13  17:00

anti99 - blueridge mame projetou nekolikrat tam a zpet :-) je to dve hodiny od Charlotte a nase oblibena vikendova destinace ;) halvne v zime >:D
    leg - foceno to bylo opravdu hrdinou :-) Hero3 Black, zrcadlovku bych na okno nenalepil, to bych mel strach ze mi spadne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.11.13  14:14

Ladies and gentlemen of the Jury, have you reached the verdict ? Yes, we have, woe, vlastně your Honour, ale byl jsem na to sám.... >:D

1. AnGeor
    2. poterienko
    3. white label

Vranis - pěkné místo a kompozičně dobře trefená fotka, ale ty úpravy mě taky ruší. A jak už psal poterienko, spíš to je únik z města než v ruchu města.
    AnGeor - co dodat, o míle před ostatními, téma + atmosféra= jednoznačné první místo. :yes:
    Mates81 - nápad jako vždy, tentokrát si u mě těsně prohrál v boji o poslední místo na bedně. Útěchu v podobě výborných laskonech si vyber v Rožnově. ;-)
    poterienko - škoda toho převodu do BW, ten ruch na "autostrádě" mohl být výraznější. I tak se mi ale tvoje fotka líbí.
    white label - auto je opravdu hodně v pozadí dění, ale ten ruch v podobě nákupního úlu (Žbirka už dávno zpíval "Obchodný dom to je vlastne novodobý chrám, v ňom tovaru sa klaniame a on sa klania nám >:-[] ) a nádherně vykreslenej oblouk světel plus všudypřítomná "olympiáda" má něco do sebe. Já to tedy beru, šéfe. :-)
    anti99 - snaha by byla ale kde nic není (jedno auto za uherák), ani anti99 nebere. Opravdu trochu ospalá atmosféra. To není kritika, jen můj pocit z fotky.
    Kubass - mně se tvá fotka líbí. Ten vtip tam přítomnej je, i když sis na to vybral příliš malá auta. ;-) Podobně s trochu výraznějším výsledkem to udělal uživatel Dave s novodobým pětikilem.[odkaz]
    iudex - dobrej pokus, možná je tam na mě toho ruchu už moc. Nevím jestli by sis pomohl otočením Focuse, jak píše Leg, ale každopádně mi v tomhle úhlu a nasvícení FoFo silně připomíná Outback.[odkaz] Snad jsem tě smrtelně neurazil. >:D Nebo AnGeora... :-O >:-[]

No a já. Obvykle se nehodnotím, ale udělám vyjímku. Souhlasím s poterienkem, na té fotce chybí něco zajímavého.Nebýt té popelnice, a teď nemyslím Mondeo >:D , tak je to úplně o ničem. Ale na druhou stranu si myslím, že se mi docela podařilo vystihnout jeden z mála úhlů, při kterém Mondeo nevypadá tak zavalitě, nemá tak malý kola a který dokázal docela zakrýt, jak neuvěřitelně je špinavý. Takže já jsem spokojen a vaše (ne)body na to nemají vliv. >:-[]
    Leg - téma vidím v tom, že se mi podařilo zaparkovat na jediném volném místě a to na první pokus, aniž bych musel kolem cílové oblasti několikrát kroužit jak sup nad mršinou. ;-) I když osobně se s Mondeem ve městě cítím nějak takhle [odkaz] Jako tygr v kleci. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto SkodakRS

SkodakRS 27.11.13  13:52

Ja by som dal hlas

1.Vranis
    2. Kubass
    3. White Label
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.11.13  13:33

« Hlasování pokračuje

Stále můžete hlasovat, až do zítra 28.11.2013 do 22.00 hod., ve fotosoutěži za Listopad 2013. Téma je Moje auto v ruchu (velko)města. Přihlášeni jsou:

Vranis - [odkaz]
    AnGeor - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.11.13  11:58

« Re: Zahájení hlasování

Ja v podstate ako poterienko:

1) AdGeor
    2) iudex
    3) Mates81
    _________
    Vranis: Veľmi pekný spot, ktorý ako bonus umožňuje trojku zachytiť z uhla a vzdialenosti, ktorá jej sedí asi najviac - a aj to si trafil. Škoda, že si to zabalil do mraku šumu, umelej vinetácie a neviem akých efektov.
    AnGeor: jednoznačne najlepšia atmosféra. A navyše sa ti napriek foteniu z idúceho auta podarila super kompozícia s totemom v jednom rohu a "mrakodrapmi" v druhom. Čím si to foti, klasickým foťákom, alebo nejakým "hrdinom"?
    Mates: Jupí, mates je späť a vo forme
    Poterienko: nie je to zlé, naopak. Opäť ale škoda tej BW konverzie a ďalších úprav, ktoré mi moc nesedia
    wl: v podstate fajn, podobnú sem ale vhodil iudex a tá jeho je podľa môjho skromného názoru lepšia v každom ohľade
    anti: takisto pekné, len namiesto ruchu mesta mi to pripomína centrum ospalého emerického vidieka
    kubass: konečne si si odpustil svoje tradičné úpravy. Len nechápem, prečo s tým nákupným vozíkom blokuješ parkovacie miesto pre autá >:D :-!
    woody: nevidím tam síce moc tému, ale oceňujem schopnosť spraviť si srandu (opakovane) zo svojho auta. Len pozor na karmu, až ťa raz nechá niekde opusteného na ceste, budeš vedieť prečo.
    iudex: podobná kvalita je u teba štandardom, nemám čo vytknúť, snáď len, keby si otočil auto nosom k tescu, možno by fotka pôsobila prirodzenejšie. Ale ako píšeš, už aj tak si foteniu venoval to najcennejšie čo máš - vlastné zdravie. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 27.11.13  10:52

