šmoula nešika 29.11.13 14:36
« Re: Moje (ne)hodnocení
>:D Njn, už jsou nějaké ty prázdniny potřeba. :-)
Ale Heru s láskou, Heru na pečení jsem zrovna nemyslel, to spíš
Hero s láskou, Hero na focení. >:D
Konkrétní model uvedl Geor níže, jen bych podotkl, že mají edici i pro lejbla. [odkaz] ;-) -
iudex 29.11.13 09:42
« Výsledky
Gratulujem AnGeorovi k presvedčivému víťazstvu i poterienkovi k striebru. Hoci sa mnohí vyjadrili, že im (mnou navrhnutá) téma nesadla, nakoniec umožnila vznik jednej z najlepších fotografií vo fotosúťaži vôbec. Poteší aj účasť nováčikov, notabene keď nie sú len do počtu, ale zdvihnú úroveň fotosúťaže.
Rovnako ďakujem za hlasy a medailové umiestnenie, hneď sa mi v tej posteli leží o niečo spokojnejšie, že to malo zmysel. >:-[] -
šmoula nešika 28.11.13 23:44
« Moje (ne)hodnocení
No jo, nestihl jsem to. Nakupila se mi práce a na začátku jsem s ní nebyl schopen hnout. A včera jsem málem dostal surfařský mikrospánek. Chtěl jsem si v klidu sednout ke compu a něco milého sesmolit.
Tak alespoň strunčně na dobrou noc a ať není woody smutný.
Čekal jsem, že budete svými děly obléhat noční Pražský hrad, a byla to tu samá nouzovka (to jsou ta moje přirovnání ze sprchy). Možná tu nebudu jediný, komu před Vánoci nejde nic od ruky.
AnGeor - zasloužené vítězství; kombinace dlouhých amerických avenue a Hera na boku je prostě skvělá.
poterienko - super, ale ta černobílá mi tam tolik nesedí. Mám rád světelné proudy a body, když se jedná o večerní/noční ruch.
iudex - takhle jsem si to představoval, má to ten správný švih, no místy tam jsou jen trochu rušivější elementy (ne, auto nemyslím...).
white label - rád bych si tvou audinu trochu víc prohlédl, ale jinak je práce se světlem velmi precizní, jak ke u tebe zvykem.
Vranis - tvoje fotka mi tolik nesedí, nápad a umístění moc pěkné - možná zkus ještě vložit původní foto a k tomu jen lehce upravené okolí s kontrastovaným autem - tak by se mi to velmi líbilo; byla to právě barva a přílišný kontrast, co tak... méně je někdy více.
Mates81 - jó, Lego mám rád, i když už jsem pokročili k Technicu.
anti99 - moc mě foto protentokrát nezaujalo, ale má to svoje, to jo.
Kubass - na bednu bych tě nedal, ale aspoň už vím, jak vypadá tvůj fiátek bez make-upu.
woody-alien - já ten vtip pochopil a skoro jsem ti moh' ten bod za třetí místo dát...
Toť moje asi hodinu a čtvrt dlouhé hartusení s mobilem. Gratulace všem.
P. S. Sním, či bdím: Je ten čas FXX v TG vůbec možný. -
woody-alien 28.11.13 22:08
« Vyhlášení výsledků
Hlasováním ve fotosoutěži za měsíc Listopad 2013 - téma "Moje auto v ruchu (velko)města" bylo určeno toto pořadí.
1. AnGeor - 35 bodů
6. Mates81 - 8 bodů
7. anti99 - 3 body
8. Kubass - 2 body
9. woody-alien - 0 bodů
Gratulace zcela oprávněně směřuje za Velkou louži. :yes: Tak drtivé vítězství už tu nějakou dobu nebylo...Samozřejmě gratuluji i zbylým medailistům a všem díky za solidní účast. ;-)
První tři se jako obvykle dohodnou na novém tématu - tentokrát pro Prosinec 2013. -
Thomson93 28.11.13 21:47
3. iudex
--------------
Dneska jenom stručně. Neměl jsem tento měsíc moc času sledovat diskuzi (ani fotit). Tímto se omlouvám za neúčast. Prohlédl jsem si fotky a vybral 3, které na mě nejlíp působily.
AnGero - neskutečné zachycení atmosféry (i když máš výhodu, že to u vás, za velkou louží, ve městech pěkně svítí) >:D
pot - pěkná kvalitní fotka (jenom bych asi nechal ty rozmazané světla barevně)
iudex - dobře vybrané rušné místo, kvalitní foto, naleštěný focus a u mě třetí místo :yes: -
white label 28.11.13 17:39
3. iudex
Bral jsem to hodně podle splnění tématu. AnGeor má i u mě zlato se suverénním odstupem a upřímně nerozumím těm (i když jich není moc), kteří ho nedali na bednu vůbec, respektivě by mě moc zajímalo proč...
Mé komentáře by se tentokrát nejvíce shodovaly s woodym a iudexem.
Co se týče fotky poterienka, byl bych také zvědavý na původní barevný originál s nevytaženým kontrastem...
