Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.14  20:21

« Re: Disky

Thom: Nj, už na tebe čeká... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.14  20:16

« Re: Zahájení hlasování

Anti99: voják je dá se říct autentický, vše kromě trenýrek a ponožek odpovídá oblečení z té doby (origo nebo kopie). Jinak díky, jsem rád, že se líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 26.01.14  20:01

najviac pre sutaz spravil tento mesiac poterienko- tvar a to ako je skvele "urobeny" vojak wermachtu je super/ aj keby tam bolo ine auto tak to mas u mna na n1/ >:-[] proste tvar "modelky" urobila atmosferu celej fotke :-) ; filko velmi dobre vybral fotku, aj ked by tam mozno bola aj lepsia- atmosfera pralesa ho umiestnila na n2; a kubass urcite patri dnes na stupienok aj ked iba treti...

zhrnutie pre wa:
    1. poterienko
    2. filko
    3. kubass

ps: vcera som predal mazdu a budem dva tyzdne testovat japonsku "elektricku"
    a potom sa este uvidi; inak po prvom dni ma prius v nicom nepresvedcil /dvere ako fabia- uzke, zafuka vietor a auto lieta zo strany na stranu..../ proste zatial :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.01.14  18:58

Souhlas, jak už to jednou člověku stojí, tak je z toho celý nesvůj ;-) :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.14  18:52

Thom: Když už ti tam bude stát, tak moc trpělivej nebudeš, to mi věř. ;-) Sakra, teď jsem si to po sobě přečetl. Samozřejmě myslím auto na salóně >:D , avšak obecně vzato....no, raději nic. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.01.14  18:33

Tak záleží na mě, jestli ho převezmu začátkem února, koncem února, nebo v půlce března. Jednak se musí dořešit financování a další věci, ale rozhodně ho budu chtít převzít v pěkný slunný den. Jednak bude na letních a chci pořídit hned pár fotek, protože dalších několik týdnů se nebude moci umývat :-(
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.01.14  18:13

Takže hlasuji, respektive komentuji.

filko - Jak jsem již psal - skvělý prales, úplně tam vidím nějakého dinosaura, škoda, že se nemůže montovat :D. Provedení je slušné, jen je to na mne hodně čtvercové, ale jsem zvyklý na 3:2 ze zrcadlovky.

anti99 - Čekal jsem, zda to někdo pojme postapokalypticky a zde máme vítěze :D. Upřímně jsem čekal od Antiho více po 3 skvělých kolech.

Kubass - Konečně mohl pořádně využít to své prdítko (v dobrém). Škoda toho zpracování (nakřivo, kompozice nic zajímavého, celé šedé), ale za mne dobré.

gero - Hezká vesnická atmosféra, ale něco mi tam chybí.

eliot - Krásný dům, zajímavá fotka. Škoda, že to padá.

Takže hodnocení?

1) filko
    2) eliot
    3) Kubass
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.01.14  13:48

Thom: No to si dovedu představit, ta finální fáze bývá k nevydržení... ;-)

Akorát ti to přijde do docela blbý doby. I když u nás dneska sice zima (mínus 10), ale silnice jsou suchý, takže jak říkal pan otec Smoljak : Dneska by to šlo. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.01.14  11:11

Tak tmavě šedé.. Ale hlavně dle mého názoru se tento typ kulatých kol tolik nebodí k sedmičkovému GTI, tady bych viděl spíše něco hranatějšího.

iudex - kdy ti dojde auto? Já ho mám touto dobou už v ČR na meziskladě, za týden ho uvidím na živo. Těším se jako malý kluk >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.01.14  22:46

1. eliot
    2. poterienko
    3. Kubass
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.14  22:25

« Zahájení hlasování

Zahajuji hlasování ve fotosoutěži za Leden 2014. Téma "Moje auto mimo svou dobu". Přihlášeni jsou:

filko - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    gero - [odkaz]
    eliot - [odkaz]

Díky všem přihlášeným... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.14  22:15

w-a, Thom
    Máme ty WSP nakonec na zimu na GTI6 a zatím ta kvalita nevypadá špatně. Taky jsme z toho měli strach, ale jeden známý je měl na běžném G5 a nestěžoval si, tak jsme to riskli taky a v pohodě. A přišly v pořádku, nepoškozené.
    Ty vnitřky nejsou černé, ale tmavě šedé, což ladí k CSG spíš (i když CSG je zase o něco tmavší), než moje zimní rondelly s černou, které už se navíc stejně ve dvoubarevném provedení nenabízely a dnes už se nenabízejí vůbec.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.14  22:06

« Ukončení přihlašování

Dobrá tedy, ukončuji přihlašování. Seznam přihlášených a zahájení hlasování asi za půl hodinky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.14  22:05

« Re: Fotky

w-a
    Já bych to také prodloužil, ale záleží na demokratické většině...
    Těch šest účastníků se dá považovat za jakési "provozní minimum"

Kubass
    Proč by jste byli dosti v nevýhodě?
    Jinak zrovna tvoje fotka by byla (aspoň podle mě) určitě na bedně, i kdyby tu bylo dvakrát tolik soutěžících.
  • 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 25.01.14  21:47

« Přihlašuji fotku

Teď už nás snad bude dostatek..
    Moje auto se vrátilo do doby před 200-300 lety a zajelo si do krčmy, stojí v kovárně v areálu a budova nalevo je samotná hospoda.... Z druhé strany fotit nešlo ,bylo tam příliš soudobých prvků.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 25.01.14  21:41

Přihašuji se do fotosoutěže [odkaz]
  • « 01 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.01.14  21:40

Já souhlasím s Kubassem. Téma bych nechal, možná prodloužil třeba do středy a ne o měsíc.
    Takže moje, WA fakt jsem na to zapomněl :D.
    Než jsem své auto koupil v německu, tak zdatně sloužilo vojínovi Bunderšajzetypenovi ve službě Híťovi. Jako jediný přežil válku (všichni ostatní padli při ochraně zásob kyanidu) a pak putoval po krajině.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.14  21:39

Kubass: Ne nutně, zase byste mohli udělat fotku ještě lepší ;-) , ale jasně, byl to jen návrh a pokud nedojde podpory, zůstane to jako obvykle.
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.01.14  21:30

Já se taky hlásím, téma bych neprodlužoval, to bychom byly mi co jsme to stihli dosti v nevýhodě, nemyslíš?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.01.14  21:27

Thom: Aha, tak to já nevím...to je škoda, protože jinak by myslím GTI-čku i s ohledem na celkem neměnný celkový tvar (Golfu) docela sedly.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…