Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 16.12.13 10:27
« Re: Přihlašování zahájeno
iudex: No vidíš, a ty ho chceš vyměnit (s mírným doplatkem ;-) ) za nějakou nudnou, sterilní krabici z Vlkohradu. :'-( >:D
Nechtěl bych se mýlit, ale myslím, že do stavu jako na ilustrační fotce kvůli soutěži nikdo své auto neuvede. ;-) Zkusil bych to na sestru, tam by opravdu stačilo poladit pár drobných detailů >:D , ovšem pravidla mi stejně ve využití jejího auta brání a ona svého Parťáka má opravdu ráda, takže musím přemýšlet dál. -
woody-alien 15.12.13 20:39
wl: >:D >:-[] Nezištná pomoc, že ano... ;-) No, já původně myslel, že k tématu plně postačí iudexův Focus a proto jsem ho tak dlouho nechával na titulce >:-[] , ovšem ty zářící obchody v pozadí přece jen Focusem navozenou truchlivou atmosféru hatily... ;-\ ;-) -
šmoula nešika 15.12.13 19:59
Jojo, moc pěkná fotka. :yes: Ale když se na ni člověk podívá pořádně, zjistí, proč ji tam woody vložil - viz jeho příspěvek z 08.12. 08:51... >:D >:-[]
Já teď ale hlavně nemůžu z tohohle: [odkaz] >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
A taky koukám na tu reklamu na MB C a říkám si: „Je to Klaus, není to Klaus...“
Je to Klaus. [odkaz]
Já pořád koukal na ten první rychlý záběr, kde to mohl být jakýkoliv bavorský důchodce. Ale na druhém, kde vystoupí Schumacher a jde se podívat na figurínu, je to jasné. >:D -
anti99 13.12.13 00:26
« Re: Vsuvka o fotení
ono zazitky-skusenosti su subjektivna zalezitost a ani jeden sa neda pouzit vseobecne , ani na Sk a uz vobec nie v US. Na Slovensku ma zastavili iba raz a policajt bol velmi slusny / ale myslim ze moje priezvisko urobilo u policajta svoje >:D / ; zase v US, kedze casto chodievam aj do naraznikovej zony / neviem ci 100 mil od MEX / su kontroly velmi caste a to teraz spominam iba tie dopravne. Uz 2x sa mi stalo ze nas nechali cakat pri ceste asi pol hodinu, lebo si museli skontrolovat nase identity, kedze nemame US res. ale iba pracovne viza. Tiez v Chicagu sa mi par krat stalo ze zastavili policajti aby si overili identitu, ale to tiez je asi kvoli tomu kde som byval :-! , potom aj v CT sa mi v pristave, kde som robil, ze za mnou prisiel policajt aby si overil co som hovoril / potom som zistil ze ho na mna poslal nejaky robos z pristavu, lebo ma nemusel a ja som bol cudzinec.... a tak . toho subjektivneho je vela a objektivneho a vseobecneho malo >:-[]
zase kolega z roboty /povodne zo severu Oregon / mi tiez spominal, ze v Austine su policajti asi vacsi buzeranti na rychlost >:D
... -
AnGeor 12.12.13 15:53
iudex: no, zas takovy kousek to neni ;) Nejakych 1000km >:D ale je pravda ze jsem o tom uvazoval, nicmene v sobotu letime na svatky do CR, takze se pokusim nafotit neco s pjetikilem ;)
anti99: co myslis tim ze je tady velka kontrola? nejsem tady tak dlouho abych mohl neco porovnavat, nicmene za ty 3 roky co tady ridim jsem se setkal s policistou jenom jednou a to jenom proto ze jsem stal na prazdnem parkovisti v mexicke ctvrti a policajt se me jenom zeptal co tam delam a doporucil mi zamknout auto ;) kdyz jsem mu rekl ze jsem se stratil a potrebuji se dostat jinam nez me zavedla navigace tak zasel do auta a na papir mi napsal instrukce jak se dostanu kam potrebuju, a to lilo jak z konve :-) kdyz prijedu do CR tak muzu se 100% jistotou rict ze me policie zastavi behem prvniho tydne jen tak pro buzeraci :no: -
iudex 12.12.13 09:37
anti: OK, Ty z TX to máš do Detroitu dosť od ruky, ale taký AnGeor to zo Severnej Karolíny až tak ďaleko nemá (notabene keď dal trip East to West Coast). Btw. v SME bola niekoľkostranová reportáž z toho Detroitu a rozoberali hlavne jednostrannú orientáciu priemyslu na automobilovú výrobu a jej riziká (čo je na Slovensku navýsosť aktuálne, nakoľko tuším sme prví na svete v produkcii áut na obyvateľa). Inak ja mám v Detroite nejakú rodinu a tiež pracovali (asi ako všetci tam) v automotive, čo je s nimi ale teraz, neviem. Svojho času som tiež bol v tých končinách (Ohio, na pobreží Erijského jazera), ale kraj to nejak atraktívny nie je, nehovoriac o bonusoch leta pri sladkovodnom jazere v podobe komárov veľkých ako prst a pod. Ale asi stále lepšie ako letá v centrálnom Texase, že. ;-) -
anti99 12.12.13 02:20
white label: sice s oneskorenim reagujem, ale na deti si treba davat velky pozor. Pravidelne ! mi chodia na mobil emergency spravy, ked sa v Texase unesie dieta- vzdy je to kratke : typ auta, farba a meno dietata, znacka. Dostava to vacsina ludi bezplatne na mobil, aby sa pomohlo najst dieta. Takyto system je skvely na ochrana a prevenciu, chapem ze je tu velka kontrola a nikde vo svete som este nezazil vacsiu kontrolu ako tu /osobne mi kontrola nevadi ak sa nepremeni do buzeracie/. jednu noc mi oba mobily skriekali jak besne az kym som ich nepotvrdil. Zase ked boli dazde, tak ma o 1 rano zobudili tieto spravy ze su lokalne povodne.
