Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.13  14:44

« Re: HH aktuality

w-a
    Pokud vím, tak bral tuhle středně (světle/tmavě) šedou. Přesně tak, zoufale tam chybí něco na způsob CSG, nebo třeba ta temně modrá co byla na vzpomínaném nedávném edičním MRS.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.13  14:30

Thomasino: A objednal jsi tu barvu, cos měl v tý konfiguraci ? [odkaz] Dost mi připomíná United Grey na Golfu. Ten výběr je ovšem u MRS opravdu tristní, sám bych nevěděl a z nouze možná zvolil černou. Zoufale tam chybí nějaký zajímavý, tmavší a přitom nejednoznačný odstín. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.12.13  13:48

Ronault mýliš sa, ak by sa dej odohrával na východnom Slovensku nielen, že by nemal aké puklice dať dole, ale dokonca ani kolesá na ktoré by mohol dostať defekt, tie drievka sú skôr pripravené na podloženie, aby ho po rozkradnutí nehodili na kotúče >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.13  13:34

Leg a Šmoula, díky. Je pravda, že spoustě různých story o problémech s jetýma autama si raději jednou za čas připlatím za nové :-)
    Každopádně se už nemohu dočkat konce února, až ho uvidím na vlastní oči. Nevím jestli to vydržím ho nechat stát u prodejce do půlky března a zajíždět ho až za lepšího počasí. No uvidíme...
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 22.12.13  13:15

Thomasino: Tys tu zase rozproudil diskusi. Skvělý text a ode mě velká gratulace k novému Hot-hatchi. Tohle je ten pravý petrolheadovský hardcore. :yes:

Leg(acy): Jojo. Pěkně vystihnuto.

iudex: Super. Dokonce jsi to zapíchl vedle jakéhosi víceúčelového betonového válce. :yes:

Ronault: >:D >:-[]

Edit: Kysky: Uff... o :yes:
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.13  13:12

« Re: Přihlašování do soutěže

Tak já už také odkryji svůj výtvor...

Po konci světa nezůstává aktuální svět, ani nepřichází svět jiný. Musíme se naučit žít v kosmu a k tomuto účelu je stvořeno dUFObló!
    [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.12.13  12:44

WL, iudex, WA: teda mě napadla při pohledu na tu fotku jiná situace. Někde na východním slovensku asi 100 metrů od cigánské osady distal iudex defekt. Pro neskutečný smrad linoucí se z osady si raději vzal roušku, sundal poklici a jako ochanu před vykradením auta během přezouvání si vytáhl z kufru sekyru, což v rozvojových zemích (chápej Slovensko) je běžnou základní součástí výbavy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.12.13  12:36

« Re: Prihlásenie do súťaže

iudex: Pěkné, moc. Koukám, že budeme mít asi podobnou fotku :D.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.12.13  12:07

WL: OK, dík za opravu. O tomto sporu nevím a doteď jsem používal GTi/GTI jak se mi zlíbilo :yes: ;-)

PS: já si zase říkal kdo je "Kysyky" >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.13  11:48

iudex/woody
    Nechci vás z těch utopistický fordovských snů příliš rušit, ale třeba na mě (jako na nezaujatého pozorovatele) to na té fotce působí spíš tak, že jediná věc která na tom voze ještě funguje, jsou světla... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.13  11:38

Kysky
    Jak vidím napsáno "Golf GTi" (s malým i), tak mi to trochu tahá oči. Po někdejších sporech VW a Peugeotu o používaní loga GTI/GTi se stalo nepsaným pravidlem tohle "minimalistické" rozlišení.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.13  07:07

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.13  07:07

iudex: Kdyby oko pozorovatele shlédlo v ten čas na Zemi, uzřelo by pouze tři věci připomínající nedávnou existenci civilizace a lidské rasy. Zbytky rozbořené Velké Čínské zdi ještě odolávaly přívalům agresivních dešťů, hlava Sochy Svobody byla stále rozeznatelná pod nánosem navátého červenohnědého prachu a kdesi v ruinách městečka zvaného Malý Řím pomalu projížděl vůz se známým logem modrého oválu - toho času jediný funkční symbol druhdy kvetoucí pýchy lidstva. Unavený muž středního věku, s rouškou na obličeji, již nosil spíše ze zvyku, když na ochranu zdraví bylo už dávno pozdě, si povzdechl. Tak nakonec vysmívaný Ford je jediný, který vydržel. Život je plný absurdit. Ale muselo to tak být. Vždyť něco jako železnice už léta neexistovalo, bandy přizpůsobivých rozebraly tratě hned na počátku chaosu a nebylo tedy čím se vrátit. Ford to prostě MUSEL vydržet. Ještě jeden pohled na palivoměr a začíná odpočítávání......... :-! >:D

iudex: Výborně :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.12.13  00:41

