Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 23.12.13 13:58
« Re: HH aktuality
Když jsem kupoval G5GTI, tak dvoubarevné Detroity byly taky jen k běžné verzi GTI, GTI Edition 30 je měl celé v černém matném laku, což ty kola opticky úplně zabilo, takže podle toho bych to nebral.
Navíc s těmi šedými disky vypadá ten šedý lak na autě relativně tmavší, než s černými, což mu evidentně prospívá. Celo černá kola sluší minimu vozů (viz třeba mojitova MX5 a jeho marný pokus), navíc když jsou v pohybu (nebo z dálky) působí jako plecháče bez poklic. A jako "bonus" "praktičnost" černé. -
Thomasino 23.12.13 13:49
Ty černá kola jsou při tom jen s příplatkovým podvozkem CUP a šedá kola jsou k "obyčejnému" Me RS. Tady mají být černá kola jako něco navíc >:-[]
Ale blbě se ty černá kola fotí, chce to dostatek světla, jinak zanikají :-O
P.S.: Nebude to zase jednoduché dilema, které kola na běžné ježdění a které na okruh ;-) -
white label 23.12.13 13:44
Zrovna v téhle kombinaci odstínů šedé to není vůbec špatné, rozhodně to vypadá líp, než kdyby ta kola byla celá černá. Tady ty disky působí "kovově", což vypadá zajímavěji a hodnotněji, než černá, která evokuje spíš lakované "železo", nebo plast. -
Thomasino 23.12.13 12:19
Správně , ty !! :yes: :-) Myslím tu druhou část, samozřejmě >:-[]
Ale je pravda, že občas mám náladu na výrazné auto a občas zase nemám chuť a potřebu moc vyčuhovat. Asi to bude chtít jeden normální Me RS a druhý Me RS R26.R (nástupce se bude jmenovat ale jinak) v nějaké výrazné ulítlé barvě, zřejmě bude výrazná modrá ala Gordiny či Alpina ;-) Ono už teďka kdyby dál dělali tu modrou metalízu, tak jdu asi do ní.
[odkaz]
-
white label 23.12.13 12:11
iudex
Že se tomu divíš zrovna u Thomasina, který tradičně neví, co vlastně (přesně) chce a pokud by to bylo možné, chtěl by vše v jednom a ještě k tomu každý druhý rok něco jiného... >:-[]
P.S. Na druhou stranu, pokud už takto barevně ulítlá kola (se sladěným minimalistickým polepem), pak jedině k neutrální barvám jako je třeba právě ta šedá. -
Thomasino 23.12.13 10:23
To máš trochu pravdu, ale právě tím že by ty kola byly asi jen na okruh, tak si člověk může vybrat dle nálady ;-) >:D >:D
To máš jak s barevnými kryty na NOKIA 5110 >:-[]
Ale ještě přemýšlím, že by to na okruh chtělo právě disky 8,5" nebo původní 8,25" - pak tam jdou dát semislicky 245/40 R18 místo 235/40 R18 ;-)
Ale on i ten R26.R s černými koly a červenými "akcenty" (jak by řekla moje drahá) nevypadá špatně :-)
[odkaz]
Jestli ale KUWA za rok a něco představí toho nástupce R26.R a bude možnost ho sehnat, tak budu mít asi dooost roupy!! :-O ;-) -
iudex 23.12.13 09:25
Na jednej strane si kúpiš farebne "šedú myš" a potom chceš takéto farebné šialenosti? ;-) >:-[] Tak čo vlastne chceš, nenápadného vlka v baránkovom rúchu, alebo dravca na prvý pohľad? Pre mňa osobne hotheč patrí jednoznačne do tej prvej kategórie.
Ron: tú Tvoju druhú závislosť trochu rozveď, to znie zaujímavo. >:-[] -
Thomasino 22.12.13 22:43
A už to máš spravený? V mládí člověk musí párkrát nabourat ;-) Dle hesla, že dokud člověk párkrát nenabourá, tak neumí řídit! >:-[] U závodníků se zase říká, že kdo občas nevylétne z tratě, nejezdní na hraně a tedy jezdí pod své možnosti >:-[]
P.S.: Vůbec kolem Boskovic je to zakletý kraj. Mě ten nárazník na GTI taky ten autobus rozbil za Boskovicemi u Westernového městečka.
Dej si tam nárazník z GT, ten vypadá moc dobře, málem i lépe než u MRS
[odkaz]
-
Ronault. 22.12.13 22:36
Thomasino: Přední nárazník to přežil v podstatě bez újmy, bohužel zadní díky delšímu převisu ne. No naopak, dobrzdil jsem to dobře, ještě jsem se vrtáil i zpět na silnici, prý tam spoustu aut skončí až ve stromech o pár metrů dál, takže brzdy OK :-) Co má společného aerodynamické křídlo a ten let? Aby bylo k něčemu, musel bys do té hlíny vletět alespoň ve dvoustovce... ;-) >:D -
Thomasino 22.12.13 22:32
No dobře, no, tak já vezmu i kámoše s druhým MRS Cup ;-)
Rone, doufám že si tam dáš aspoň přední nárazník z MRS nebo GT, když to platí pojišťovna, to tvoje "lítací číslo" ?? :-) Já takto kdysi s jedním francouzským autem letěl vzduchech 2 metry, ale protože to mělo vzadu pěkný aerodynamické křídlo, tak jsem dopadl do měkké hlíny a nic moc se nestalo. Teda až na jeden uravný šroub od výfuku, což pak stálo spoustu hodin práce v servise... To jsou hold ty běžná francouzská auta, neumí to pořádně brzdit >:-[] >:-[] -
woody-alien 22.12.13 22:16
iudex: I když jsem aspoň věděl co znamená ET ;-) , stejně mi z těch kombinací disků, ráfků a pneu taky jde hlava kolem a do "nějakých větších akcí" se nepouštím. >:-[]
wl: Nevím, školy nemám, ale neříká se dnes už spíš "místo focení jsem teď downloadoval amura" ? :-O >:D -
Thomasino 22.12.13 21:08
No asi by tam šly 7.5" x 17" ET53 Team Dynamics Pro Race 1.2 a pneu 215/50 R17
[odkaz]
Jen je otázka, jestli to riskovat. Pochybuji, že to někdo vezme zpátky, když to pasovat nebude. Navíc kdybych chtěl v budoucnu dát větší brzdy, tak budu ještě rád, že mám i zimní kola 18" ;-)

Tu je teda sutazna [odkaz]
a tu este jedna nesutazna [odkaz]
Viem ze efekt by bol lepsi keby z pistoli vylietavali prazdne nabojnice ale brat nebol zrovna moc nadseny ked som mu navrhol ze budem po nom strielat, tak sme radsej ostali bez efektov a s vytiahnutymi zasobnikmi >:D