P.S Jinak od pondělka doma konečně malujeme. Termín ukončení prací je naplánován na začátek příštího týdne. 8-s -
Leg 28.11.13 16:36
« Re: Hlasování pokračuje
AnGeor - to mi pripomína, ako sme s kolegom skúšali nové Hero. Ja som hrdinsky (jasne, kamerka bola jeho :-) ) navrhoval rovno to pricucnúť na kapotu či blatník, čo sme učinili. Na poslednom semafore pred zjazdom na Highway ale kolega vymekol a ja som sťa James Bond na červenej vyskočil z auta, strhol GoPro z kapoty a s nastupujúcou zelenou nasadol späť. Potupne som nainštaloval kameru na vnútorné sklo a tá asi po troch minútach odpadla mne do náručia. Predsalen to chce trochu grif na uchytenie. >:D
Inak dávno tu nebola moja obľúbená téma - farby a hothatche. >:-[] Ja som dnes videl prvýkrát tmavomodré estéčko - Fiestu a prvé čo mi napadlo - švestky! Mali ste pravdu, tá farba je fakt jemne dofialkova, celkom zaujímavá a pútavá, akurát na takto drsňácky sa tváriace auto trochu dievčenská. Ale musím povedať, že k vonkajšiemu vzhľadu nemám v podstate výhrady, v kombinácii so "športovým" bodykitom, peknými kolesami a akurátnym výfukom jej to v tejto modrej viac ako pristane - a to hovorím ako človek, ktorého aktuálny dizajnový smer Fordu nijako nenadchýňa, a to sa týka aj Fiesty Obyčajnej. Skúšal som aj vnútrajšok, potešiteľným zistením je, že niekto si tajne zistil moje miery a Recará ušil presne na mňa - nemajú chybu. Volant, šaltrpáka - super, čierny strop - paráda, zbytok no comment, radšej. ;-) -
AnGeor 27.11.13 17:00
« Re: Hlasování pokračuje
anti99 - blueridge mame projetou nekolikrat tam a zpet :-) je to dve hodiny od Charlotte a nase oblibena vikendova destinace ;) halvne v zime >:D
leg - foceno to bylo opravdu hrdinou :-) Hero3 Black, zrcadlovku bych na okno nenalepil, to bych mel strach ze mi spadne >:D -
woody-alien 27.11.13 14:14
« Re: Hlasování pokračuje
Ladies and gentlemen of the Jury, have you reached the verdict ? Yes, we have, woe, vlastně your Honour, ale byl jsem na to sám.... >:D
3. white label
Vranis - pěkné místo a kompozičně dobře trefená fotka, ale ty úpravy mě taky ruší. A jak už psal poterienko, spíš to je únik z města než v ruchu města.
AnGeor - co dodat, o míle před ostatními, téma + atmosféra= jednoznačné první místo. :yes:
Mates81 - nápad jako vždy, tentokrát si u mě těsně prohrál v boji o poslední místo na bedně. Útěchu v podobě výborných laskonech si vyber v Rožnově. ;-)
poterienko - škoda toho převodu do BW, ten ruch na "autostrádě" mohl být výraznější. I tak se mi ale tvoje fotka líbí.
white label - auto je opravdu hodně v pozadí dění, ale ten ruch v podobě nákupního úlu (Žbirka už dávno zpíval "Obchodný dom to je vlastne novodobý chrám, v ňom tovaru sa klaniame a on sa klania nám >:-[] ) a nádherně vykreslenej oblouk světel plus všudypřítomná "olympiáda" má něco do sebe. Já to tedy beru, šéfe. :-)
anti99 - snaha by byla ale kde nic není (jedno auto za uherák), ani anti99 nebere. Opravdu trochu ospalá atmosféra. To není kritika, jen můj pocit z fotky.
Kubass - mně se tvá fotka líbí. Ten vtip tam přítomnej je, i když sis na to vybral příliš malá auta. ;-) Podobně s trochu výraznějším výsledkem to udělal uživatel Dave s novodobým pětikilem.[odkaz]
iudex - dobrej pokus, možná je tam na mě toho ruchu už moc. Nevím jestli by sis pomohl otočením Focuse, jak píše Leg, ale každopádně mi v tomhle úhlu a nasvícení FoFo silně připomíná Outback.[odkaz] Snad jsem tě smrtelně neurazil. >:D Nebo AnGeora... :-O >:-[]
No a já. Obvykle se nehodnotím, ale udělám vyjímku. Souhlasím s poterienkem, na té fotce chybí něco zajímavého.Nebýt té popelnice, a teď nemyslím Mondeo >:D , tak je to úplně o ničem. Ale na druhou stranu si myslím, že se mi docela podařilo vystihnout jeden z mála úhlů, při kterém Mondeo nevypadá tak zavalitě, nemá tak malý kola a který dokázal docela zakrýt, jak neuvěřitelně je špinavý. Takže já jsem spokojen a vaše (ne)body na to nemají vliv. >:-[]
Leg - téma vidím v tom, že se mi podařilo zaparkovat na jediném volném místě a to na první pokus, aniž bych musel kolem cílové oblasti několikrát kroužit jak sup nad mršinou. ;-) I když osobně se s Mondeem ve městě cítím nějak takhle [odkaz] Jako tygr v kleci. ;-)

EDIT: tak som to našiel: je to z Las Vegas. :-) [odkaz] Vyzerá to byť taký malý rodinný hotelík >:D [odkaz]