Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 23.12.13  14:53

« Re: Prihlásenie do súťaže

Tiez prihlasujem fotku do sutaze :-) Vo mne koniec sveta evokuje zombie apokalypsu a bolo to to prve, co ma pri zvoleni temy na tento mesiac napadlo. Dnes som teda vytiahol frajerku a brata aby mi s tym trosku pomohli. Pocasie bolo celkom apokalypticke tak sme spravili zopar fotiek.
    Tu je teda sutazna [odkaz]

a tu este jedna nesutazna [odkaz]

Viem ze efekt by bol lepsi keby z pistoli vylietavali prazdne nabojnice ale brat nebol zrovna moc nadseny ked som mu navrhol ze budem po nom strielat, tak sme radsej ostali bez efektov a s vytiahnutymi zasobnikmi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.13  13:58

« Re: HH aktuality

Když jsem kupoval G5GTI, tak dvoubarevné Detroity byly taky jen k běžné verzi GTI, GTI Edition 30 je měl celé v černém matném laku, což ty kola opticky úplně zabilo, takže podle toho bych to nebral.
    Navíc s těmi šedými disky vypadá ten šedý lak na autě relativně tmavší, než s černými, což mu evidentně prospívá. Celo černá kola sluší minimu vozů (viz třeba mojitova MX5 a jeho marný pokus), navíc když jsou v pohybu (nebo z dálky) působí jako plecháče bez poklic. A jako "bonus" "praktičnost" černé.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.13  13:49

Ty černá kola jsou při tom jen s příplatkovým podvozkem CUP a šedá kola jsou k "obyčejnému" Me RS. Tady mají být černá kola jako něco navíc >:-[]
    Ale blbě se ty černá kola fotí, chce to dostatek světla, jinak zanikají :-O

P.S.: Nebude to zase jednoduché dilema, které kola na běžné ježdění a které na okruh ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.13  13:44

Zrovna v téhle kombinaci odstínů šedé to není vůbec špatné, rozhodně to vypadá líp, než kdyby ta kola byla celá černá. Tady ty disky působí "kovově", což vypadá zajímavěji a hodnotněji, než černá, která evokuje spíš lakované "železo", nebo plast.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.13  12:35

mě jooo >:-[] A mimochodem, jedna testovačka GTI v ČR je právě modrá ;-)

Hele, co říkáš na kombinaci šedého auta a šedých kol ?? Moc nuda, co ? :-O

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.13  12:25

Th
    Najednou: "správně ty"..., ale komu se líbila červená linka na na GTI v modré metalíze, mně určitě ne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.13  12:19

Správně , ty !! :yes: :-) Myslím tu druhou část, samozřejmě >:-[]
    Ale je pravda, že občas mám náladu na výrazné auto a občas zase nemám chuť a potřebu moc vyčuhovat. Asi to bude chtít jeden normální Me RS a druhý Me RS R26.R (nástupce se bude jmenovat ale jinak) v nějaké výrazné ulítlé barvě, zřejmě bude výrazná modrá ala Gordiny či Alpina ;-) Ono už teďka kdyby dál dělali tu modrou metalízu, tak jdu asi do ní.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.13  12:11

iudex
    Že se tomu divíš zrovna u Thomasina, který tradičně neví, co vlastně (přesně) chce a pokud by to bylo možné, chtěl by vše v jednom a ještě k tomu každý druhý rok něco jiného... >:-[]

P.S. Na druhou stranu, pokud už takto barevně ulítlá kola (se sladěným minimalistickým polepem), pak jedině k neutrální barvám jako je třeba právě ta šedá.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.13  10:23

To máš trochu pravdu, ale právě tím že by ty kola byly asi jen na okruh, tak si člověk může vybrat dle nálady ;-) >:D >:D
    To máš jak s barevnými kryty na NOKIA 5110 >:-[]
    Ale ještě přemýšlím, že by to na okruh chtělo právě disky 8,5" nebo původní 8,25" - pak tam jdou dát semislicky 245/40 R18 místo 235/40 R18 ;-)

Ale on i ten R26.R s černými koly a červenými "akcenty" (jak by řekla moje drahá) nevypadá špatně :-)
    [odkaz]

Jestli ale KUWA za rok a něco představí toho nástupce R26.R a bude možnost ho sehnat, tak budu mít asi dooost roupy!! :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.12.13  09:25

