Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 31.01.14 19:43
« Re: Nové téma...
Na kolech to právě nechci, jen tenký proužek na boku na té F1 liště zvrchu vpředu, takže jen tak decentně :-)
Jak to mají z fabriky v rámci Red designového paketu to nechci, to je na mě moc a navíc ten odstín červené není to pravé.
Tato a následující fotka :'-(
[odkaz]
-
šmoula nešika 31.01.14 19:39
Th: Já myslím, že by to stačilo jen na kola. Na modernizovaném provedení se mi to tak nelíbí. Meg kupé s červenými třmeny brzd a proužkem na, jak se tomu nadává, límci (?). To by toho vlka v rouše beránčím a okruhového bijce zároveň skvěle naplňovalo. -
Thomasino 31.01.14 19:17
No všiml jsem si, že nynější téma nahrává ultimativním HotHatchům ;-)
Co je s Matheasem moc nevím, vím že u něj proběhly velké změny v osobním životě, ale to je tak vše. A ještě je to z doslechu, tak nevím jestli tomu tak opravdu je. On na srazy nejezdí, není s naší jihomoravskou bandou v kontaktu ;-\ -
woody-alien 31.01.14 19:08
Thom: Zároveň mě jako "správce" (kam se vůbec propadl Matheas ? ;-\ ) soutěže těší, že když teď máš zase pořádný auto, tak se můžeš zúčastňovat i tady. Chápu, že s i30 ses ukazoval raději jenom na F/B... >:D ;-)
Šmoula: Mně se ta žlutá (sirius ? pokud se nepletu) na MRS nikdy nelíbila. Jo, je řvavá, výrazná....tak tady mě máte... >:-[] , ale přidávala Meganu na kulatosti a takové neohrabanosti. Vlk v rouše beránčím mě bere víc, mám rád moment překvapení. ;-) -
šmoula nešika 31.01.14 18:11
Th: No, vypadá to suprově. Obával jsem se, že budou hodně vidět ty "kruhy pod vočima", ale milé překvapení. :yes: Proti křiklavé žluté vlk v rouše beránčím, ale tak to u HH být také může. Hodně společných radostných kilometrů bez nehod, pokut a bodů přeji. :-) -
Thomasino 31.01.14 17:27
Šedá kola jsou automaticky k podvozku Sport, ke CUPu se samosvorem jsou černá kola + červené brzdy. Jsou na tom pneu Michelin PS2 235/40 R18, tak jako mají v ceníku. A ta sedadla jsou boží !! :-) Taky ten R-Link s couvací kamerou vypadá moooc dobře >:-[] ááááách.... dneska jsem už byl!! >:D

To je děs, ty kola se ještě dají, ale ty masivní lišty a spojler (navíc v mdlém červenooranžovém odstínu červené) to je jak garážový optický tuzing z horní dolní... 8-s