« Prihlásenie do súťaže

Tak tu je moja apokalyptická fotostory:
    Zem je zničená. Pustatinou bičovanou kyslými dažďami a prachovými búrkami brázdi osamelý muž na svojom Forde, jedinom ešte pojazdnom aute v širokom okolí, zvádzajúc svoj každodenný boj o sústo jedla... No, OK, s tým Fordom som to už asi prehnal, takže radšej rovno tú fotku >:D [odkaz]
    A ako mimosúťažnú dávam ešte druhú z postapokalyptickej série: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.12.13  23:08

« Fotosoutěž a apokalypsa.

Tak jak jste na tom s fotkami? Máte vůbec někdo? Vím o Kyskym, že něco tvořil, tak jsem zvědavý. Já byl dnes omrknout oblast a vypadá to nadějně :).
  • « 30 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.12.13  19:35

Pekný pokec thom a ak to myslíš s okruhmi tak vážne tak tvoja voľba dáva zmysel, hlavne ak je tvojim domovským okruhom Brno, kde by si na dlhých rovinkách v GT-86 zaspával. Na druhej strane, na bežné zvezenie v premávke mi príde hravejša a menej výkonná 86 vhodnejšia, hlavne kvôli bezpečnosti. Ale ani jedno som nejazdil, tak hodnotím len podľa iných. Čo som vycítil z tvojich dojmov, 135i (resp 235i) by bolo pre teba takým rýchlejším gti a ty sa predpokladám chceš posunúť iným smerom. A staršia Z4? Ak si zvyknutý kupovať nové autá, úskalia spojené s ojazdenými ťa asi trochu rozhodia a ja to plne chápem. :-)
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.13  19:00

Tady jsem sepsal pár postřehů a zkušeností s testovanými auty a "myšlenkové pochody", které mě vedou k výběru Megana R.S. 265 Cup :-) Udělal jsem to jako začátek recenze na DW:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.13  18:58

Bully - vystihl jsi to celkem přesně, jsem podobného názoru ohledně MRS Cup :-)
    S GT86 jsi to také celkem trefil, hodně dobré a schopné auto, kterého člověka moooc pobaví a především nabízí jiné a lepší zážitky z řízení, než ty nejlepší HotHatche. Mě na ní ale vadí ten průběh výkonu motoru a díra uprostřed, chtělo to prostě lepší naladění, když už ne výkonnější motor. Protože chci auto na návštěvy na okruh, rozhodl jsem se nakonec pro MRS Cup, který je na to již připravený a není třeba nadále investovat spoustu peněz, aby na okruhu byl také rychlý, jako u GT86. U té by to chtělo tvrdší podvozek, větší brzdy, vetší a lehká kola, upravit motor, nejlépe dát kompresor. Takže k nynějším 700 až 750 tisícům nového auta přidáš tak 200-300 na postupné úpravy :-O
    K tomu samozřejmě MRS nabízí o něco větší univerzálnost, ale to nebylo nijak moc důležité, i30 si budu moci v případě nutnosti půjčit. Ikdyž jistou míru možná hrála i extrémní nízká výška u GT86 a obtížnější nastupovaní, kdy člověk sedí hodně nízko. Také snadná přehlédnutelnost nízkého auta v provozu. Přece jen to nakonec bude na delší dobu jediné auto, ikdyž možnost zapůjčení si i30 tady zůstává.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 21.12.13  16:33

Taky se pripojuji ke gratulaci. MRS je dobry vyber, ma svoje mouchy, ale jak rekl muj kamarad (a soucasne i majitel MRS Cup), jde o jediny v soucasnosti vyrabeny HH pouzitelny na okruhu. Co se mne na nem libi je to, ze za relativne nizkou cenu neni ani pro tyhle ucely potreba prakticky nic upravovat, proste funguje, a vyborne :yes: .
    Na 19" se vykasli, zbytecne tezka kola, jsou jenom na paradu, auto funguje lip s 18".
    Ja se rozhodovat, co ted za auto, tak jednoznacne Toyotu GT86 v zakladni verzi s Aeropackem + jina kola, jine brzdy, podvozek, vyfuk a kompresorovy kit od jednoho mistniho upravce.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.12.13  16:11

thomasino pripájam sa, veľká gratulácia tomu hovorím správny výber :yes: včera som bol v salóne renault a obzeral coupe po facelifte a teda dojem na mňa nespravilo no podľa fotiek RSu len pomohol
    kedy máš predpokladaný termín dodania ? bola by to škoda zabiehať v zime >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…