white label 14.01.14 17:22
« Re: Nové téma a co Vy?
Na moje nápady bych potřeboval spíš extrémisty, než externisty...
>:-[]
P.S. Teď mě "extrémně" napadlo, že bych se mohl domluvit s "vrátným" ve skanzenu, že to zůstane jen mezi námi, akorát teda..., že pak tu "doličnou" fotku zavěsím veřejně na net. >:D -
white label 14.01.14 15:48
iudex
Jak "zase"? I kdyby to byl nakonec skanzen, tak já jsem v areálu skanzenu ještě nikdy svoje auto nefotil, přesněji řečeno, neměl jsem ani takovou možnost..., tam tě logicky s vlastním autem vůbec nepustí a ještě aby sis ho tam mohl volně fotit. :-)
Je to státní podnik a bez svolení ředitele si to tam nikdo "nelajzne"...
Jsou sice akce při kterých by se to dalo nějak "nenápadně" sfouknout, ale ty určitě nejsou zrovna v lednu, kdy je provoz navíc velmi omezený.
Takže teď docela "těžkej vořech". :-| -
white label 12.01.14 22:52
pot
Mám něco v "hlavě", ale je to dost náročné na realizaci, ani ne technicky, jako "fakticky", dostat se na to místo i s autem (nepustí tě tam) je hodně velký problém, zvlášť teď v lednu. Takže může to být docela "pecka", nebo naopak vůbec nic... -
white label 12.01.14 21:12
pot
Škoda, žes tu partu snědých kluků nepot(erien)k(ov)al už minulý měsíc, jistě by ti s přípravou vozu na dané téma ochotně pomohli...a jako bonus bys měl i stylový kompars.
:-O >:D
P.S Fotka by mohla mít název:
Paradox, aneb, když jsou "nepřizpůsobiví" přízpůsobivější, než přizpůsobiví. -
poterienko 12.01.14 20:04
« Re: Nové téma a co Vy?
Já měl vybrané místo, vzal jsem asistenta a frčeli jsme na místo. Cestou se ovšem naskytlo jedno mnohem lepší, pomalu jsme tam tedy přijeli (nic moc cesta) a najednou koukám zaparkovaná orezlá Felicie a vedle ní asi 20 cikánů..vypadlo ze mě jen "ou" a už tam padlo R a rychle zpět. >:D -
Thomasino 11.01.14 00:13
« Re: HH aktuality
Nevím jestli sledujete, ale dnes v 11 hod odstartovala 24-ti hodinovka v Dubaji, kde startuje český tým RTR Projects s BMW E46 GTR (Michal Vítek, Tomáš Miniberger, Honza Červenka (ze Speedu), Sergej Paulavets, Milan Kodidek). Ve třídě A5 jelo 7 aut, startovali ze 3.místa, Michal Vítek se dostal na 2.místo, ale po hodině museli měnit levou zadní poloosu. Následně po 20 min zpět na trati na 6.místě, postupně na 3.místo (a jen kousek na druhé s rychlejšími čase než soueři) a pak zase ta samá poloosa (problémy s přehříváním). Před hodinou v polovině závodu zase poloosa, nyní pravá. Snad si to už vybrali a budou z nynějšího 5.místa zase stoupat zpátky k bedně. Soupeřům se problémy zatím vyhýbají, tak uvidíme... V září se stejným autem byli na 24 hod Barcelona na pěkném 2.místě (pro ty co nečetli krásnou reportáž ve SPEEDu).
on-line přenos zde:
článek na idnes zde:
LIVE-TIMING s časy na kolo a odstupy zde:
Bully_ 10.01.14 20:27
« Re: Jazda v superšporte za 29 eur
iudex:
z zadneho auta nedosahnes za bezneho provozu ani cast toho, co na okruhu. Taky je pri takovem rezimu jeho spotreba, opotrebeni a pravdepodobnost, ze se neco stane, mnohem vyssi. Tomu pak odpovida i cena. Jsem si navic jisty, ze pujceni podobneho auta sezenes za pomoci slevovych portalu i na tom okruhu, takze to takova palka nebude.
Jedna vec je si do auta sednout a druha je ho opravdu aspon castecne vyzkouset. Nakonec ani na tom okruhu ho nikdo z nas nebude hnat na limit, takze zdaleka nezjisti a nevyuzije jeho skutecne vlastnosti, ktere ho delaji supersportem. Seslapnuti plynu na podlahu na dalnici to neni, vetsi pretizeni se da prozit na jakekoli horske draze. -
iudex 10.01.14 14:30
« Re: Jazda v superšporte za 29 eur
Preto som to dal tuná do placu, či niekto nemá s podobným skúsenosti. Inak podľa mapy je to parkovisko na konci mesta, hneď pri výjazde na okresku, resp. diaľnicu, takže nejaké poskakovanie po semaforoch by tam nemalo byť. Lambo či Ferrari je za dvojnásobok, to už nie je tak zaujímavé, ale vyskúšať Godzillu či osemvalec v R8 za 39 eur by nemuselo byť zlé. Pretože na takom Slovakiaringu je požičanie Ferrari 360 Modena 439 eur (6 kôl á 2,7 km, čiže porovnateľne dlhá dráha). Najviac ma ale zaujíma spoľahlivosť, lebo som čítal aj nejaké sťažnosti na nete, že ľudia prišli o prachy. -
woody-alien 09.01.14 08:44
« Re: HH aktuality
iudex, šmoula: Ještě jsou tam u Cupry červené třmeny, ale je fakt, že ty si majitel FR může natřít sám. Uplně webpaju vidím, jak to matlá. >:D >:D Jsem zvědav na živé dojmy, fotky často klamou. Jen podle nich ale myslím, že se povedlo. Ještě výraznější bodykit mi vůbec nechybí. Méně je někdy více. Vybavenost auta bude podle zvěřejněných informací špičková, tak hlavně, aby to taky fungovalo jak má. Už vyhlížím testy.