woody-alien 02.01.14 20:40
« Re: Nové téma
šmoula: Ne že by série Back to the Future byla zrovna filmovým Olympem, ale je to docela zábavný. Obzvlášť to zamotání postav vyskytujících se v různých letopočtech. Jedna z nejlepších je hláška, kdy se Marty snaží přesvědčit doktora, že opravdu do roku 1955 přiletěl z roku 1985. "Tak mi řekni, chlapče z budoucnosti, kdo je prezidentem USA v roce 1985 ?" "Ronald Reagan" "Háháhá, ten herec ?" >:D -
woody-alien 02.01.14 20:34
« Re: Nové téma
Ron: Mondeo do toho tahat nebudu, škoda ho pro vás, vy nevěřící ďaurové, vy neznafordi.. >:-[]
PS: Je vidět, že se tu teď pravidelně nevyskytuje Thomasino. S jeho přítomností četnost narážek na Fordy znatelně klesá.....ani nevím proč. :-O >:D -
šmoula nešika 02.01.14 19:15
« Re: Nové téma
WL: V našem státě, kde je funkcí veteránských značek kolikrát jen snížení povinného ručení nebo nahlášení zbastleného vraku zpět na silnice, by se to zase mohlo krýt s apokaliptickým tématem. :-!
woody: To jo. V jiném než tom plastově stříbrnobéžovém laku to musí být (samozřejmě DMC) hodně zajímavé auto. Ale přiznám se, že Back to the Future jsem ještě neviděl. -
woody-alien 02.01.14 07:36
« Nové téma
Z pomyslného komína fotosoutěže stoupá bílý dým a všichni už tušíte, co to znamená. Ano, tisíce majitelů automobilů s novým foťákem či mobilem v ruce dychtivě očekávají NOVÉ TÉMA. >:D Tak tedy tady je.
"MOJE AUTO MIMO SVOU DOBU"
Zvolte si minulost, zvolte si budoucnost, blízkou či vzdálenou - prostě jen dostaňte svoje auto mimo svou dobu. ;-) Přeju hodně nápadů a dobré světlo. :yes:

Kdo má prosím s tímto konkrétním modelem osobní zkušenosti v nějakém větším a širším rozměru? Tuším že RONAULT psal že je má, ikdyž asi jen v 16-ti palcích nebo 17" a o pár cenťáků užší. Jak jsou hlučné a jak sedí na vodě? Podle některých testů na vodě mírně slabší brzdná dráha, ale jinak jsou prý hodně dobré a celkem tiché (dle testů jedny ze tří NEJ z možných typů v rozměru 235/45 R18 98V - protože v tomto rozměru podle všeho nejsou novější TS850).