iudex 27.01.14 09:57
« Re: Disky
Thom: no predajca hovorí o 3-4 týždňoch. Inak rovnako ako Ty moc neponáhľam, najradšej by som ho prevzal v dobe, keď už bude ako-tak po zime a nemusel som kupovať zimáky už túto sezónu. Lebo výber diskov daných parametrov je tristný: 6,5Jx17 jednoducho neexistujú a aj 7Jx17 sú veľmi obmedzené, vyberať si človek môže len z pár fádnych dizajnov. Ako z núdze cnosť som predbežne vybral (aj Tebou spomínané) Dezent TD: [odkaz] Nič moc, ale z toho mála asi najvhodnejšie. -
šmoula nešika 26.01.14 21:12
5. eliot
...
6. gero
-----
Už lovím myš, odkládám placky a vytahuji pořádnou tabulku kočolády, ale kuš, to jsem říkal před x lety. V tomto kole se opakuje scénář z posledních měsíců minulého roku - zajímavé téma, zprvu malá účast, pak však několik velmi povedených výtvorů. Staří fotosoutěžní mazáci chybí, ale důvod k pláči to určitě není...
poterienko - tak k tomu kyanidu by asi víc seděl voják s plynovou maskou, ale zase je líp vidět auto, úprava značky super, voják super, atmosféra super... tedy první místo ti pro dnešek s přehledem dám. Trochu jsem si tě vygůglil, není tohle [odkaz] stejná holka jako zde: [odkaz] ?
Kubass - u fotek krajiny jsem byl většinou kritik kvůli mírné barevné překombinovanosti, a když ses pokusil o retrofotku, uděláš jen černobílý filtr... nějak se mi do vkusu ne a ne trefit. Asi by to nutně nemusela být stará omšelá fotografie, ale kdyby byl fiátek červený, zatímco autosalon černobílý (jako to mají v Ikei), nebo obráceně, rozhodně bych chválil. Co ovšem musím pochválit, je nápad - kontrast mezi těmi auty a samolepkami sedí jak p*del na hrnec. :yes:
filko - úžasná exotičnost, co víc dodat. :yes:
anti99 - byla by to jasná bedna, ale ztmavení rohů mi v tomto případě vůbec nesedí. Škoda, nápad skvělý. :yes: ;-\
eliot - nějak jsem nakonec upřednostnil ostatní, rozhodně neber předposlední místo jako nějaké velké pokárání tvé fotky, lokalitu a osvětlení máš opět výjimečně, ale asi tím zaparkováním na místě, které mi přístřeší pro auto dost připomíná, se většina vtipu vytratila. ;-\ Ale krom tohoto detailu jasně :yes: .
gero - příliš mě tvoje fotka nezaujala, přiznám se, že fotkám aut na výšku obecně moc neholduji, každopádně i tobě :yes: za účast.
A na závěr snad jen pozdrav zvláště pro poterienka od našeho Zahraničněpolitického vojáka - Brouka Pytlíka - správce Hradu...: [odkaz]

U mě je to složitější s tím, že chci mít auto brzo zajeté (asi 5000km a vyměnit olej + brzdovku), abych mohl nejpozději na začátku května (možná i dubna) na okruh, ikdyž ze začátku asi jen piánko. Zimní gumy klidně pořídím teď, v tom problém nemám, ikdyž je budu dávat 18" na original disky, protože 17" disky ani v techničáku nejsou :-(
Spíše řeším druhé disky na okruh, jelikož už mám objednané hodně slušné semislicky >:-[]