Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 25.01.14 22:15
« Re: Disky
w-a, Thom
Máme ty WSP nakonec na zimu na GTI6 a zatím ta kvalita nevypadá špatně. Taky jsme z toho měli strach, ale jeden známý je měl na běžném G5 a nestěžoval si, tak jsme to riskli taky a v pohodě. A přišly v pořádku, nepoškozené.
Ty vnitřky nejsou černé, ale tmavě šedé, což ladí k CSG spíš (i když CSG je zase o něco tmavší), než moje zimní rondelly s černou, které už se navíc stejně ve dvoubarevném provedení nenabízely a dnes už se nenabízejí vůbec. -
white label 25.01.14 22:05
« Re: Fotky
w-a
Já bych to také prodloužil, ale záleží na demokratické většině...
Těch šest účastníků se dá považovat za jakési "provozní minimum"
Kubass
Proč by jste byli dosti v nevýhodě?
Jinak zrovna tvoje fotka by byla (aspoň podle mě) určitě na bedně, i kdyby tu bylo dvakrát tolik soutěžících. -
poterienko 25.01.14 21:40
« Re: Fotky
Já souhlasím s Kubassem. Téma bych nechal, možná prodloužil třeba do středy a ne o měsíc.
Takže moje, WA fakt jsem na to zapomněl :D.
Než jsem své auto koupil v německu, tak zdatně sloužilo vojínovi Bunderšajzetypenovi ve službě Híťovi. Jako jediný přežil válku (všichni ostatní padli při ochraně zásob kyanidu) a pak putoval po krajině.
[odkaz] -
Thomasino 25.01.14 21:22
« Re: Disky
woody - tyto WSP ala pětkové GTI jsem si neuváženě kdysi objednal na GTI, ale kvalita byla hrozná, ty leštěné plochy byly poškrábané už z výroby a lakování černých částí také nic moc. Pak jsem se dočetl na netu, že tady ta značka není nic moc a kola jsou měkká :-O Takže za mě bych je nedoporučil ;-\ ;-\ -
woody-alien 25.01.14 21:17
« Návrh ohledně soutěže
Mám návrh. Zatím to na nějakou mega účast nevypadá, i kdyby se ještě přihlásil eliot a poterienko. Nechci předjímat, ale kdyby to tak dopadlo, navrhuji protáhnout toto téma, podle mě velmi zajímavé, ještě na únor. Za sebe je mi líto, ale taky jsem nic nevytvořil, chybělo mi trochu času a přiznávám i vůle v tomhle počasí.
Určité znevýhodnění už přihlášených bych řešil tak, že mohou fotku nechat nebo v termínu od 15.2. přihlásit jinou, jak by se jim chtělo. Je to trochu zoufalé řešení, ale při malé účasti bych byl rád, kdybyste ho zvážili, aby to téma nezapadlo. Byla by to škoda.

iudex - kdy ti dojde auto? Já ho mám touto dobou už v ČR na meziskladě, za týden ho uvidím na živo. Těším se jako malý kluk >:D