Thomasino 28.01.14 08:20
« Re: Disky
Na GTI na okruh jsem měl "polo-semislicky" Kumho XS KU36. Nejsou to úplně semislicky, to souhlas, ale taky se chovají mnohem lépe než běžné silniční letní gumy, zdaleka se tolik nepřehřívají a nekloužou (hodně lidí je jezdí běžně jako silniční pneu na sportovnějších autech). Mají o dost tužší bočnice než třeba ty Pirelli P Zero, nebo Bridgestone RE050.
Teď mám na Megana RS 265 Cup objednané také ty Falkeny Azenis RT615K v rozměru 235/40 R18, tak jsem na ně zvědavý (ty mají mít ještě výrazně tužší bočnice a slušnou šířku). Nechal jsem si je doporučit od známých co jezdí okruhy hodně. Původně jsem zvažoval Advany AD08R, ale vypadalo to, že sehnat ty s novou směsí by mohl být asi problém, tak je zkusím příště :-)
Jak jsi s těma Falkenama spokojený?? -
Vranis 28.01.14 07:27
« Re: Hlasování pokračuje
Hlasujem
1.anti99
2.Kubass
3.poterienko
Je mi luto ze som tento mesiac fotenie nestihol, tak aspon prezradim moje plan >:D Kedze je cely moj zivot spojeny s basketbalom, mal som v plane obliect sa ako basketbalovy hrac z 80-tych rokov t.j. Velmi kratke kratasy, tielko s volnym vystrihom vysoke biele ponozky, celenka, potitka a tociaca sa lopta na prste. To cele som chcel odfotit v BA na pionierskej ulici niekde pri tycho garazach [odkaz] , sediac na kapote auta.
Neviem aky by bol realny vysledok no momentalne ma dost s**e ze som nestihol -
šmoula nešika 27.01.14 23:04
« Re: Hlasování pokračuje
woody: No, napříště musím svoje komentáře k hodnocení řádněji promyslet, měl jsi vidět, jak jsem se tu smíchy dávil do polštáře nad tvým ostrovtipem; z té dinosauří ťápoty snad dostanu Rudou horečku. >:D
A to jsem se tak snažil, aby měl Vranis radost, když jsem mu za měsíc ještě neodpověděl na SZ, jak že mu hodnocení svátečního kola ode mě připadalo kupodivu vtipné.
Ale hlavně jsem rád, že má někdo podobný názor na věc. :-)