poterienko 02.12.13 07:14
« Re: Nové téma - Prosinec 2013
WL: Hádač uhodl správně :D.
anti99: Ano, je to trochu nešikovná formulace, ale někteří blázni by mohli "Moje auto po konci světa" své auto polejt kyselinou a nechat rozdupat krávou, což jsem nechtěl riskovat. Takto můžete auto zasadit na nějaké na pohled postapokaliptické místo, nebo pro něj najít nové využítí po konci světa (třeba v seriálu Revolution si udělali z Pruise květináč), případně okolo naaranžovat mutanty...je to na Vás a já sám ještě nevím, jak to zpracuju.
A nebo někdo může být frajer a udělat toto - [odkaz] -
anti99 02.12.13 04:46
« Re: Nové téma - Prosinec 2013
gratulacia vsetkym a hlavne vitazovy; zaujimavo vyslovena nova tema / z prveho pohladu sa tema sama vylucuje "moje auto vo svete po konci sveta" , tomu po konci sveta rozumiem ale "moje auto vo svete" to som zatial nijako neuchopil >:-[]
prave som sa vratil z vyletu: 3 tyzdne, 6059 mil, jedna pokuta za speeding a jedno oskrete zrkadlo >:-[] / zrkadlo sa oskrelo az ked som zastavil pri dome a moja lepsia polovicka otvorila dvere >:-[] >:-[] >:-[] vlastne je to asi moja chyba, ze som nemyslel na vsetky mozne a nemozne situacie >:D >:D >:D -
šmoula nešika 01.12.13 21:17
« Re: Zase ty hot-heče
Mám tu pohromadě SPEEDy z letošního října a listopadu. Skvělé čtivo, proti mému předplatnému SM nebe a dudy... Nic pro olizovače palubních desek, ale poctivé petrolheadovské zarývání pat do koberce. A nejvíc mě pobavila reakce redakce na dopis jedné čtenářky:
Proboha... Podle jména a skloňování je to opravdu žena. Má Alfu Romeo a jezdila na motorce. Čte Speed. A ani zmínka o manželovi. Že bychom udělali dražbu její mailové adresy?
No, že by tam toho o těch hatchích bylo, to taky ne, a beztak to tu určitě všichni čtete. Jen se mi po tomhle předmětu poněkud stýská... :-) -
šmoula nešika 30.11.13 21:13
« Re: Víťazná fotka
Jojo, pěkný hotýlek a pěkná detektivní práce. Hned jsem si vzpomněl na ten film, kde jela parta kámošů do Vegas v nádherném starém méďovi, druhý den zjšťovali, co za tu noc napáchali a domů se vraceli v hromadě šrotu s mafiány v patách...

Slušné "Verneovky"...