Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 08.12.13  23:30

« Re: Nové téma - Prosinec 2013

pot: A co to upravit na MOJE AUTO A SVĚT TĚSNĚ PŘED KONCEM SVĚTA? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 08.12.13  18:22

:yes: Tak doufam, ze to bude stat za to!
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 08.12.13  13:44

Ale díky nedíky tobě mě napadl finální nápad pro toto téma, díky :).
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 08.12.13  12:39

Na prasky nejsem, prinejhorsim se nezucastnim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 08.12.13  12:27

Zajímavé, jak se nám tu mísí lidé, kterým se téma líbí a těší se na focení a ti, kteří jsou z toho na prášky :-D.
  • « 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 08.12.13  10:54

Prominte, ale tema
    "MOJE AUTO VE SVĚTĚ PO KONCI SVĚTA. Nebo po apokalypse, jak je komu libo"
    pujde ztvarnit asi tak dobre, jako "moje auto pred stvorenim sveta. Chapu vasi snahu udelat fotosoutez zajimavou a narocnou, ale kdyz i v tak trivialnim tematu jako v predeslem mesici trefi tema jediny ucastnik, jsem uprimne zvedavy na tohle kolo.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.12.13  08:51

« Re: Obeta na oltár fotosúťaže

anti: No tak tu dálnici bych ještě zvládl, ale zavřenýho Mekáče už bych nerozdejchal.... >:D Tos mi teda nahrál, protože tyhle "stravovny" typu McD nebo KFC z duše nenávidím. Ale pozor, to není nějakej módní pseudointelektuální odpor k Americe, globalizaci atp., z mé strany se jedná o trvalý hluboký cit. >:-[] Já ani nevím,proč to tak je, prostě i kdyby tam jídlo připravoval kuchař z "michelinské" restaurace, na mě tam padá intenzivní pocit kolečka ve stroji. Jako když se sunu do masomlejnku. >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 08.12.13  03:43

najprv som myslel ze to bude tazka tema, tak pridam aj ja zopar koncov z mojho sveta ...

koniec prvy: vo stvrtok zamestnaci MCdonaldu strajkovali za vysiu mzdu >:-[] >:-[] >:-[]
    koniec druhy: v Texase bolo -2 a mrzly cesty >:-[] / zavreli rampy na dialnicnych intersections , pocitil som nekonecnu prazdnotu ked som nemohol odbocit >:-[] /
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.12.13  22:03

woody: Vidíš, kápl jsi na to... to kouzelník Žito se pomstil za mou kritiku a poslal mě do Žita >:D

Mé štěstí bylo, že jsem nejel rychle. Většina jede rychle a pak se to snaží srovna a doletí až k těm stromům, já to zašlápl a vybral si ten nejmělčí cestu... i když možná s nějakým Fordem a jejich zázračnými jízdními vlastnosti bych to vybral a ani si zatáčky nevšiml... >:D teda já si ji všiml v momentě, když jsem byl 5 metrů před ní...
    https://www.google.com/maps/preview#!d… />
    Jo, letos mi takhle umřel spolužák, ještě nedávno jsem ho po dlouhé době potkal na srazu a pár měsíců na to neustál nějakou přechozenou anginu... 26 let...už se začíná kácet v našem lese... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.12.13  21:10

Ron: Tak to mě mrzí i za tebe... 8-s Něco podobného se mi stalo kdysi dávno, ovšem s tím rozdílem, že místo toho tvého vjezdu do pole pro traktory tam byla panelovka ukončená betonovejma zátarasama. A mně se podařilo to ubrzdit.

Je to škoda, ale aspoň že jenom ty nárazníky. A to ani nemyslím na větší rychlost a ty stromy. 8-s Dnes jsem mluvil s jednou svojí zákaznicí, paní cca 60 let a vprostřed hovoru jí najednou vyhrkly slzy. Nabídl jsem kapesníčky a než jsem vůbec stačil něco říct, tak mi povídá, že jí umřel vnuk. První co mě napadlo byla nějaká nehoda, ale prý mu selhalo srdce a už ho nestihli oživit. V květnu měl maturovat. :'-( Jsem rád, že můžeš i nadále "děkovat a odcházet". ;-)

