Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  20:18

« Re: Nové téma...

Th
    To je děs, ty kola se ještě dají, ale ty masivní lišty a spojler (navíc v mdlém červenooranžovém odstínu červené) to je jak garážový optický tuzing z horní dolní... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  20:11

w-a
    Jo, mě ta žlutá Sirius taky nikdy nebrala a za ten tučný příplatek už vůbec nestojí, to raději bílou bez příplatku. A teď po to faceliftu vypadá ten čumák ve světlé barvě hodně divně, takže raději něco tmavšího a méně výrazného.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.01.14  19:58

Jak bych byl rád dneska za naftu za 34,70 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  19:43

Na kolech to právě nechci, jen tenký proužek na boku na té F1 liště zvrchu vpředu, takže jen tak decentně :-)
    Jak to mají z fabriky v rámci Red designového paketu to nechci, to je na mě moc a navíc ten odstín červené není to pravé.

Tato a následující fotka :'-(

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.01.14  19:39

Th: Já myslím, že by to stačilo jen na kola. Na modernizovaném provedení se mi to tak nelíbí. Meg kupé s červenými třmeny brzd a proužkem na, jak se tomu nadává, límci (?). To by toho vlka v rouše beránčím a okruhového bijce zároveň skvěle naplňovalo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  19:27

Zřejmě toho vlka v rouše beránčím lehce oživím tenkou červenou linkou na tom předním "F1" spoileru a na boku. Něco na způsob:

[odkaz]

Jo a ten zadní stěrač půjde pryč >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  19:17

No všiml jsem si, že nynější téma nahrává ultimativním HotHatchům ;-)

Co je s Matheasem moc nevím, vím že u něj proběhly velké změny v osobním životě, ale to je tak vše. A ještě je to z doslechu, tak nevím jestli tomu tak opravdu je. On na srazy nejezdí, není s naší jihomoravskou bandou v kontaktu ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  19:13

wl: Jj, Annie to sice dávala ještě líp, ale sedí to pěkně. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  19:08

Thom: Zároveň mě jako "správce" (kam se vůbec propadl Matheas ? ;-\ ) soutěže těší, že když teď máš zase pořádný auto, tak se můžeš zúčastňovat i tady. Chápu, že s i30 ses ukazoval raději jenom na F/B... >:D ;-)

Šmoula: Mně se ta žlutá (sirius ? pokud se nepletu) na MRS nikdy nelíbila. Jo, je řvavá, výrazná....tak tady mě máte... >:-[] , ale přidávala Meganu na kulatosti a takové neohrabanosti. Vlk v rouše beránčím mě bere víc, mám rád moment překvapení. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  19:05

w-a
    No jo, Nena, ta se svými 99 luftbalónky překvapivě dokázala, že i s němčinou se dá zpívat "sexy". ;-) :-)

Tohle video hudbou naopak nepokazili:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  19:01

Díky pánové :-)

Ještě jsem tam dal jednu mírně upravenou fotku, kde je ten čumák lépe vidět:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.01.14  18:22

woody: Ano, tuhle echt německou hitovku znám i já. Balónky letí. >:D :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.01.14  18:11

Th: No, vypadá to suprově. Obával jsem se, že budou hodně vidět ty "kruhy pod vočima", ale milé překvapení. :yes: Proti křiklavé žluté vlk v rouše beránčím, ale tak to u HH být také může. Hodně společných radostných kilometrů bez nehod, pokut a bodů přeji. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  17:54

Thom: :yes: Musím říct, že mně se ten facelit líbí....takže už sis ho osahal ? No vidíš, řekni sám, jestli sis kdy myslel, že se budeš ukájet na Renaultu... >:D ;-) Tak tedy hezký zážitky přeju... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  17:46

Leg: No u mě se tvůrci taky moc nevyznamenali....[odkaz] 8-s Přitom se jednoznačně nabízela jasná hitovka [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  17:27

Šedá kola jsou automaticky k podvozku Sport, ke CUPu se samosvorem jsou černá kola + červené brzdy. Jsou na tom pneu Michelin PS2 235/40 R18, tak jako mají v ceníku. A ta sedadla jsou boží !! :-) Taky ten R-Link s couvací kamerou vypadá moooc dobře >:-[] ááááách.... dneska jsem už byl!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  16:59

Th
    Ta šedá je na těch fotkách podobná na šedou Limestone, i když tahle vypadá ještě o něco světlejší. Šedá kola si nakonec nechtěl, nebo k tomu nešla objednat?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  16:17

Tak v ČR první pofaceliftový Megane R.S. 265 Cup již dorazil k prodejci :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 31.01.14  16:07

Sting jazdí S-Type [odkaz] :-)

Ja radšej hudobnú prezentáciu mojej stajne vynechám [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  15:32

A tímhle "Stolen Car" zřejmě jezdí STING s RAYem:
    [odkaz]
    ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…