Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.12.13  17:32

« Re: Aktuální srandy ze života...

WL: Nene, to rozhodně ne. Konkrétně cca o polovinu rychleji ;-) Ale když jedeš za autem, nemůžeš se mu koukat na koncový světla, ale musíš sledovat co se děje před ním. :-) Navíc všude se píše, že je to velmi dobrý trénink :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.13  17:07

Leg
    Ta cedulka nevypadala jako velmi narychlo napsaný vzkaz a hlavně podle toho co mi řekla, by to tak napsala i v klidu znovu. Ve finále se ještě hodně divila tomu, že by se to mělo opravdu psát (spisovně) s krátkým i. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.13  17:04

Kys
    Myslíš, že to kolo zabrzdí ze 70ky na stejně dlouhé dráze jako auto?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.12.13  10:20

40 na kole... tak tato událost mě rozdrtila! >:D >:D Není nad to jezdit na kole 70 a držet se za autem, který tě předjede :-)
  • « 10 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.12.13  09:59

Wl: >:D to mi pripomína Nohavicu na jeho nedávnom pražskom koncerte: "My Ostravaci nemluvíme kratce. To vy mluvíte dlouze. "

P.S. Predavačka v obchode značky Storm mala evidentne storm aj v črevách, takže bola rada, že ten odkaz vôbec napísala a riešiť diakritiku asi vôbec nebol čas. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 19.12.13  00:24

>:D :-) Pěkné.

Také musím přihodit nějaké zážitky. Rozebrat vše okolo - to bych si hrál s mobilem do rána, tak alespoň ty největší perly:

V učebnici fyziky klečí holka s nataženýma rukama. Spolužák se chechtá.
    U: Co dělá, Martine, dívka na obrázků?
    M: Bude sr*t.

U: Ještě mi vysvětli, co je to cestopis.
    P: No, cestopis je cestopis.
    U: Tatínku, řekni mi, co je to cestopis!
    P: Řekni si mamince!

M: Hera? Hera je bohyně... másla.

U: Jak jsem mluvila o té desublimaci vodních pár, tak jsem omylem zapomněla dovřít mrazák a jeho stěny se mi obalily ledem, tady mám termosku a teploměr... (asi dva dny po hodině)

U: Byla jsem ve sborovně, a vtom vešel váš pan třídní, udělal na mě baf, já se lekla, že mu říkám ty vole, co mě tady lekáš.

U: Já jednou auto měla, a když se na tachometru ukázalo sto, začala jsem raději brzdit; na kole jsem měla skoro 40 - to jsem myslela, že umřu.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.12.13  23:11

>:D >:D >:D >:D >:D >:D tak spolužák dobrej borec :yes: >:D
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.13  22:53

« Aktuální srandy ze života...

Tak jsem byl na (vánoční) nákupy v ostravské Nové Karolíně a co jsem tam nezažil, jdu kolem obchodu se značkou STORM, který měl spuštěnou roletu a za ní vidím cedulku se značkou obchodu a na ní výrazným černým fixem napsáno: "PŘÍJDU HNED", přičemž téměř nekonečná čárka nad "Í" se opravdu nedala přehlédnout už na první pohled. Slečna (na pohled nevinná blondýnka) přišla opravdu téměř hned, takže se mé obavy z dlouhého čekání (v duchu čárky nad "Í") naštěstí nenaplnily.
    "To jste mě s tou čárkou ve slově přijdu docela dostali", vítám prodavačku hned po příchodu (zřejmě z toalety), "kdybych to viděl někde v Praze, tak to snad ještě pochopím, ale zrovna v Ostravě?"
    Slečna chtěla dát pohotově najevo, že narážku na "kratke ostravske zobaky" hravě pochopila, ovšem svou následnou reakcí mě (mírně řečeno) "odzbrojila:
    "To víte pane, jedna věc je, jak se běžně mluví v Ostravě a jiná, jak se to píše spisovně, a tady to musí být spisovně, ať je prodejna kdekoli." :-O :*) >:D

P.S. Jo, a jeden vypečený spolužák mého syna (na střední škole!) napsal na otázku (test z dějepisu): Kdo byl Jan Hus?, jasnou odpověď: Husitský král! (přece logicky, ne?) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.12.13  20:25

« Re: HH aktuality

No vidím že u iudexov tento rok chodí ježiško až v marci. :-) veľká gratulácia, verím že si novú káru a aj čakanie na ňu náležite užiješ. :yes:

Woody: je to tak a súhlasím, z mojej skúsenosti musím konštatovať, že aj tých zvyšných 90% si človek v hothatchi užije. Síce musí akceptovať určitú mieru diskomfortu, (nielen) v rukách ale človek aj pri plýživej jazde cíti, že riadi niečo, čo bolo navrhnuté pre radosť z jazdy - a to je tá pravá pointa GTI a spol - svoje auto si užiť každý deň aj pri rutinnej ceste do práce.

