Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto filko

filko 19.01.14  09:51

« fotka do 1/2014 souteze

• 00 Reagovat !

foto filko

filko 19.01.14  09:51

« fotka do 1/2014 souteze

• « 00 Reagovat !

foto David-Surma

David Surma 17.01.14  14:24

« Re: Zahájení přihlašování

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 17.01.14  13:45

« Re: Zahájení přihlašování

Upřímně stále nevím, jakou fotku přihlásit a je mi jasné, že mi tady poradíte špatně, abych nevyhrál >:D :D. Ale tak se zatím pochlubím (ještě nepřihlašuji) výsledkem.

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 15.01.14  20:51

« Zahájení přihlašování

Je 15.ledna a zahajuji tedy přihlašování do soutěže za Leden 2014. Téma je "Moje auto mimo svou dobu". Přihlašovat fotky můžete až do 25.1.2014 do 22.00 hod.
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 14.01.14  22:30

« Re: Nové téma a co Vy?

Mám tak předběžně vybranou lokalitu, kde by se fotka snad obešla bez pomocníků, ale ta je celkem z cesty, takže nevím, jestli se mi něco nakonec povede. Samozřejmě, že i blíž by se něco našlo, ale na to bych taky potřeboval extrémisty. >:D ... Musím to ještě domyslet.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 14.01.14  19:47

WL: "Na moje nápady bych potřeboval spíš extrémisty, než externisty... " Počkej na moje fotky, pak ti možná dojde, že nejsi jediný, kdo je potřebuje/potřeboval :D.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 14.01.14  19:44

wl: Jestli má pan vrátný rád beskydské pochouty, určitě by se to nějakým "všimným" vyřešit dalo... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.14  18:28

Jj, musel by to být spíš ten extrémista, než jen externista... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.01.14  17:52

wl: No, jestli zrovna uvažuje o změně zaměstnání, tak by to možná šlo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.14  17:22

Na moje nápady bych potřeboval spíš extrémisty, než externisty...
    >:-[]

P.S. Teď mě "extrémně" napadlo, že bych se mohl domluvit s "vrátným" ve skanzenu, že to zůstane jen mezi námi, akorát teda..., že pak tu "doličnou" fotku zavěsím veřejně na net. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.01.14  16:15

wl: Já mám zatím několik nápadů, něco z minulosti, něco z budoucnosti - no uvidím co bude realizovatelné. Zatím vše, co jsem vymyslel, je docela náročné na přípravu a vyžaduje spolupráci "externistů". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.14  15:48

iudex
    Jak "zase"? I kdyby to byl nakonec skanzen, tak já jsem v areálu skanzenu ještě nikdy svoje auto nefotil, přesněji řečeno, neměl jsem ani takovou možnost..., tam tě logicky s vlastním autem vůbec nepustí a ještě aby sis ho tam mohl volně fotit. :-)
    Je to státní podnik a bez svolení ředitele si to tam nikdo "nelajzne"...
    Jsou sice akce při kterých by se to dalo nějak "nenápadně" sfouknout, ale ty určitě nejsou zrovna v lednu, kdy je provoz navíc velmi omezený.
    Takže teď docela "těžkej vořech". :-|
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.01.14  15:16

wl: zase skanzen? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.14  22:52

pot
    Mám něco v "hlavě", ale je to dost náročné na realizaci, ani ne technicky, jako "fakticky", dostat se na to místo i s autem (nepustí tě tam) je hodně velký problém, zvlášť teď v lednu. Takže může to být docela "pecka", nebo naopak vůbec nic...
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 12.01.14  22:13

Asi se zdržím komentáře >:D . Btw co ty? Stihneš to tento měsíc?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.01.14  21:12

pot
    Škoda, žes tu partu snědých kluků nepot(erien)k(ov)al už minulý měsíc, jistě by ti s přípravou vozu na dané téma ochotně pomohli...a jako bonus bys měl i stylový kompars.
    :-O >:D

P.S Fotka by mohla mít název:
    Paradox, aneb, když jsou "nepřizpůsobiví" přízpůsobivější, než přizpůsobiví.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 12.01.14  20:04

Já měl vybrané místo, vzal jsem asistenta a frčeli jsme na místo. Cestou se ovšem naskytlo jedno mnohem lepší, pomalu jsme tam tedy přijeli (nic moc cesta) a najednou koukám zaparkovaná orezlá Felicie a vedle ní asi 20 cikánů..vypadlo ze mě jen "ou" a už tam padlo R a rychle zpět. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 12.01.14  19:54

Ja mam vymyslene len neviem ci stihnem lebo budem opat potrebovat asistenciu na specialnom mieste >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 12.01.14  18:57

« Nové téma a co Vy?

Tak jak to vidíte tento měsíc? Bude opět bojkot? >:D >:D Já už mám vyjímečně nafoceno a hotovo a jsem moc zvědavý na další fotky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…