PS: A aby to nebylo takové truchlivé, tak trocha černého humoru. Chápu, že tě svezení v Mondeu trochu rozhodilo (skoroprémiová střední třída, nenaděláš nic...), ale nemusíš hned kvůli tomu Megana házet do žita. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.12.13  19:49

Woody: Tak mě toto téma postihlo daleko hůře... 8-s Mohla z toho být i fotka, ale přiznám se, že jsem teda neměl chuť to v noci fotit jak jsem díky protijedoucímu autu a neoznačené zatáčce, která pokračovala rovně do pole jako vjezd pro traktory... do trávy... 8-s Odnesl to zadní nárazník a kus předního... jinak naštěstí nic, ťuk ťuk... 8-s Přesto zatím materiál 25t...

Prý v té zatáčce skončí cca 10 aut ročně, z toho velká část doletí až do kousek vzdálenějších stromů... já jsem jel pomalu, takže jsem se i vrátil zpět na asfalt...

Ale přesto... toto téma nepřináší zatím moc štěstí...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.12.13  18:02

iudex: Vždyť to říkám, to je prokleté téma...zlaté "Vánoce jak je vidím já" z loňska. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.12.13  17:03

« Obeta na oltár fotosúťaže

Woody: tak ten nemecký vietor dorazil až k nám, našťastie bez veľkých následkov. Ja som ale zaznamenal stratu; dnes som sa vybral skúsiť cvaknúť niečo postapokalyptické - silný vietor a občasne poletujúci sneh sa zdali byť dobrou kulisou. Pri fotení mi však sfúklo foťák na statíve a foťák skončil v polozmrznutom blate. Foťák našťastie prežil (nech žije Pentax a jeho vode- a prachuodolné zrkadlovky!), statív ale to šťastie nemal a odišiel polámaný do večných lovíšť (tak už aspoň viem, čo si mám želať na Vianoce - poriadny statív, žiadne ľahké hliníkové napodobeniny). A ako tak pozerám na výsledné fotky, za tú obeť veru nestáli a majú hodne ďaleko od mojej apokalyptickej predstavy. ;-\
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.12.13  16:22

« poterienko,vem tě ďas

;-) . Začínám věřit na nějaký to pokoušení osudu, dráždění karmy a vůbec rouhání se. Poterienko navrhl téma o konci světa a já už se celkem zamýšlel jak ho realizovat. No a ve čtvrtek v noci, bum, konec světa je tady. Velkou část Děčínska a Ústecka (v řádech desetitisíců domácností) postihl black-out. Nejspíš to mělo souvislost s tím vánkem >:D , co k nám přišel z Němec. A protože po povodních si hodně lidí pořizovalo ekologické, na elektřině závislé, kotle - dalo by se společenství obyvatel naší obce nazvat "Bratrstvem zmrzlých drštek utápějícím se ve tmě". >:-[] Oprava byla dokončen a zhruba před dvěma hodinami, otřel jsem tedy z noťasu jinovatku (pamatujete Apollo 13 ;-) ) a poslal tuto zprávu zdalekého Severu.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 05.12.13  15:20

šmoula nešika STOP ekošovinismu!
    23.10.
    17:04

« Re: Přihlašování do soutěže
    To byste příště mohli dát téma Moje auto a Chanov aneb Kdo dojede bez povšimnutí nejdál... vyhrává.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 05.12.13  11:54

Mám nápad na toto téma - co nejdražší auto a u něj hromadu cikánů...apokalypsa jak Brno.
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 05.12.13  11:32

Mohli bychom dát do pravidel, že se nesmí nové téma vybírat přes víkend, kdy nejspíš "vybírači" tématu byly pod obraz >:-[] >:D jinak si to nedokážu představit >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 03.12.13  13:35

« Re: Re: :D

Neboj, FB ani nic podobného nemám, ACZ mi jako zabiják času stačí. Ale tohle se dostalo až ke mně.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.12.13  09:18

šmoula: tuším to tu začínaš ťahať smerom k facebooku. ;-) Keby si radšej zobral aspoň rodičovské auto a niečo cvakol; určite by sme prižmúrili oči nad tým, že nie je Tvoje.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.12.13  21:04

mmm...
    [odkaz]

... taky dobrý :-)
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…