Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 29.01.14  08:43

« Re: Hlasování - white label

Připojuji se ke gratulaci a zároveň děkuji všem za hlasy. Jsem rád, že se fotka líbila :). Jinak kolegové bedňáci pokud máte nápady na téma, můžete psát SZ :).
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 29.01.14  04:16

gratulacia vsetkym a hlavne WL za comments, musim priznat ze som naozaj a vobec ziadnu bednu neposielal a necakal >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 29.01.14  00:52

« Re: Disky

Thomasino:
    ty KU36 pry celkem fungovaly na lehouckych autech, jako je treba Miata. Bridge RE050A Potenza maji naopak bocnici uplne kamennou :-) , jsou dokonce o poznani nepohodlnejsi nez ted ty RT615K. Doted jsem na nich jezdil.
    Ty Falkeny vazne nemam poradne vyzkousene, nebyl jsem s nimi jeste ani na okruhu. Ale na okreskach drzi o dost lip nez ty Bridge. V zatackach neni auto tak nervozni, neni to styl ze drzi a pak se najednou utrhnou, ale drzi delsi dobu, nez pak jakoby line, pomalu a citelne prejdou do skluzu. Spis ale slo o jizdu s ne uplne zahratymi plasti, kdy prave funguji taky dobre, pri tomhle klasickem rezimu. Na mokru to pry po zahrati pujde taky, vylozene za deste je lepsi se nechat vsemi predjizdet >:D Bude to chtit poradne ohrat a pohrat si s jejich hustenim.
    Posilam ti SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.01.14  23:32

The New Volkswagen Golf Fivedoor...
    Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.

Každopádně:

Budoucnost patří aluminiu!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.14  23:20

šmoula
    Největší "sranda" je na tom to, že samotní angláni (s pro ně pověstným klidem) ti dnes budou zarputile tvrdit, že původní pojem vznikl u nich, navíc až někdy v 80tých letech minulého století... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.01.14  23:10

WL: Do prkínka, ty perlíš... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.14  22:52

eliot
    V anglických slovech možná ano, ale my se bavíme o původní české Cimrmanově zkratce hh ("horlivý hajzel") ze kterého mnohem později, vlivem ne zcela přesného překladu (z čj do aj), vznikl pojem "horký poklop" (poklop logicky od toho původního Cimrmanova "hajzelu") dnes v angličtině obecně známý jako "hot hatch". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.01.14  22:50

« Re: Vyhlášení výsledků

Gratutuluji bedňákům, přeji hodně štěstí do dalších kol ostatním zúčastněným a dalším hlasujícím díky za srandu. :yes:

woody, white, eliot: A máme po ptákách. ;-\ Už jsem si myslel, že "společným" hlasováním určíme pořadí a filko někde loví krokodýly a dinosaury (možná proto nestihl zahlasovat >:D )...
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.01.14  22:42

WL-AdFilko: >:D :yes: Mirek a Jirka...
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 28.01.14  22:40

w-a,wl: V anglických slovech se Rusové zpravidla učí říkat ch místo h , takže žádný Gott >:-[]
    gero: Buď v klidu, ten jeden bodík na tebe určitě někde čeká. ;-) Já jsem spokojený... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.14  22:37

w-a
    Každopádně se nám z toho HH-GG povedlo udělat Hodně Hustý - Gulášový Galimatyáš. >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto gero

gero 28.01.14  22:35

eliot: díky ..PS já vím ,že ti to vadí, ale comeback holt bývá těžký >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.14  22:35

w-a
    Já bych to nesváděl na ucpané dráty, spíš se jen pohádali s Mirkem (Zikmundem) o to, kdo případně převezme bronz. ;-)

P.S. Koruna jde dolů - dolar nahoru, tak to tu anti prostě podmázl... a pošta od klokanů dorazí "překvapivě" až zítra! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.14  22:34

wl: Možná právě proto nepřekonatelné H-H v Rusku mnohem spíš než hot-hatche frčej G-éčka, GéeLka a GTR-ka >:D Ale aby nebyl trablům konec, mohou se Rusové i v případě řádnýho provětrání svého konta chlubit tak maximálně "gustokárou". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 28.01.14  22:33

Gratuluji vítězi (vítězům) :-) .
    ....+ Velká čest poraženým/diskvalifikovaným >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.14  22:26

« Vyhlášení výsledků

Tramtadadá.......v lednovém kole fotosoutěže jste určili hlasováním toto pořadí:

1.poterienko - 26 bodů
    2.Kubass - 16 bodů
    3.filko - 14 bodů

4.anti99 - 12 bodů
    5.eliot - 10 bodů
    6.gero - 0 bodů

Bohužel, z daleké Austrálie nedorazilo hlasování a v souladu s pravidly je filko i se svým dinošem vyřazen z výsledkové listiny. Nevím, jestli se ucpaly od protinožců dráty nebo filko nevěděl, že musí hlasovat, každopádně pořadí se mění takto:

1.poterienko
    2.Kubass
    3.anti99

4.eliot
    5.gero

Gratulujeme do Reichu (btw. my u nás v Sudetech raději množství sněhu neukazujeme, vyvolává to zbytečnou hysterii >:D ) a také držitelům druhého a třetího místa.

A dovoluji si poděkovat všem přihlášeným, jakož i hlasujícím, za to, že se zúčastnili. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.14  22:24

w-a
    Jak se pak asi rusky řekne rusky "božský hh", že by GottGeč, to už mi trochu připomíná Čuga a Gega. >:-[]
    Tohle máme společné nejen s VW... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.01.14  22:21

woody: Já zase doporučuji před návštěvou zubaře Na západní frontě klid. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.14  22:18

eliot
    Líbí se mi jak jste nenápadně přešli k diskusi o "trávě". >:-[]
    Připomnělo mi to trochu tohle:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.01.14  22:17

wl: Myslím Heč, ale právě končím s Vojnou i mírem, takže mi naskočila ruština. ;-) Btw. Hot-Hatch je pro tamní borce dost neřešitelnej termín. Žeby Gotgeč ? :-O >:-[] A to, že mnohdy je méně vlastně více, máte společný s VW, že ano. ;-) Člověk k tomu musí dozrát, ale pak už by za grafomanství neměnil. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…