Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.01.14 22:35
« Re: Vyhlášení výsledků
w-a
Já bych to nesváděl na ucpané dráty, spíš se jen pohádali s Mirkem (Zikmundem) o to, kdo případně převezme bronz. ;-)
P.S. Koruna jde dolů - dolar nahoru, tak to tu anti prostě podmázl... a pošta od klokanů dorazí "překvapivě" až zítra! >:-[] -
woody-alien 28.01.14 22:34
« Re: Hlasování - white label
wl: Možná právě proto nepřekonatelné H-H v Rusku mnohem spíš než hot-hatche frčej G-éčka, GéeLka a GTR-ka >:D Ale aby nebyl trablům konec, mohou se Rusové i v případě řádnýho provětrání svého konta chlubit tak maximálně "gustokárou". >:-[] -
woody-alien 28.01.14 22:26
« Vyhlášení výsledků
Tramtadadá.......v lednovém kole fotosoutěže jste určili hlasováním toto pořadí:
1.poterienko - 26 bodů
2.Kubass - 16 bodů
3.filko - 14 bodů
4.anti99 - 12 bodů
5.eliot - 10 bodů
6.gero - 0 bodů
Bohužel, z daleké Austrálie nedorazilo hlasování a v souladu s pravidly je filko i se svým dinošem vyřazen z výsledkové listiny. Nevím, jestli se ucpaly od protinožců dráty nebo filko nevěděl, že musí hlasovat, každopádně pořadí se mění takto:
1.poterienko
2.Kubass
3.anti99
4.eliot
5.gero
Gratulujeme do Reichu (btw. my u nás v Sudetech raději množství sněhu neukazujeme, vyvolává to zbytečnou hysterii >:D ) a také držitelům druhého a třetího místa.
A dovoluji si poděkovat všem přihlášeným, jakož i hlasujícím, za to, že se zúčastnili. :yes: -
woody-alien 28.01.14 22:17
« Re: Hlasování - white label
wl: Myslím Heč, ale právě končím s Vojnou i mírem, takže mi naskočila ruština. ;-) Btw. Hot-Hatch je pro tamní borce dost neřešitelnej termín. Žeby Gotgeč ? :-O >:-[] A to, že mnohdy je méně vlastně více, máte společný s VW, že ano. ;-) Člověk k tomu musí dozrát, ale pak už by za grafomanství neměnil. :-)