Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.01.14  20:56

« Re: HH aktuality a Silvestr

wl: Jj, ten odkaz - Izbina jak vyšitá. >:D Žbirku a jeho oplzlou >:-[] hitovku nehráli. Na set-listu byli Beatles, Stouni, Eric Clapton, Chris Rea, ZZ Top, Bryan Adams (Summer of 69), Joan Jett (I Love Rock´n´Roll), nějaký Kiss (Rock And Roll All Nite, C´mon and Love Me, I Was Made For Lovin´You), Slade, Allanah Myles (Black Velvet) a podobně. A opravdu velkej úspěch měl blok, kdy samotnej klávesista hrál znělky z českých večerníčků - Bob a Bobek, Maxipes Fík, Mach a Šebestová atd. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.14  20:04

Th
    Pneumatika s profilovým číslem 55, může mít absolutně (v mm) nižší profil, než třeba pneumatika s profilovým číslem 40 (např. 155/55 vs 225/40 = 85,25mm vs 90,00mm), rejpale... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.14  19:23

no tak občas čtu moc rychle, no >:-[] >:-[] Nemám na to tolik času :-)
    rejpale... ;-)

A kdyby sis chtěl po nocích počíst, tady najdeš nějaké testy s Meganem R.S. Cup. Jednak podrobný z AutoCaru (zajímavá je naměřená skutečná váha 1320 kg) a pak třeba test HotHatchů z jara 2010 spolu s šestkovým GTI, Leonem Cupra R a Focusem RS (který to těsně vyhrál).

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.14  19:20

Fóliím ne, Beatles taky ne >:-[] Ale nějaké jiné věci se třeba najdou ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.01.14  18:57

WL: Tak určitě. I Beatles byli lidoví... :-)
    To dlouhé vedení mám v genech a nezapomeň, že Thomasino rozumí víc... jízdě po okruhu... a fóliím na skla. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.14  18:54

w-a
    >:D Znám Ibizu, nebo třeba i Irzinku, ale Izbinu zatím ne.
    A co třeba od Žbirky, nehráli náhodou Denisu: "Stúpa mi z dlaně (zázrak sa stane)..."
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.14  18:47

šmoula
    Že ty chceš hlavně solidárně podpořit Thomasina s jeho extra dlouhým vedením a "nekonečným" postřehem... >:-[]

"It's been a hard day's night..."
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.01.14  18:35

>:D No, a viditelně to nezná ani strýček google. Možná by WL mohl něco tušit... >:-[]
    Ale já buran z města tyhle záležitosti vůbec neovládám. Majlí na kouli to nebude, David Bageta, Kroketa, Špageta, Trumpeta, Konfeta taky ne... ale Škoda lásky by k tomu seděla.

Jak už jsem zblblý z těch paradií od Gameballu...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.01.14  17:11

Izbina >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.01.14  16:32

« HH aktuality a Silvestr

Musím se s Vámi podělit o jeden zážitek. Silvestrovské veselí jsme s "nebožkou" strávili na takové sešn kapely, pro kterou občas napíšu nějakej textík - většinou počeštění nějakého zahraničního šlágru.

No tak jsme se bavili a v jednu chvíli se kluci z kapely dohadovali, co budou hrát dál. Až to rozetnul basák, kterej houknul na kytaristu a zpěváka - "Zahraj izbinu". Říkám si sakra, co to je. To mi nic neříká.

A zpěvák spustil : "Izbina hárd dejsnajt". >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 06.01.14  16:04

« Re: HH aktuality

Th: >:D Pěkné. Připomněl jsi mi ten obrázek, který ukazoval, do jakých skupin se dělí podle počtu partnerek (ppř. partnerů) jednotlivé automobilky...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.14  14:59

Tak to soráč, já už blbě čtu !! >:D >:D Já to četl jako "relativně nízkoprofilové" :-(

Něco veselého pro pobavení:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.01.14  12:16

Thom: tak nejak neviem nájsť, kto tu označuje 55% pneu za nízkoprofilové. Naopak ja ich označujem za "relatívne vysokoprofilové". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.14  11:20

V tom případě těžší předek u 2,2 TDCi Mondea a 17" širší pneu 225 nebo 235mm (nebo 18-tky??) se chovají o trochu jinak, co jsem jel já. Ale je pravda, že starší Mondeo na tom bylo lépe a C-MAX taky. Se starým Mondeem bylo fajn na kruháčích nebo nájezdech na dálnici při jízdě skoro na hraně náhle ubírat plyn a vyvolávat přetáčivost a vrtění zadkem byla dost zábava >:-[] >:-[]

