Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 06.01.14 20:56
« Re: HH aktuality a Silvestr
wl: Jj, ten odkaz - Izbina jak vyšitá. >:D Žbirku a jeho oplzlou >:-[] hitovku nehráli. Na set-listu byli Beatles, Stouni, Eric Clapton, Chris Rea, ZZ Top, Bryan Adams (Summer of 69), Joan Jett (I Love Rock´n´Roll), nějaký Kiss (Rock And Roll All Nite, C´mon and Love Me, I Was Made For Lovin´You), Slade, Allanah Myles (Black Velvet) a podobně. A opravdu velkej úspěch měl blok, kdy samotnej klávesista hrál znělky z českých večerníčků - Bob a Bobek, Maxipes Fík, Mach a Šebestová atd. >:D -
Thomasino 06.01.14 19:23
no tak občas čtu moc rychle, no >:-[] >:-[] Nemám na to tolik času :-)
rejpale... ;-)
A kdyby sis chtěl po nocích počíst, tady najdeš nějaké testy s Meganem R.S. Cup. Jednak podrobný z AutoCaru (zajímavá je naměřená skutečná váha 1320 kg) a pak třeba test HotHatchů z jara 2010 spolu s šestkovým GTI, Leonem Cupra R a Focusem RS (který to těsně vyhrál).
[odkaz]
-
šmoula nešika 06.01.14 18:35
>:D No, a viditelně to nezná ani strýček google. Možná by WL mohl něco tušit... >:-[]
Ale já buran z města tyhle záležitosti vůbec neovládám. Majlí na kouli to nebude, David Bageta, Kroketa, Špageta, Trumpeta, Konfeta taky ne... ale Škoda lásky by k tomu seděla.
Jak už jsem zblblý z těch paradií od Gameballu... -
woody-alien 06.01.14 16:32
« HH aktuality a Silvestr
Musím se s Vámi podělit o jeden zážitek. Silvestrovské veselí jsme s "nebožkou" strávili na takové sešn kapely, pro kterou občas napíšu nějakej textík - většinou počeštění nějakého zahraničního šlágru.
No tak jsme se bavili a v jednu chvíli se kluci z kapely dohadovali, co budou hrát dál. Až to rozetnul basák, kterej houknul na kytaristu a zpěváka - "Zahraj izbinu". Říkám si sakra, co to je. To mi nic neříká.
A zpěvák spustil : "Izbina hárd dejsnajt". >:D >:D -
Thomasino 06.01.14 11:20
« Re: HH aktuality
V tom případě těžší předek u 2,2 TDCi Mondea a 17" širší pneu 225 nebo 235mm (nebo 18-tky??) se chovají o trochu jinak, co jsem jel já. Ale je pravda, že starší Mondeo na tom bylo lépe a C-MAX taky. Se starým Mondeem bylo fajn na kruháčích nebo nájezdech na dálnici při jízdě skoro na hraně náhle ubírat plyn a vyvolávat přetáčivost a vrtění zadkem byla dost zábava >:-[] >:-[]
P.S.: profilu 55 se už říká "nízkoprofilové" ?? ;-) To snad ještě nééé! >:D -
woody-alien 06.01.14 09:42
iudex: Souhlas. Jen bych dodal, že rozdíl mezi Mondeem a třeba Supem (a myslím nafťáky) v zatáčkách je asi v tom, že Mondeo v první fázi nechce a když mu poručíš, tak chce. Supovi můžeš poroučet jak chceš, stejně nechce. Včera jsem jel s Mondeem docela dlouhou trasu a z nudy jsem si právě na těch kruháčích zkoušel ostřejší průjezdy, a ono to jde, Mondeo zvládne hodně. Ale musí se nutit a samozřejmě rozvor i délka jsou na obtíž. Podstata je stejně v tom, že tímhle stylem jet s rodinou, tak mě manželka po několikerým seškrábnutí tváře ze dveří >:-[] zřejmě utluče. Jako přepravník velmi dobrý....a to je tak všechno. -
iudex 06.01.14 09:09
Thom: Ty máš ale postreh, moje Mondeo tu v súťaži už bolo na x fotkách, tak si mohol zaregistrovať, že je to aktuálna generácia ;-) [odkaz] [odkaz] [odkaz]
Inak ako spokojný majiteľ tohto strednotriedneho "Porsche-killera" musím povedať, že o nejakom cite vo volante Mondea sa nedá vôbec hovoriť: auto je nedotáčavé, riadenie je síce dostatočne presné, ale o nejakej komunikatívnosti nemôže byť reč, pričom v mojom prípade reakcie na pokyny volantu ešte otupujú relatívne vysokoprofilové pneu (215/55R16). Taký typický kruháč prejde Mondeo síce bezpečne, ale jasne dáva najavo, že sa mu to nepáči a človek z toho nemá žiaden extra pocit (pri zákrutách s malým polomerom naviac prekáža celková dĺžka i veľký rázvor Mondea). Skrátka typický diaľničný krížnik a pohodlný hltač kilometrov, ale žiaden športovec. To, že je v mainstreame stále etalónom, je spôsobené skôr tým, že konkurencia je na tom ešte horšie. Predpokladám, že moja verzia 1,6EB je o niečo živšia/mrštnejšia ako woodyho, a to s ohľadom na malý a relatívne ľahký motor vpredu, ktorý nápravu zaťažuje značne menej, než 2,2 dízel. Ale dvojkový Focus je na tom čo do riadenia, komunikatívnosti a citu vo volante o dve triedy lepšie, tam sa naozaj o nejakom cite vo volante dá hovoriť (jeden z posledných hydraulických posilovačov) a prechádzanie zákrut či kruháčov človeka baví, auto je mrštné a hravé (samozrejme v kontexte triednej konkurencie).
Takže sa idem zbaviť jediného zábavného a komunikatívneho auta, aby som ho vymenil za nudný sterilný a odťažitý Volkswagen. >:-[] -
Ronault. 05.01.14 23:45
White label: Co po Koukovi chceš... já oceňuju to, že po 2 min a 20s vteřinách aspoň řekne, že dvě minuty mlel p***viny, protože každý si to může nakonfigurovat sám u VW jak chce... no není nad to udělat ze sebe idiota a ještě to přiznat... :yes: No a v podstatě ti passata pochválil, i když tam pět minut mlel kecy a nudil >:D -
white label 05.01.14 23:29
Th
Nemyslel jsem zrovna váhu, (třeba můj syn měl 4,44 kg), ale datum narození, kde by byly tři šestky.
Jinak jsem zase viděl další meziplyn a ta neprofesionalita je už opravdu do nebe volající, pak Koubek zřejmě netuší, že je zásadní rozdíl mezi stupněm výbavy (např. Highline) a optickým sportpaketem (R-line) a na této amatérské neznalosti staví skoro celý test. Minule zase několikrát! po sobě označil koncernové XDS (myslím, že při testu O3RS) jako XDC.
Proč se tolik lidí živí něčím, o čem toho dostatečně neví. Opravdu nestačí jen si půjčovat auta a natáčet se při jejich projíždění, člověk by se na to měl připravit a nejdřív sám něco vědět, až pak může objektivně předávat informace jiným. Jediné, co jsem se z tohoto "testu" dozvěděl je, že autor opravdu nemá rád bílá auta, což mě skutečně informačně nesmírně obohatilo.
[odkaz]