iudex: vdaka za tip s detroitom, ale do cernehobylu to mate o polovicu blizsie ako ja do Detroitu >:D uz mam aspon nieco v hlave >:D k teme somdoma a gomore -
šmoula nešika 11.12.13 17:35
« Tomu říkám kvalita
Dnes jsem šel po sídlišti, kde potkávám kdeco - od kadících dětí k cikánům a jejich psům, co se koupají v letní fontáně, ale tohle jsem opravdu musel vyfotit. Nejsem zrovna odborník přes karosářinu, ale tohle vyvaření blatníku se fakt povedlo. Přitom to auto vypadalo jinak tak pěkně. [odkaz] >:D
Jinak jsem se odhodlal k uploadování dalších fotek ze svého Korejce. Aplikace na vložení do rajčete samozřejmě nefungovala (jako ostatně většina věcí na Android), navíc se mi minulý týden rozblikalo x kontrolek, že mám zahlcenou vnitřní paměť - 1 aktualizace softwaru, zaktualizována část sériových aplikací + plus stažený Shazam. A levný Y měl problém...
Tady slibovaná fotografie z výletu a chování foťáku proti mírnému protisvětlu z azurového nebe: [odkaz] Tady foceno z lepšího úhlu. [odkaz] -
šmoula nešika 11.12.13 17:22
« Re: Vsuvka o HH
WL: No vidíš, takové podrobnosti si pamatuju, ale jak dlouho jsem tam byl, to ne... tak asi nějakých deset dní.
Přesně s tou délkou čekání nevím, ale bylo to poměrně dlouho.
A zbrufík bych asi definoval jako synonymum šmakulády... ;-) Jak by řekla moje máma, ze strany kuchařů žádná hoňka. :-)
iudex: Jojo, po skoro dvou letech se smartfounem jsem se rozpomněl, že by se mohl hodit gmailový účet. Takže teď Rasťa odebírám. Kdyby bylo nějaké nové zajímavé video, klidně se můžu ozvat. :-) Jinak se ukázalo to, co jsem čekal. Petrolheadovi Jakubovi seděl víc Ford a Rasťovi, příznivci francouské techniky, Peugeot.
woody: A blog máš? Tvoje testy stojí za to, redaktoři nejen auto.cz by se mohli učit. :-) A navíc je tam poměrně nuda. :-( Delší dobu se chystám něco napsat. Vánoční blog už bude, nutno říct, že bez tvých příspěvků by to nebylo ono; k Šmoulově autočetbě II jsem nenapsal ještě ani slovo, PF taky nic a stojí mi tam i srpnová návštěva muzea v Kozovazích... snad se k tomu dneska dokopám. -
woody-alien 11.12.13 14:41
« Re: Vsuvka o HH
iudex: Pěkné. ;-) Tos mi kápl do noty, protože zrovna minulý týden jsem si domlouval jízdu s 208GTi. Konkrétně se jedná o tenhle kousek z Mělníka.[odkaz] Momentálně je to skladovka, ale začátkem příštího roku půjde do režimu předváděcích aut a potom ho vyzkouším. Záleží na počasí, protože je na letních gumách. Zatím aspoň statické dojmy. Naživo na mě GTi působí o dost lépe než na fotkách. Narozdíl od Fiestovských Recar má spíše komfortně-sportovní sedačky s výrazným bočním vedením, ale celkově měkkčí - podobně jako třeba G-GTI. Celkový dojem z interiéru není špatný, ovšem pokus o navození sportovní atmosféry lakovanými plasty, jejichž barva přechází z červené do černa a naopak - je dosti úsměvný. Na první pohled zaujme nezvykle malý volant a soudě podle posazu bych si tipnul na znouzectnost. Totiž abych vyloučil předsudky, při štelování sedačky a volantu jsem koukal někam pánubohu do oken. Když se mi to zdálo akorát, pohlédl jsem na přístroje.....no a vidím, že moc nevidím. Tedy volant mi při mém nastavení přístroje zčásti zakrýval. Abych na ně plně viděl,musel bych si nastavení rozhodit. A s větším volantem by to bylo možná ještě horší.
Jediný prodejce na ploše (byla sobota) byl sice vstřícný a ochotný, a právě on mi prozradil, že v lednu už bude GTi jako předváděčka, nicméně o nějakém fundovaném přehledu ohledně HH, srovnání GTi s konkurencí a vypíchnutí předností nemohla být řeč. Pár obecných frází a nic víc. Nedávám sice 208GTi téměř žádnou šanci ve výběru (třídvířko, a i kdybych to pominul, tak o dost dražší než FieSTa, která má u mě mírné plus), ale člověk nikdy neví. Rozhodně ji vyzkouším.

Právě toho "problému" tě chci zbavit, nerad bych si pak vyčítal, že si k vůli mé neochotě, byť jen na chvíli, uvažoval o tom, že se zabiješ... :-O ;-)