Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  21:44

« Re: Nové téma...

w-a
    Hmmm, takže už nejen u brněnských tří Aček...
    Naivně jsem si doposud myslel, že jsou na tom důchodci v Německu relativně dobře, ale jak vidím, někteří jsou tam dokonce "nuceni" jezdit v Mondeu, takže obecně to zřejmě s důchodci nebude růžové ani tam... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  21:37

To jsou nějaký odpadky ze Španělska co tam naplácali, aby se to neodřelo >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  21:34

Jestli myslíš ty polystyrenové kousky, tak to dělaj ááááááčka běžně. Vím o čem mluvím. Tohle je docela slušnej kousek po německým důchodci....[odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  21:34

Th
    Já nic, ale tys tam fotil, ne? Nebo tos nefotil ty? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  21:32

Th
    Taky mám kameru na alllroadu nad RZ a problém se špiněním nemám (i když tam je "trošku" delší zadní převis), ale já nemám problém se špiněním auta obecně, protože to řeším průběžně, nikoli "nárazově". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  21:29

Co jsi dělal u á-á-á-ček ?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  21:27

Th
    Centimetr je (podle mě) hrozně moc, šel bych maximálně na poloviční tloušťku, tedy max. 5 mm.

P.S. Co mě teda dostalo, je dokonalý způsob jakým u brněnských tří Aček imitují zbytky původního továrního přepravního balení! :yes: >:D
  • « 30 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  21:24

Thom: To já zase tak úplně blbej nejsem.... >:-[] Pochopil jsem, že to je konkrétně tvoje auto, ale mluvíš o úpravách a chápu, že si tam neuděláš takovou zhůvěřilost jako nabízí přímo Renault (tam snad maj nějakýho záškodníka nebo co), jen říkám - hlavně opatrně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  21:24

Přesně na Rocco jsem si vzpomněl. Možná tam půjde dát nějaké dvoukloubové, jako je třeba v Subaru Imprezza STI, nebo BRZ :-)

Tady v MRS není kamera výklopná ve znaku jako má Golf nebo i30 hatch, ale je natvrdo nad SPZ. Takže se bude prasit, ale na druhou stranu by ten obraz z toho mohl jít pustit kdykoli ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  21:22

Th
    Já se v allroadu můžu podívat přes tlačítko kamerou dozadu kdykoli (stačí nastavit na stálo v menu), ale nezkoušel jsem to nikdy při větší rychlosti, tak nevím jestli je to pak blokované, možná ano, zkusím to někdy.
    Takže vnitřní zrcátko zavazí podobně jako v roccu?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  21:10

:yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  21:05

w-a
    Jo, je to opticky "tragické", naštěstí (hlavně pro Thomasina) to tam nemá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  21:03

w-a
    Jj, s červenými/barevnými doplňky se musí pracovat jako s šafránem, tady platí víc, než kde jinde, že méně znamená více. Takto velké celé plochy jsou doslova trestuhodné a ten opticky vyčleněný spojler pátých dveří je snad proti všem zákonům slušného designu. Je to ostuda (optického) tuningu dané značky, tohle by slušnou firmu ani nemělo napadnout nabízet. Kdyby to nakreslil někdo v první třídě ZŠ prosím, ale dospělý profesionál? :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  21:01

Toto je přímo moje konkrétní auto. Vidíš tam nějaké velké červené lišty?? :-O
    Já naštěstí nééé >:-[] Bude tam jen tenká linka, tloušťka tak jeden centimetr.

Tato fotka a následují tři:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  20:57

No tak tě tedy chválím... ;-) :yes: A ještě si ty úpravy nech projít hlavou.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  20:55

WL - zadní stěrač se mi tam prostě nelíbí a nepoužíval jsem ho na posledních dvou autech, u takových aut není třeba, voda steče sama. A přesně jak píšeš, co je za mnou mě nezajímá >:-[] Ke všemu moc nevidím přes níže umístěné vnitřní střední zrcátko, tak možná půjde pryč i to >:D >:D Pak budu muset jezdit tak rychle, abych ani nemusel do zadu koukat ;-) >:D
    Nebo umravníme multimediální systém R-Link k tomu, aby na zmáčknutí tlačítka ukázal obraz zadní kamery, ikdyž člověk jede po dálnici dopředu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.01.14  20:52

No však já si to taky neobjednal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 31.01.14  20:50

WL: Odstín laku po fl. + lišty po fl. = souhlas

Edit: woody taktéž - žlutá/vybledlá červená - to je hnus - i když by to na neoficiálních fotkách mohlo být lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.01.14  20:50

wl: Souhlas. Zrovna jsem chtěl Thomasina pochválit, že si tam takovou nějakou hrůzu neobjednal (protože jsem už ty fotky s tímhle paketem viděl) a bum ho....Necítím se být oprávněn vůbec někomu radit a pro sebe rozlišuju jenom líbí/nelíbí, ale tohle bych si tam tedy nedal ani kdyby mi za to platili. Tady je to na té Thomově šedé [odkaz] a tady v plné parádě (i se zadním spojlerem 8-s ) na Siriusovi [odkaz] :no: :no:

Tohle stavím na stejnou úroveň s aero packem na GT-86. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.14  20:26

Th
    A to je nějaký polep folií?
    Zadní stěrač nechceš v duchu hesla: Kdo/co je za mnou, mě vůbec nezajímá! >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…