Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 07.12.13 21:10
« Re: Obeta na oltár fotosúťaže
Ron: Tak to mě mrzí i za tebe... 8-s Něco podobného se mi stalo kdysi dávno, ovšem s tím rozdílem, že místo toho tvého vjezdu do pole pro traktory tam byla panelovka ukončená betonovejma zátarasama. A mně se podařilo to ubrzdit.
Je to škoda, ale aspoň že jenom ty nárazníky. A to ani nemyslím na větší rychlost a ty stromy. 8-s Dnes jsem mluvil s jednou svojí zákaznicí, paní cca 60 let a vprostřed hovoru jí najednou vyhrkly slzy. Nabídl jsem kapesníčky a než jsem vůbec stačil něco říct, tak mi povídá, že jí umřel vnuk. První co mě napadlo byla nějaká nehoda, ale prý mu selhalo srdce a už ho nestihli oživit. V květnu měl maturovat. :'-( Jsem rád, že můžeš i nadále "děkovat a odcházet". ;-)
PS: A aby to nebylo takové truchlivé, tak trocha černého humoru. Chápu, že tě svezení v Mondeu trochu rozhodilo (skoroprémiová střední třída, nenaděláš nic...), ale nemusíš hned kvůli tomu Megana házet do žita. >:-[] -
Ronault. 07.12.13 19:49
« Re: Obeta na oltár fotosúťaže
Woody: Tak mě toto téma postihlo daleko hůře... 8-s Mohla z toho být i fotka, ale přiznám se, že jsem teda neměl chuť to v noci fotit jak jsem díky protijedoucímu autu a neoznačené zatáčce, která pokračovala rovně do pole jako vjezd pro traktory... do trávy... 8-s Odnesl to zadní nárazník a kus předního... jinak naštěstí nic, ťuk ťuk... 8-s Přesto zatím materiál 25t...
Prý v té zatáčce skončí cca 10 aut ročně, z toho velká část doletí až do kousek vzdálenějších stromů... já jsem jel pomalu, takže jsem se i vrátil zpět na asfalt...
Ale přesto... toto téma nepřináší zatím moc štěstí... -
iudex 07.12.13 17:03
« Obeta na oltár fotosúťaže
Woody: tak ten nemecký vietor dorazil až k nám, našťastie bez veľkých následkov. Ja som ale zaznamenal stratu; dnes som sa vybral skúsiť cvaknúť niečo postapokalyptické - silný vietor a občasne poletujúci sneh sa zdali byť dobrou kulisou. Pri fotení mi však sfúklo foťák na statíve a foťák skončil v polozmrznutom blate. Foťák našťastie prežil (nech žije Pentax a jeho vode- a prachuodolné zrkadlovky!), statív ale to šťastie nemal a odišiel polámaný do večných lovíšť (tak už aspoň viem, čo si mám želať na Vianoce - poriadny statív, žiadne ľahké hliníkové napodobeniny). A ako tak pozerám na výsledné fotky, za tú obeť veru nestáli a majú hodne ďaleko od mojej apokalyptickej predstavy. ;-\ -
woody-alien 07.12.13 16:22
« poterienko,vem tě ďas
;-) . Začínám věřit na nějaký to pokoušení osudu, dráždění karmy a vůbec rouhání se. Poterienko navrhl téma o konci světa a já už se celkem zamýšlel jak ho realizovat. No a ve čtvrtek v noci, bum, konec světa je tady. Velkou část Děčínska a Ústecka (v řádech desetitisíců domácností) postihl black-out. Nejspíš to mělo souvislost s tím vánkem >:D , co k nám přišel z Němec. A protože po povodních si hodně lidí pořizovalo ekologické, na elektřině závislé, kotle - dalo by se společenství obyvatel naší obce nazvat "Bratrstvem zmrzlých drštek utápějícím se ve tmě". >:-[] Oprava byla dokončen a zhruba před dvěma hodinami, otřel jsem tedy z noťasu jinovatku (pamatujete Apollo 13 ;-) ) a poslal tuto zprávu zdalekého Severu.

Mé štěstí bylo, že jsem nejel rychle. Většina jede rychle a pak se to snaží srovna a doletí až k těm stromům, já to zašlápl a vybral si ten nejmělčí cestu... i když možná s nějakým Fordem a jejich zázračnými jízdními vlastnosti bych to vybral a ani si zatáčky nevšiml... >:D teda já si ji všiml v momentě, když jsem byl 5 metrů před ní...
https://www.google.com/maps/preview#!d… />
Jo, letos mi takhle umřel spolužák, ještě nedávno jsem ho po dlouhé době potkal na srazu a pár měsíců na to neustál nějakou přechozenou anginu... 26 let...už se začíná kácet v našem lese... 8-s