P.S.: profilu 55 se už říká "nízkoprofilové" ?? ;-) To snad ještě nééé! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.01.14  09:42

iudex: Souhlas. Jen bych dodal, že rozdíl mezi Mondeem a třeba Supem (a myslím nafťáky) v zatáčkách je asi v tom, že Mondeo v první fázi nechce a když mu poručíš, tak chce. Supovi můžeš poroučet jak chceš, stejně nechce. Včera jsem jel s Mondeem docela dlouhou trasu a z nudy jsem si právě na těch kruháčích zkoušel ostřejší průjezdy, a ono to jde, Mondeo zvládne hodně. Ale musí se nutit a samozřejmě rozvor i délka jsou na obtíž. Podstata je stejně v tom, že tímhle stylem jet s rodinou, tak mě manželka po několikerým seškrábnutí tváře ze dveří >:-[] zřejmě utluče. Jako přepravník velmi dobrý....a to je tak všechno.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.01.14  09:09

Thom: Ty máš ale postreh, moje Mondeo tu v súťaži už bolo na x fotkách, tak si mohol zaregistrovať, že je to aktuálna generácia ;-) [odkaz] [odkaz] [odkaz]
    Inak ako spokojný majiteľ tohto strednotriedneho "Porsche-killera" musím povedať, že o nejakom cite vo volante Mondea sa nedá vôbec hovoriť: auto je nedotáčavé, riadenie je síce dostatočne presné, ale o nejakej komunikatívnosti nemôže byť reč, pričom v mojom prípade reakcie na pokyny volantu ešte otupujú relatívne vysokoprofilové pneu (215/55R16). Taký typický kruháč prejde Mondeo síce bezpečne, ale jasne dáva najavo, že sa mu to nepáči a človek z toho nemá žiaden extra pocit (pri zákrutách s malým polomerom naviac prekáža celková dĺžka i veľký rázvor Mondea). Skrátka typický diaľničný krížnik a pohodlný hltač kilometrov, ale žiaden športovec. To, že je v mainstreame stále etalónom, je spôsobené skôr tým, že konkurencia je na tom ešte horšie. Predpokladám, že moja verzia 1,6EB je o niečo živšia/mrštnejšia ako woodyho, a to s ohľadom na malý a relatívne ľahký motor vpredu, ktorý nápravu zaťažuje značne menej, než 2,2 dízel. Ale dvojkový Focus je na tom čo do riadenia, komunikatívnosti a citu vo volante o dve triedy lepšie, tam sa naozaj o nejakom cite vo volante dá hovoriť (jeden z posledných hydraulických posilovačov) a prechádzanie zákrut či kruháčov človeka baví, auto je mrštné a hravé (samozrejme v kontexte triednej konkurencie).
    Takže sa idem zbaviť jediného zábavného a komunikatívneho auta, aby som ho vymenil za nudný sterilný a odťažitý Volkswagen. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.14  00:13

Já zrovwna Passata nikdy neměl, takže mi ho ani pochvwálit ("nudný, ale kvwalitní...") nemohl. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.14  23:45

White label: Co po Koukovi chceš... já oceňuju to, že po 2 min a 20s vteřinách aspoň řekne, že dvě minuty mlel p***viny, protože každý si to může nakonfigurovat sám u VW jak chce... no není nad to udělat ze sebe idiota a ještě to přiznat... :yes: No a v podstatě ti passata pochválil, i když tam pět minut mlel kecy a nudil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.14  23:29

Th
    Nemyslel jsem zrovna váhu, (třeba můj syn měl 4,44 kg), ale datum narození, kde by byly tři šestky.

Jinak jsem zase viděl další meziplyn a ta neprofesionalita je už opravdu do nebe volající, pak Koubek zřejmě netuší, že je zásadní rozdíl mezi stupněm výbavy (např. Highline) a optickým sportpaketem (R-line) a na této amatérské neznalosti staví skoro celý test. Minule zase několikrát! po sobě označil koncernové XDS (myslím, že při testu O3RS) jako XDC.
    Proč se tolik lidí živí něčím, o čem toho dostatečně neví. Opravdu nestačí jen si půjčovat auta a natáčet se při jejich projíždění, člověk by se na to měl připravit a nejdřív sám něco vědět, až pak může objektivně předávat informace jiným. Jediné, co jsem se z tohoto "testu" dozvěděl je, že autor opravdu nemá rád bílá auta, což mě skutečně informačně nesmírně obohatilo.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.14  15:38

Narodit myslíš jako mít hned 6,66 kg ?? >:D >:D
    Tak do toho mě chybělo o malinko více jak dvě kila :-) Tak dobrej jak ty jsem nebyl ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…