Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bully_ 29.01.14 00:52
« Re: Disky
Thomasino:
ty KU36 pry celkem fungovaly na lehouckych autech, jako je treba Miata. Bridge RE050A Potenza maji naopak bocnici uplne kamennou :-) , jsou dokonce o poznani nepohodlnejsi nez ted ty RT615K. Doted jsem na nich jezdil.
Ty Falkeny vazne nemam poradne vyzkousene, nebyl jsem s nimi jeste ani na okruhu. Ale na okreskach drzi o dost lip nez ty Bridge. V zatackach neni auto tak nervozni, neni to styl ze drzi a pak se najednou utrhnou, ale drzi delsi dobu, nez pak jakoby line, pomalu a citelne prejdou do skluzu. Spis ale slo o jizdu s ne uplne zahratymi plasti, kdy prave funguji taky dobre, pri tomhle klasickem rezimu. Na mokru to pry po zahrati pujde taky, vylozene za deste je lepsi se nechat vsemi predjizdet >:D Bude to chtit poradne ohrat a pohrat si s jejich hustenim.
Posilam ti SZ. -
white label 28.01.14 22:52
« Re: Hlasování - white label
eliot
V anglických slovech možná ano, ale my se bavíme o původní české Cimrmanově zkratce hh ("horlivý hajzel") ze kterého mnohem později, vlivem ne zcela přesného překladu (z čj do aj), vznikl pojem "horký poklop" (poklop logicky od toho původního Cimrmanova "hajzelu") dnes v angličtině obecně známý jako "hot hatch". ;-) -
šmoula nešika 28.01.14 22:50
« Re: Vyhlášení výsledků
Gratutuluji bedňákům, přeji hodně štěstí do dalších kol ostatním zúčastněným a dalším hlasujícím díky za srandu. :yes:
woody, white, eliot: A máme po ptákách. ;-\ Už jsem si myslel, že "společným" hlasováním určíme pořadí a filko někde loví krokodýly a dinosaury (možná proto nestihl zahlasovat >:D )... -
white label 28.01.14 22:35
« Re: Vyhlášení výsledků
w-a
Já bych to nesváděl na ucpané dráty, spíš se jen pohádali s Mirkem (Zikmundem) o to, kdo případně převezme bronz. ;-)
P.S. Koruna jde dolů - dolar nahoru, tak to tu anti prostě podmázl... a pošta od klokanů dorazí "překvapivě" až zítra! >:-[] -
woody-alien 28.01.14 22:34
wl: Možná právě proto nepřekonatelné H-H v Rusku mnohem spíš než hot-hatche frčej G-éčka, GéeLka a GTR-ka >:D Ale aby nebyl trablům konec, mohou se Rusové i v případě řádnýho provětrání svého konta chlubit tak maximálně "gustokárou". >:-[] -
woody-alien 28.01.14 22:26
« Vyhlášení výsledků
Tramtadadá.......v lednovém kole fotosoutěže jste určili hlasováním toto pořadí:
1.poterienko - 26 bodů
2.Kubass - 16 bodů
3.filko - 14 bodů
4.anti99 - 12 bodů
5.eliot - 10 bodů
6.gero - 0 bodů
Bohužel, z daleké Austrálie nedorazilo hlasování a v souladu s pravidly je filko i se svým dinošem vyřazen z výsledkové listiny. Nevím, jestli se ucpaly od protinožců dráty nebo filko nevěděl, že musí hlasovat, každopádně pořadí se mění takto:
1.poterienko
2.Kubass
3.anti99
4.eliot
5.gero
Gratulujeme do Reichu (btw. my u nás v Sudetech raději množství sněhu neukazujeme, vyvolává to zbytečnou hysterii >:D ) a také držitelům druhého a třetího místa.
A dovoluji si poděkovat všem přihlášeným, jakož i hlasujícím, za to, že se zúčastnili. :yes: -
woody-alien 28.01.14 22:17
wl: Myslím Heč, ale právě končím s Vojnou i mírem, takže mi naskočila ruština. ;-) Btw. Hot-Hatch je pro tamní borce dost neřešitelnej termín. Žeby Gotgeč ? :-O >:-[] A to, že mnohdy je méně vlastně více, máte společný s VW, že ano. ;-) Člověk k tomu musí dozrát, ale pak už by za grafomanství neměnil. :-)