Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
anti99 26.01.14 20:01
« Re: Zahájení hlasování
najviac pre sutaz spravil tento mesiac poterienko- tvar a to ako je skvele "urobeny" vojak wermachtu je super/ aj keby tam bolo ine auto tak to mas u mna na n1/ >:-[] proste tvar "modelky" urobila atmosferu celej fotke :-) ; filko velmi dobre vybral fotku, aj ked by tam mozno bola aj lepsia- atmosfera pralesa ho umiestnila na n2; a kubass urcite patri dnes na stupienok aj ked iba treti...
zhrnutie pre wa:
1. poterienko
2. filko
3. kubass
ps: vcera som predal mazdu a budem dva tyzdne testovat japonsku "elektricku"
a potom sa este uvidi; inak po prvom dni ma prius v nicom nepresvedcil /dvere ako fabia- uzke, zafuka vietor a auto lieta zo strany na stranu..../ proste zatial :no: -
Thomasino 26.01.14 18:33
« Re: Disky
Tak záleží na mě, jestli ho převezmu začátkem února, koncem února, nebo v půlce března. Jednak se musí dořešit financování a další věci, ale rozhodně ho budu chtít převzít v pěkný slunný den. Jednak bude na letních a chci pořídit hned pár fotek, protože dalších několik týdnů se nebude moci umývat :-( -
poterienko 26.01.14 18:13
« Re: Zahájení hlasování
Takže hlasuji, respektive komentuji.
filko - Jak jsem již psal - skvělý prales, úplně tam vidím nějakého dinosaura, škoda, že se nemůže montovat :D. Provedení je slušné, jen je to na mne hodně čtvercové, ale jsem zvyklý na 3:2 ze zrcadlovky.
anti99 - Čekal jsem, zda to někdo pojme postapokalypticky a zde máme vítěze :D. Upřímně jsem čekal od Antiho více po 3 skvělých kolech.
Kubass - Konečně mohl pořádně využít to své prdítko (v dobrém). Škoda toho zpracování (nakřivo, kompozice nic zajímavého, celé šedé), ale za mne dobré.
gero - Hezká vesnická atmosféra, ale něco mi tam chybí.
eliot - Krásný dům, zajímavá fotka. Škoda, že to padá.
Takže hodnocení?
1) filko
2) eliot
3) Kubass
-
Thomasino 26.01.14 11:11
Tak tmavě šedé.. Ale hlavně dle mého názoru se tento typ kulatých kol tolik nebodí k sedmičkovému GTI, tady bych viděl spíše něco hranatějšího.
iudex - kdy ti dojde auto? Já ho mám touto dobou už v ČR na meziskladě, za týden ho uvidím na živo. Těším se jako malý kluk >:D -
white label 25.01.14 22:15
w-a, Thom
Máme ty WSP nakonec na zimu na GTI6 a zatím ta kvalita nevypadá špatně. Taky jsme z toho měli strach, ale jeden známý je měl na běžném G5 a nestěžoval si, tak jsme to riskli taky a v pohodě. A přišly v pořádku, nepoškozené.
Ty vnitřky nejsou černé, ale tmavě šedé, což ladí k CSG spíš (i když CSG je zase o něco tmavší), než moje zimní rondelly s černou, které už se navíc stejně ve dvoubarevném provedení nenabízely a dnes už se nenabízejí vůbec. -
white label 25.01.14 22:05
« Re: Fotky
w-a
Já bych to také prodloužil, ale záleží na demokratické většině...
Těch šest účastníků se dá považovat za jakési "provozní minimum"
Kubass
Proč by jste byli dosti v nevýhodě?
Jinak zrovna tvoje fotka by byla (aspoň podle mě) určitě na bedně, i kdyby tu bylo dvakrát tolik soutěžících. -
poterienko 25.01.14 21:40
« Re: Fotky
Já souhlasím s Kubassem. Téma bych nechal, možná prodloužil třeba do středy a ne o měsíc.
Takže moje, WA fakt jsem na to zapomněl :D.
Než jsem své auto koupil v německu, tak zdatně sloužilo vojínovi Bunderšajzetypenovi ve službě Híťovi. Jako jediný přežil válku (všichni ostatní padli při ochraně zásob kyanidu) a pak putoval po krajině.
[odkaz]