Letos je to docela složité. Máme tu vlastně tři vyjádření tématu a jednu naprosto ojedinělou.
    Takže moje názory postupně, dle přihlašování:
    Vranis: Závidím mu vyvýšené místo nad městem, to u nás není, ale připadá mi, že je to spíše únik z ruchu města.
    AnGeor: Ona ojedinělá a naprosto parádní a profi fotka.
    Mates81: Zajímavé zpracování tématu a trochu anarchistické :D. Ale líbí se mi nápad, škoda zpracování.
    WL: Fotka jako taková není špatná, hezky udělal hvězdičku clonou, ale připadá mi to docela ploché a škoda, že tam není (skoro) auto.
    Anti99: Hezká atmosféra, úplně bych si tam někam sednul na zahrádku ke kavárně a dal si dobré espresso. Udělal bych to širší a počkal na více aut, ale asi to nešlo.
    Kubass: To je prostě vtipná fotka :).
    WA: Něco mi tam chybí, nějaká zajímavost.
    iudex: Velice dobře ti vyšlo místo a podmínky, hezké.

Takže hodnotím:
    1) AdGeor
    2) iudex
    3) Mates81
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 27.11.13  03:59

1. AnGeor
    2. poterienko
    3. Mates81

1. kvalitka :yes: / ked sme prespavali vo Waynesville/NC/, tak v hoteli vedla mna parkovalo WRX. Som premyslal na co ma pripevnene plastove terciky na streche hned nad celnym sklom, neskor mi doslo, ze to mal na GoPro kamery. Blueridge je ako stvorena pre WRX, ja som bol hotovy z tej cesty aj v mazde >:-[]
    2. takto som si predstavoval aj moju fotku ale lepsie :yes: a v lepsom prostredi
    3. skvely napad
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 26.11.13  19:30

Z mojej strany to su

1. AnGeor (jednoznačne)
    2. Mates81
    3. anti99

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto AnGeor

AnGeor 26.11.13  17:36

za me:
    1. iudex
    2. anti99
    3. white label

• « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 26.11.13  16:31

« X5

Tak tady jsou nějaké postřehy z jízdy v X5, nechytejte mě moc za slovo ,neumím zdaleka tak dobře psát jako místní testéři hothečů :-) .Vezmu to spíš jako porovnání X5 a mojí X3 ..
    Exteriér nové X5 se mi moc nelíbí ,ale asi si začínám zvykat ,protože nebylo tak ošklivé ,jak mi přišlo ve Frankfurtu :D. Interiér je oproti minulé generaci kvalitativně vyladěný ,nikde konečně nic nevrže a nevypadá lacině ,s vyjímkou nevzhledných tlačítek nastavování sedadel,jinak detaily jsou, zvlášť na poměry BMW, skvěle zpracované. Otázkou jen zatím zůstává , jestli po několika tisících km nezačne časem něco vrzat...Prostornost interiéru je podobná jako v X3 a kufr uspokojí i octávkáře .Konečně se dá považovat X5 zevnitř za luxusní.

X5 měla aktivní řízení, to by mohlo být mnohem tužší -je jako pro křehké paničky , s volantem se totiž točí ještě o něco snadněji než u X3 a to už mi i u X3 přijde řízení dost jemné... ,ale na druhou stranu adaptivní řízení X5 je opravdu velmi přesné , reaguje okamžitě a ve středové poloze reaguje hbitě , X3 má oproti tomu ve středové poloze o něco línější reakce a po přesednutí zpátky mi přišel volant X3 při zatáčení příjemně tuhý >:D .

V režimu Comfort se musí při sešlápnutí plynu na akceleraci X5 trochu počkat ,zrychlení se dostaví později než u X3, v režimu Sport není ,co vytknout ,reakce na zrychlení jsou takřka okamžité ,podobně jako u X3 , s tím rozdílem ,že X5 měla M50d a motor byl ještě dost syrový ,najeto jen přes 100km..a moje spotřeba se pohybovala kolem 9l... Brzdový pedál se výborně dávkuje a reaguje hned , u X3 musím trochu prošlápnout pedál než se dostanu do polohy ,kde brzdy reagují a to také velmi dobře ,ale o chloupek méně intuitivně než u X5. K výkonu brzd X5 není ,co dodávat. Jako celek mi přišlo řízení X5 takové ,že řídím auto o něco menší než X3 , hodně snadné ovládání ,hned si člověk na řízení zvykne, vlastně si ani skoro zvykat nemusí... V zatáčkách to sedí perfektně ,samozřejmě na běžných silnicích se všechny schopnosti zkouší těžko ,navíc jsem jel ve tmě tam, kde to neznám . Ale při prudším výjezdu ze zatáčky na křižovatce X5 působila o něco stabilnějším dojmem než X3 ,která je v zatáčkách dobrá , protože na to měl u X5 vliv příplatkový adaptivní podvozek Professional ,který třeba omezí zhoupnutí auta při zastavení na semaforu a v zatáčkách pochopitelně omezuje náklony, žádné jsem prakticky necítil. Komfort tlumení je na kvalitějším povrchu lepší než u X3, X5 jde víc do měkka ,ale na nerovnostech jsou rozdíly malé ,obě auta je tlumí obstojně.

Je to vůbec poprvé , co mne X5 oslovila víc než ML. Jen škoda ,že je X5 do terénu pochopitelně úplně na nic.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…