Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 27.05.24 18:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S3
Pradeda: nič nejedz, prídeme. :-) Len som doletel včera večer.
Inak vo Švédsku som spravil viac kilometrov (vyše 800 km), ako mám aktuálne na svojej RS3, akurát na trošku menej zaujímavom aute: Opel Astra GS 1,2T. Klasické bezpohlavné euroauto, samí upípaní asistenti. Trojvalec, 8° automat, klepotalo to ako dízel, ale zase aj žralo ako dízel (k čomu prispeli extrémne nízke a všetkými dodržiavané rýchlostné limity), keď som po 800 km tankoval, ukazovalo mi priemerku 4,6 l na sto a dojazd ešte 250 km.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
pradeda777 23.05.24 20:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S3
wl.....já to nepořádal jen kvůli iudexovi...nechápeš...? Na druhé straně se o tom datu vědělo hodně s předstihem. Nemůžu za to že si iudex zorganizoval jinou akci. -
pradeda777 21.05.24 11:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S3
tms...tož baterka je dobitá a chystal jsem se, že udělám velký okruh včetně Násedlovic a pár fotek, ale zase z toho nebude nic, protože je mokrá silnice..... >:-[] >:-[] >:-[]

Konfigurátor tu: [odkaz]
To 911ka zaznamenala podstatnejšie zmeny v rámci faceliftu, GTS sa stáva hybridom 8-s
síce má 541 koní, ale aj hodne pribrala (ako každý hybrid) a samozrejme zdražila:
[odkaz]