Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 20.12.13 21:53
« Re: HH aktuality
Woody - souhlas. U Me RS mi také přišly tmavší barvy vhodnější, vždy jsem měl s tím čumákem trochu problém, ikdyž jsem ho uznával už od prvního svezení s Me RS Sport a hned po něm Me RS Cup na jaře 2010 (když jsem měl GTI teprve pár měsíců) a tmavší barvy mi těm světlům přišly lepší - zvlástě od malého faceliftu před rokem a půl, kdy má světla zatmavená.
Verze RB8 se mi líbí, bohužel tady se oficiálně neprodává. Byla první u Megana, která má již nový RS Monitor a R-Link. Něco jako hračičky v GT-R >:-[]
[odkaz]
-
šmoula nešika 20.12.13 21:19
Janda, který měl původní 130i M-P, také nebyl s tím progresivním řízením v běžném provozu moc spokojený. I když na Ringu je to prý suprové. Což ale i tak vyvolává pocit, že pověstná bavorská hydraulika kamsi zmizela. ;-\ Takových kompromisů bude na autě celá řada, no buďme rádi alespoň za ten jeden šestiválec a M-Paket... Pak aby ses odbyl minulou generací, nebo si dokonce pořídil něco jako Deltu Integrale - ve své době snad jedinou rovnocennou konkurenci G G60 - předka dnešních erek. -
šmoula nešika 20.12.13 20:03
Jó, mně se ten koncept zadokolkového hot-hatche líbí moc. Je škoda, že v tom BMW nejspíš nebude pokračovat. Já myslím, že víc než řada driftovacích videí o kvalitách jedničky vypovídá diskuse níže. Tady se Thomasino uchechtává, že za dva a půl roku by mělo být pro civic samozřejmostí rekord MRS na Nordschleife překonat. Přitom zde popisuje špičkové M135i jako cestovní hatchback. Což mi připomíná premiérovou videorecenzi iFasteru, kde Jakub u tohoto „špičkového cestovního hothatche“ se slzou v oku, byť jinak samou chválou, vzpomíná na předchůdce - 130i nebo 135i coupé. A to jsou auta stará několik let... Tedy - je to svébytná kategorie s velkým potenciálem a třeba od Mazdy nebo Alfy Romeo by to bylo něco... jenže to je hudba vzdálené budoucnosti. :-( -
Thomasino 20.12.13 18:45
Tak je taky na čase, aby po 2.5 letech někdo ten čas na Ringu překonal >:-[] >:-[]
Nicméně Renault Sport už prý vyvíjí ostřejší verzi Megana R.S. 265 Cup, takže se nebojím, že by Honda měla rekord Ringu nějak moc dlouho ;-) Každopádně mě se nový Civic vůbec nelíbí, ten zadek je fakt divnej :-O
Ale mnohem více se mi líbí M235i, ta se fakt povedla. Akorát to není dostatečně "ostré" auto, aspoň co jsem měl možnost jet s M135i. Je to spíše GéTéčko, než sportovnější nářadí co bude dobře fungovat na okruhu :-O Uvidíme až co nová 1M, jestli bude :-)
P.S.: WL - zadek je úúúplně stejný, tam se nezměnila ani ty světla ;-) Není z nejhezčích, ale stále to ujde a boční silueta kupátka mu zůstala a ta se mi moc líbí. Ale ani zadek u M235i není nic moc. Popravdě marně přemýšlím nad hezkým zadkem nějakého Hatche :-( Kromě předchozí Mazdy 6 Liftback ;-) -
Provocateur 20.12.13 18:39
Sakra, Thomasino, já se těšil, že se konečně dočkám videa s Civicem Type-R a ty sem zase hodíš mylně Megana.
Jinak být tebou, tak bych s Meganem radši počkal, abys ho nemusel zase rychle prodávat, protože "jeden z nejpovolanějších lidí" od Hondy prohlásil, že už teď má Type-R zajetý čas na Ringu pod 8 min. a očekává ještě další zlepšení >:D

Ad barvy - Já tedy uznávám, že Meganu RS to v černé sluší hodně, ale můj praktický odpor k černé barvě mi prostě nedovolí napsat, že je krásný >:D Asi bych volil tmavě modrou a ještě lépe bych se asi spokojil s Grandtourem GT...