Na jednej strane si kúpiš farebne "šedú myš" a potom chceš takéto farebné šialenosti? ;-) >:-[] Tak čo vlastne chceš, nenápadného vlka v baránkovom rúchu, alebo dravca na prvý pohľad? Pre mňa osobne hotheč patrí jednoznačne do tej prvej kategórie.
    Ron: tú Tvoju druhú závislosť trochu rozveď, to znie zaujímavo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.13  08:33

No občas mám takové ulítlé představy, že si na okruh pořídím ty červené ProRace 1.2 ve stylu legendy R26.R ;-) :-)

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.12.13  00:01

Thomasino:
    ProRace 1.2 si nekupuj, to uz je bude mit vazne snad kazdy :-)
    Jinak prave tenhle model ma prave mista pro brzdy az beda, ktere jine kolo uz na tom bude lip, nez tohle.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.13  22:43

A už to máš spravený? V mládí člověk musí párkrát nabourat ;-) Dle hesla, že dokud člověk párkrát nenabourá, tak neumí řídit! >:-[] U závodníků se zase říká, že kdo občas nevylétne z tratě, nejezdní na hraně a tedy jezdí pod své možnosti >:-[]

P.S.: Vůbec kolem Boskovic je to zakletý kraj. Mě ten nárazník na GTI taky ten autobus rozbil za Boskovicemi u Westernového městečka.
    Dej si tam nárazník z GT, ten vypadá moc dobře, málem i lépe než u MRS
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.12.13  22:36

Thomasino: Přední nárazník to přežil v podstatě bez újmy, bohužel zadní díky delšímu převisu ne. No naopak, dobrzdil jsem to dobře, ještě jsem se vrtáil i zpět na silnici, prý tam spoustu aut skončí až ve stromech o pár metrů dál, takže brzdy OK :-) Co má společného aerodynamické křídlo a ten let? Aby bylo k něčemu, musel bys do té hlíny vletět alespoň ve dvoustovce... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.13  22:32

No dobře, no, tak já vezmu i kámoše s druhým MRS Cup ;-)

Rone, doufám že si tam dáš aspoň přední nárazník z MRS nebo GT, když to platí pojišťovna, to tvoje "lítací číslo" ?? :-) Já takto kdysi s jedním francouzským autem letěl vzduchech 2 metry, ale protože to mělo vzadu pěkný aerodynamické křídlo, tak jsem dopadl do měkké hlíny a nic moc se nestalo. Teda až na jeden uravný šroub od výfuku, což pak stálo spoustu hodin práce v servise... To jsou hold ty běžná francouzská auta, neumí to pořádně brzdit >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.12.13  22:32

Thomasino: Já mám soudnost, to bych nikdy nenapsal, že se tě budu držet, nejsem ty ;-) A ano, šetřím na palivu, ale jsou na světě i jiné závislosti než auta, třeba ženy >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.13  22:16

iudex: I když jsem aspoň věděl co znamená ET ;-) , stejně mi z těch kombinací disků, ráfků a pneu taky jde hlava kolem a do "nějakých větších akcí" se nepouštím. >:-[]

wl: Nevím, školy nemám, ale neříká se dnes už spíš "místo focení jsem teď downloadoval amura" ? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.13  22:07

Thomasino: Moc se nevytahuj, s Ronem dáme dohromady nějakých 330 koní a skoro 800 Nm, to tě z toho dlouhýho táhlýho stáhnem zase dolů ani nemrkneš. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.13  21:18

ad Ronault a jeho srandičky či rejpání >:-[] Myslím, že teď by mohl zase dávat k dobru, že s jeho Megoušem 1.6dci se mě bude v táhlých kopcích ve stoupání držet jako klíště ;-) :-) Do té doby, než mu to tažné lano přeříznu >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.12.13  21:08

No asi by tam šly 7.5" x 17" ET53 Team Dynamics Pro Race 1.2 a pneu 215/50 R17

[odkaz]

Jen je otázka, jestli to riskovat. Pochybuji, že to někdo vezme zpátky, když to pasovat nebude. Navíc kdybych chtěl v budoucnu dát větší brzdy, tak budu ještě rád, že mám i zimní kola 18" ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…