A nakoniec, srdcu nerozkážeš. Známy dochádza takmer denne do práce vzdialenej vyše 100 km po diaľnici na MX-5, v zime, v lete. Je mu jasné, že taký Passat TDI je pre daný účel v každom ohľade lepším autom, ale on má svoju Mazdu rád a nemenil by.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.12.13  19:10

Gratulace iudexi, ať ti čekání na nové auto co nejrychleji uteče :-) A zybytek až pak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.13  18:32

iudex
    To je náhodička, údajně na odladění podvozku GTI Perform dělal stejný chlap, jako u GT3.

Mluvil jsem včera s mojitem a mám ti vyřídit gratulaci k objednávce. Divil se, že jsem tě neukecal na třídvířko, tak jsem mu připomněl, že máš dvě malé děti.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.12.13  10:45

Tak to gratulace k oboum dárečkům :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.12.13  09:06

Díky hoši.
    Inak na takéto dlhé čakanie som nebol zvyknutý, oba Fordy som objednal a odviezol zo salónu v rozmedzí pár dní. A teraz mám čakať dvaapol mesiaca. :'-( Teda na Vianoce sa budem môcť naozaj pozerať len na obrázky, lebo nielen auto, ale aj darček od manželky dostanem až v budúcnosti (jazda na Slovakiaringu na 911 GT3). A možno počkám a spojím to naraz: pôjdem najprv s GTI, potom s 911kou. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 17.12.13  22:54

WL: Drsný >:-[]
    Já si to dal původně do souvislosti s tímto: [odkaz]

P. S. Když jsme u těch nahrávek, skončil zatím šmoulův automobilově-slovní fotbal u slova jandA. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.13  21:36

:yes:
    Ani nevím proč mám pocit, že tak trochu tuším, o čem píšeš... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.13  21:35

šmoula
    Jen doufám, že ta iudexova finální volba (G7GTI Perform.) nebyla motivována možností užít si naplno silvestrovských petard, protože podle jeho zkušeností lze GTI (na rozdíl od ST) vodit jednou rukou. >:D >:-[]

P.S. Omlouvám se za nemístný černý humor, ale ta tvoje nahrávka na smeč se nedala odmítnout... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 17.12.13  21:26

Woody to řekl moc pěkně, je vidět, že ví, oč mluví. Určitě se ještě s nějakou písní k v/Vánocům ozvu, každopádně si myslím, že když už se za týden budeme hrabat v dárcích, není při této příležitosti od věci popřát již alespoň iudexovi hezké svátky.

Veselé a nedočkavwé VWánoce vinšuji, iudexi; hlavně až budeš na silvestra odpalovat petardy, mysli na ruce. Budou se hodit... :-)
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.12.13  21:06

iudex: Gratuluju, výborná volba. :yes: Onehdy jsem se znovu zamýšlel nad těmi nekonečnými vášnivými diskusemi tady i na jiných serverech na téma správný HH, a pokusil jsem se na svém příkladu procentuálně určit čas na práci a čas na zábavu u auta pro běžné denní užívání,kterým by už z principu HH měl být. Šťasten by byl ten, kdo by se dostal na 10% zábavy. Zábava u takového auta vychází spíše z příležitosti než z cíleného vyhledávání. Samozřejmě, možná začneš využívat jiné cesty a té příležitosti budeš vycházet vstříc, ale to na věci nic nemění. Reálně se ty zábavné "erzety" budou pohybovat v jednotkách procent. O to důležitější pro tebe bude celkový pocit z auta a myslím, že v tomhle GTI rozhodně nezklame. Nemluvím jen o dojmech z kvality, zpracování, z interiéru - ale vlastně i o tom pocitu, že i když jedeš stejně jako všichni ostatní, TY MŮŽEŠ, KDYŽ BUDEŠ CHTÍT jet jinak. A to je pocit docela hřejivý. ;-) Takže ještě jednou velká gratulace.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.12.13  17:52

Tak si dej fotku s objednávkou pod stromeček, ať můžeš už o vánocích snít s reálným základem... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.12.13  15:55

« HH aktuality

Tak dnes som som ukončil naťahovačky o cene GTI a dohodol sa (Performance pack, carbon steel grey metla, 18ky Austiny, natáčacie bixenóny s LED) [odkaz] Dodacia lehota 10 týždňov, čo je na prelome februára a marca, tak snáď už rovno na letných. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…